gedgun

May 9, 2008

A new picture upload system is in the works. The first installment went live today. Not all of the features will immediately be available. I'm starting this topic to hear any complaints and suggestions regarding the new system.

IcarusJones

May 9, 2008

I cannot upload more than one pic. I wanted to change some order, add a new one, etc., and now all I have is one that I FINALLY after an hour was able to upload...why can't I upload any more pics right now?

natek

May 9, 2008

I deleted the only pic I had and couldn't replace it. You should fix that part.

IcarusJones

May 9, 2008

yeah, the picture upload thing isn't going smoothly at all...still can't upload anything

sunflower1980

May 9, 2008

I opened an account and am not able at all to upload pictures.

hellothere001

May 9, 2008

Have the same problem, can't upload a picture that I recently deleted. Also allowing people to choose which picture to use as the default would be greatly appreciated!

chainedpunkgirl

May 9, 2008

I saw some people with more than 5 pics while doing flagmod. Are we getting extra pictures too?

sunflower1980

May 9, 2008

Now there is a pic that I certainly didn't upload and I can't figure out how to delete it.

Trancelot

May 9, 2008

I'm running Mac OS 10.3.9 with Safari 1.3.2. I can upload a photo, but it won't save to my profile and I am unable to crop just my head in the photo. Also, the photo cropping area is on top of the buttons to save it.
NoTacos4U

May 9, 2008

I'm having the same problem as Tancelot except running Firefox 2.0.0.14 on Vista.  Doesn't work on the Mac either, but that's probably a given.

 

I can upload it and crop it but it doesn't show up.

NoTacos4U

May 9, 2008

Ok, nevermind, my bad.

adamo-suasoria

May 9, 2008

I can't seem to get the system to work properly/at all with firefox, safari, or opera on my mac (leopard).

I'd just like to ask the obvious...

 

...WTF was wrong with the old picture upload system which worked fine?

AntiSRS

May 9, 2008

I just opened up an account and I've tried uploading one picture about 3 times and it won't work. If someone could help me out...

IAMAQT07

May 10, 2008

Pls can someone help me... i can't seem to upload any photos at all and ive tired 3 times!!! thank you

chainedpunkgirl

May 10, 2008

is anyone else noticing that the images in the "recently uploaded" on the homescreen aren't showing up either?

vintageowl

May 10, 2008

I'm having the same problem as Trancelot. What was wrong with the old way of uploading?
OnlyEverything

May 10, 2008

The new uploader does not seem to work when I have Adblock running (Firefox/2.0.0.14, Adblock Plus/0.7.5.4).

 

Also, the rule saying that the thumbnail is supposed to be a clear shot of the user's face is gone (or indeed any thumbnail instruction or guide.

michmash77

May 10, 2008

I'm running Vista and using Firefox and I can't upload my pics. Does someone actually answer these posts?

BetterGenes

May 10, 2008

I'm having the same problem that chainedpunkgirl is... I can't see any of the images in the 'recently uploaded photos' part.

I'm FF on Vista running AdBlock, but have allowed all scripts to no avail.

harrharr2l8

May 10, 2008

...and the thumbnails on the front page appear to be broken :)

Post a comment