Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

7ASA9

35 Helsinki, Finland Woman

Woman

Similar users

I’m looking for

  • Men
  • Ages 32–40
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating

My details

Last online
Today – 7:55am
Orientation
Straight
Ethnicity
Height
5′ 7″ (1.69m)
Body type
Average
Diet
Strictly anything
Smokes
Sometimes
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Atheism, but not too serious about it
Sign
Leo, and it’s fun to think about
Education
Graduated from masters program
Job
Education
Income
Status
Single
Type
Strictly monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, but wants them
Pets
Speaks
English (Fluently), French (Fluently), Spanish (Fluently), Swedish (Fluently), Finnish (Fluently)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Olen herkkä ja hauska, spontaani, älykäs ja reipas, tykkään kokeilla uusia asioita ja tykkään nauttia elämästä.

Olen matkustanut junalla Kiinaan ja surffannut Balilla, mutta nykyisin panostan rauhallisempaan elämään. Tiedäthän, on työ ja koti ja kaverit ja hyvä arki. Kuitenkin jonain päivänä haluaisin käydä Japanissa, Myanmarissa ja Kazakhstanissa, ehkä yhdessä?

Olen asunut Yhdysvalloissa lapsena, Ranskassa ja Espanjassa opiskeluaikana. Matkustaminen ja kielet ovat olleet iso osa elämääni opintoina, työnä ja harrastuksena. Olin 7 vuotta opas Helsingissä, ja kai minä olen edelleenkin, vaikka en ole vähään aikaan opastanutkaan. Lähinnä kaipaan edustusillallisia Savoyssa :)

Tykkään liikkua, ulkoilla ja käydä tutustumassa uusiin paikkoihin, tämän alkusyksyn tavoite on Sipoonkorpi (tavoite saavutettu). Elämäntyylini on aika aktiivinen ja tykkään vaihtelusta, vaan uusiakin asioita on hauskinta kokeilla hyvässä seurassa.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Asun Roihuvuoressa, jossa remontoin itselleni asunnon viime talvena. Ennen asuin Kalliossa, ja siellä asuvat edelleen monet ystävät. Nykyisin sinne joutuu ihan ajan kanssa matkustamaan. Enpä vaan taitaisi enää haluta asua niin ahtaasti ja toisaalta on ihanaa asua meren ja metsän lähellä.

Työskentelen erityisopettajana ammattikoulussa, ja siitähän jo voisi arvata, että olen erittäin joustava ja huumorintajuinen, eihän sitä työtä muuten kestäisi. En ole erityisen kunnianhimoinen työn suhteen, ainakaan niin, että pitäisi olla suuria saavutuksia ja kova palkka. Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys eikä se sodi arvojani vastaan. Teinien kanssa ei ainakaan pääse sortumaan ylimielisyyteen :)

Vapaa-ajalla tykkään tavata kavereita, saunoa ympäri Helsinkiä, pyöräillä ja harrastaa erilaisia liikuntoja. Pidän vaihtelusta liikunnassa, vaihtelen lajeja vuodenaikojen mukaan, talvi on hyvää uimahalliaikaa, kesällä pyöräilen enemmän. Joulukuussa 2014, eli justiinsa nyt olen käynyt juoksemassa epätyypillisen paljon. Aika näyttää, onko tämä muutakin kuin ohimenevä innostus.

Luen paljon, ja katselen elokuvia ja sarjoja. Tällä hetkellä menossa Täällä Pohjantähden alla trilogia ja Downton Abbey. Harrastan kavereiden kanssa performanssitaidetta yleensä esityksen verran vuodessa jo kymmenettä vuotta. Muutenkin taide kiinnostaa monipuolisesti, kuvataiteet, tanssi ja musiikki, galleriakierrokset ja museot.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Olen etevä oppimaan kieliä. Olen myös taitava remontoimaan, vaikka tällä haavaa olenkin tyytyväinen, että sitä hommaa ei tarvitse vähään aikaan tehdä.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Olen vilkas ja puhelias ja hymyilen paljon. Usein tapaan ihmisiä kaupungilla niin, että he sanovat kuulleensa ääneni jo kaukaa. Kai minulla on kauas kantava ääni.

Joskus joku sanoi, että minun seurassani tapahtuu hauskoja asioita. Joskus nuorempana olinkin aika vauhdikas tapahtumanjärjestäjä, sittemmin rauhoittunut ja hyvä niin.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Lempikirjailijoitani ovat Lionel Shriver ja Siri Hustvedt. Ann Patchett, Sadie Jones ja Curtis Sittenfeld. Kuin surmaisi satakielen teki myös suuren vaikutuksen minuun.

Elokuvista Adelen elämä, Grosse Point Blank, The Hours, Nebraska, paljon hyviä on tullut nähtyä, mutta muistapa niistä nyt sitten lista tehdä. On The Beach oli kova. Sarjoista tietty the Wire ja Breaking Bad.

Fok-it ja Cyanide&Happiness naurattavat minua useasti synkkyydellään. The Aristocrats, Mortified Nation. Tykkään nauraa absurdeille asioille.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Kirjoista en luopuisi, enkä ystävistä / läheisistä / sukulaisista. Olen muuttunut sukurakkaammaksi vuosien saatossa. Polkupyörä on rakas myös.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Mietin elämän suuria kysymyksiä, miten tämän elämän oikein eläisi parhaansa mukaan onnellisena. Siinähän onkin miettimistä.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Hyvänä perjantaina nukun päiväunet, harrastan liikuntaa, tapaan kavereita ja käyn saunassa.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Vaikka olen reipas sosiaalisesti, olen melko varautunut uusien ihmisten kanssa.

Luen aina kirjaa samalla, kun harjaan iltaisin hampaitani.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Olethan hauska, lämmin ja älykäs. Minäkin olen.