7ASA9
36 Helsinki, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
7ASA9
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Olen herkkä ja hauska, spontaani, älykäs ja reipas, tykkään kokeilla uusia asioita ja tykkään nauttia elämästä.

Olen matkustanut junalla Kiinaan ja surffannut Balilla, mutta nykyisin panostan rauhallisempaan elämään. Tiedäthän, on työ ja koti ja kaverit ja hyvä arki. Kuitenkin jonain päivänä haluaisin käydä Japanissa, Myanmarissa ja Kazakhstanissa, ehkä yhdessä? Tänä kesänä kävin autolla Pohjois-Norjassa seikkailemassa ja Kroatiassa melomassa.

Olen asunut Yhdysvalloissa lapsena, Ranskassa ja Espanjassa opiskeluaikana. Matkustaminen ja kielet ovat olleet iso osa elämääni opintoina, työnä ja harrastuksena. Olin 7 vuotta opas Helsingissä, ja kai minä olen edelleenkin, vaikka en ole vähään aikaan opastanutkaan. Lähinnä kaipaan edustusillallisia Savoyssa :)

Tykkään liikkua, ulkoilla ja käydä tutustumassa uusiin paikkoihin. Liityin juuri melontakerhoon. Elämäntyylini on aika aktiivinen ja tykkään vaihtelusta, vaan uusiakin asioita on hauskinta kokeilla hyvässä seurassa.
What I’m doing with my life
Asun Roihuvuoressa, jossa remontoin itselleni asunnon toissatalvena. Ennen asuin Kalliossa, ja siellä asuvat edelleen monet ystävät. Nykyisin sinne joutuu ihan ajan kanssa matkustamaan. Enpä vaan taitaisi enää haluta asua niin ahtaasti ja toisaalta on ihanaa asua meren ja metsän lähellä.

Työskentelen erityisopettajana ammattikoulussa, ja siitähän jo voisi arvata, että olen erittäin joustava ja huumorintajuinen, eihän sitä työtä muuten kestäisi. En ole erityisen kunnianhimoinen työn suhteen, ainakaan niin, että pitäisi olla suuria saavutuksia ja kova palkka. Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys eikä se sodi arvojani vastaan. Teinien kanssa ei ainakaan pääse sortumaan ylimielisyyteen :)

Vapaa-ajalla tykkään tavata kavereita, saunoa ympäri Helsinkiä, pyöräillä ja harrastaa erilaisia liikuntoja. Pidän vaihtelusta liikunnassa, vaihtelen lajeja vuodenaikojen mukaan, talvi on hyvää uimahalliaikaa, kesällä pyöräilen enemmän. Viime aikoina olen juossut aika paljon.

Luen paljon, ja katselen elokuvia ja sarjoja. Tällä hetkellä menossa Täällä Pohjantähden alla trilogia ja Downton Abbey. Harrastan kavereiden kanssa performanssitaidetta yleensä esityksen verran vuodessa jo kymmenettä vuotta. Muutenkin taide kiinnostaa monipuolisesti, kuvataiteet, tanssi ja musiikki, galleriakierrokset ja museot.
I’m really good at
Olen etevä oppimaan kieliä. Olen myös taitava remontoimaan, vaikka tällä haavaa olenkin tyytyväinen, että sitä hommaa ei tarvitse vähään aikaan tehdä.
The first things people usually notice about me
Olen vilkas ja puhelias ja hymyilen paljon. Usein tapaan ihmisiä kaupungilla niin, että he sanovat kuulleensa ääneni jo kaukaa. Kai minulla on kauas kantava ääni.

Joskus joku sanoi, että minun seurassani tapahtuu hauskoja asioita. Joskus nuorempana olinkin aika vauhdikas tapahtumanjärjestäjä, sittemmin rauhoittunut ja hyvä niin.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Lempikirjailijoitani ovat Lionel Shriver ja Siri Hustvedt. Ann Patchett, Sadie Jones ja Curtis Sittenfeld. Kuin surmaisi satakielen teki myös suuren vaikutuksen minuun.

Elokuvista Adelen elämä, Grosse Point Blank, The Hours, Nebraska, paljon hyviä on tullut nähtyä, mutta muistapa niistä nyt sitten lista tehdä. On The Beach oli kova. Sarjoista tietty the Wire ja Breaking Bad.

Fok-it ja Cyanide&Happiness naurattavat minua useasti synkkyydellään. The Aristocrats, Mortified Nation. Tykkään nauraa absurdeille asioille.
The six things I could never do without
Kirjoista en luopuisi, enkä ystävistä / läheisistä / sukulaisista. Olen muuttunut sukurakkaammaksi vuosien saatossa.
I spend a lot of time thinking about
Mietin elämän suuria kysymyksiä, miten tämän elämän oikein eläisi parhaansa mukaan onnellisena. Siinähän onkin miettimistä.
On a typical Friday night I am
Hyvänä perjantaina nukun päiväunet, harrastan liikuntaa, tapaan kavereita ja käyn saunassa.
The most private thing I’m willing to admit
Vaikka olen reipas sosiaalisesti, olen melko varautunut uusien ihmisten kanssa.

Luen aina kirjaa samalla, kun harjaan iltaisin hampaitani.
You should message me if
Olethan luotettava, hauska, lämmin ja älykäs. Minäkin olen.

Jos haluat käydä juoksemassa, melomassa tai kävelemässä metsässä. Olet aika reipas, jos lähdet ensitapaamisella juoksemaan :)
More