Profiles

 • An image of stigfaic

  stigfaic

  23 / M / Straight / Grimstad, Norway Match % Unknown Join to find out!

  stuka fuckings idiot med fritids problemer og et hissig temparament. Blitt slått ned med balltre noen ... Tynn, svak jævel, apotill med pondus. Ble nok lite action på Svein Arne, iallefall var det det han forestilte seg. Ikke Svein Arne, men fyren jeg pratet om til å begynne med.

 • An image of moccapower

  moccapower

  43 / M / Straight / Copenhagen, Denmark Match % Unknown Join to find out!

  I like most kinds of music, pop, disco, heavy metal, a little jazz. I prefer movies with a lot of action, but dramas can be great too. Asian food is great, but the french cuisine is basicly the best (my father is french)

 • An image of trettinian

  trettinian

  34 / M / Straight / Göteborg, Sweden Match % Unknown Join to find out!

  är det jag sysslar mest med - när jag inte lajvar kontorsjobb gillar jag att syssla med saker jag tycker om (se längre ner i dokumentet). Jag vill inte definiera mig med hjälp av mitt jobb och det jag sysslar med enbart för att dra in ... eller mål för närvarande och är rätt nöjd med det.

 • An image of INFP-Shevek

  INFP-Shevek

  37 / M / Straight / Stockholm, Sweden Match % Unknown Join to find out!

  beundrar högst i en medmänniska är förmodligen medkänsla, med respektfullhet strax inpå. ... Att gå igenom livet med odiagnostiserad ADD har inneburit en hel del svårigheter med att planera och organisera mitt liv på ett effektivt sätt, vilket har ställt till med en del ekonomiska bekymmer

 • An image of MaryPary

  MaryPary

  32 / F / Straight / Stockholm, Sweden Match % Unknown Join to find out!

  fikar med en kompis eller äter middag med gamla vänner eller tar en torr fransk cider på en stimmig pub med ... ligga med på en filt i solen och utbyta nonsens med. Någon att uppleva spänningen av den första smekningen med. Någon att cykla skrattandes i skogen med, att lekbråka i köket med

 • See More Profiles »

Tests