Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Croativan

28 M Zagreb, Croatia

I’m looking for

  • Straight girls only
  • Ages 18–27
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating

My Details

Last Online
Online now!
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 11″ (1.81m)
Body Type
Thin
Diet
Mostly vegetarian
Smokes
No
Drinks
Rarely
Drugs
Never
Religion
Christianity, and laughing about it
Sign
Capricorn, and it’s fun to think about
Education
Job
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Strictly monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, but wants them
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Fluently), Croatian (Fluently), German (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
* TEXT UPDATED 11.09.2014. *

Ne vidim onaj dio "Who Likes You" jer nisam A-Lista, Premium, Vip, whatever... Ako vam se sviđam, recite mi to u inbox. Ne grizem ;).


(Please, dont contact me if you are outside Croatia and just want to ask me am I ready for world cup or anything simmilar... I really couldnt care less about football... I am not searching for anyone outside my own country. And since I am not A list member, I cant see who likes me. Soo, its pointless, isnt it? Sorry and all the best to you in your search! ;) ).


Prije bilo čega drugog - evo uvjeta i obrazlozenja:

Kratak i clean-cut tekst:

Tko sam? Sto sam? Dakle - filozof, geek, sportaš, domar, čistač, organizator, tu i tamo kuhar, pa malo inžinjer i pronalazač, crtač, svirač, plesac ;), biciklist, košarkaš, uglavnom hibrid, katica za sve. Universalis man :). Ima dana kad me pukne šećer pa sam superlud, a ima dana kad mrgudam na ovaj cirkus od sustava pa mi dođe da u podrumu stvaram crne rupe i bacam ih po Markovom trgu :P.

Nepušač, nereligiozan (ali krsten) i po mogućnosti tražim takvu, slobodnu od toga, da joj nije potreba nacugati se zbog nekog ili nečeg, pa onda uz 350 šalica kave zapaliti cigaretu jer to dvoje, po njenom, ide zajedno :). Ne tražim odmah vezu, prvo prijateljstvo, druženje, samo opušteno ;). Sve koje se groze bilo čega vezanog uz definiciju veza - tko vas je tjerao na moj profil i ovu stranicu? Razumijem da ste do sad dobivale stotine ponuda i svakakvih poruka, no to nije karakteristika svih muskih... Tekst mi istina zvuci pomalo drsko, odrijesito i direktno, no nakon godina i godina trazenja, ovo je jedini nacin da maksimalno iskoristim priliku i filtriram sve one koje nisu moj tip, niti bi mogle izdrzati samnom. Nisam tip koji izlazi van svaki tjedan solo i uletava sa glupostima svakoj... Koristim mozak iosjecaje, komunikaciju i druzenje... Nisam niciji tata ili mama niti trazim nekog da se tako prema meni odnosi... Samo nekog normalnog, tko razumije sto je ravnopravnost, tolerancija, trud itd ... Nisam savrsen, nisam supermen niti batmam niti hulk, ironman itd, ali mislim da sam blizu, koliko god netko tko se trudi, moze biti ;).

Zanima me samo ona prava. Ne zanima me ništa drugo.

Necenzurirani cijeli tekst, da ne bude nesporazuma:

Zauzete, udate, bisex, trans, swing, homo, starije od +29, povrsne, one koje misle da su šefice i "jaaako izgrađene" osobe, istetovirane i ispirsane od glave do pete, nacvrcane, politički/religijski fanatici, koje su prije imale ili jos traže avanture, cajkerice, folk, foklor, suicidni emo, kultistice i sve u tom stilu - doviđenja, ovdje nema ništa za vas... Zagreb po mogucnosti, centar, stari dio, dubrava i podsljemenska zona imaju prednost :P (i ajd, bliža okolica tipa Sesvete, Zaprešić) . Sve drugo i dalje od toga - mogu ponuditi samo prijateljstvo.


* * * * *

- Pa da napokon krenemo (nedajte se prestrašiti, možda negdje zvučim bezobrazno, no samo ću pokušati odbiti one koje zbilja nisu moj tip osobe), znam da ni meni ne bi bilo baš najugodnije čitati ovako postavljen tekst od nekog drugog, ali bar bi me zainteresiralo čemu ovoliko teksta. Pišem ga iskreno i otvoreno, da odmah riješimo neke osnovne stvari koje bi možda kasnije bile problem. I da, komunikativan sam i uzivo ;). Dakle, evo što mogu ponuditi i što tražim... I ne - ne tražim odmah vezu nego sve prvo kroz prijateljstvo a sada samo izražavam želju koga bih volio upoznati...

- Tražim dobru osobu, ali fakat iskonski dobru, koja nije nikog povrijedila, nikog iskoristila, nikog lagala samo za svoju korist... (sitnice me ne zanimaju, brinu me loše veće stvari). Onu koja NE dijeli mišljenje većine da je ovaj sustav najbolje što jest i što može biti, da je život ludovanje po disku svaku noc, opijanje i sva slična rutina itd...

- Bez laganja, bez cenzure, bez površnih stvari i mentalno nezrelih ljudi sa samo fizičkim i materijalnim požudama, potrebama za naslađivanjem, beskonačnim dopisivanjem ili premalo komunikativnima, nedruzeljubivima, onima koje se vole obilježavati na bilo koji načn, iskorištavanjem u svrhu nekakvih anketa ili seminara za filozofski.

- Tu sam zbog onog nečeg, istinski iskrenog i jedinstvenog, ma koliko god to danas zvučalo klišej-ski ili nevjerojatno. Neću pisati sada samo negativno, to nije jedino što imam za reći, mogu pričati i o drugim stvarima o kojima neki mogu samo sanjati (ili rigati na to) no takav sam. Nisam generacija kojoj je satro spika jedini nacin komunikacije. Nisam ni jedan od onih "baci sisu da se igramooo" jer koliko god u jednu ruku nekome zvucalonsmijesno i fora, nisam takav, razmisljam na totalno drugom i visem nivou od prosjecnog balkanca...

Površne, zauzete, materijalne, druge orijentacije/spola, fetisi sa vise osoba, mucenjem, bilokakvim nasiljem, koje se vole obilježavati i trovati na bilo koji način (cigarete, tablete itd), nemate šanse... Nikakve... Žao mi je... Apsolutno me ne zanima ništa dalje od onog što tražim, popuštao sam previše i koštalo me i vremena i živaca...

Mozda trazim puno, mozda previse, no neki ce razumjeti o cemu pricam i zasto se ovako postavljam.

Znam da ona prava negdje postoji, samo se pmoramo sresti... Uživo ili ovdje - svejedno je...

***

- Na ovaj način bi privatno u mislima trebala razmišljati ona koja misli da sam joj zgodan i kompatibilan itd. Ne tražim da mi govoriš ono (gore napisano) na glas, niti tražim da si uz mene 0-24h, newage tip ili religijski frik (ovo zadnje nisam nikako no mogu poštovati tuđa uvjerenja i odluke). Nisam ni ja uvijek ovako lud i strog ili "softy" i svetac u svim stvarima, khm, khm :P no znam za pristojnost i bonton kada je potreban ;). Budi svoja, prirodna, jaka, genijalna, luckasta, anđeo i vrazicak, stabilna, samouvjerena, pametna, zgodna i sebi samodostatna u svemu osim u onom što osjećaš da ti oduvijek nedostaje. Ako si odgovaramo, sve ostalo će biti lako ;).

- Ono na što još jednom moram naglasiti - ako ne možeš za sebe reći da si dobra osoba, kad makneš sve sitnice i gluposti koje te muče, onda nismo kompatibilni. Jer ja za sebe mogu reći da jesam, da se mučim i trudim svakog dana biti bolja osoba. Fizički ne gledam toliko oštro i površno na djevojku koliko na to da li ima inteligenciju... Ali ajde, ako moram odmah opisati vizualno sto mi se sviđa, fizički mi je bitno da nisi kostur niti baš sad baloncek :P, da držiš do svog zdravlja, higijene, da su guza i cice na pravom mjestu (kao što i ti želiš da je i sve kod mene na pravom mjestu, nećemo bit licemjerni ;). ) a sve ostalo ćemo vidjeti kroz razgovor, druženje, zezanciju itd ;)... (Pff pišem ko da će actuly netko ovo pročitati xD)

- Ugl, želim reci da se ne zaletavam, a niti bih htio da se itko zaleti kod mene pa se kasnije samo prepiremo jer je netko nekog krivo skužio. Pazim na zdravlje (jer moram, ali i želim - pa ako će vam to stvarati problem, a mnogima stvara, onda ni tu neće biti lako) dakle pazim na skoro sve, od hrane, pića, vode, zraka itd. Nemam se namjeru trovati nečim ili uz nekoga pa ako ne razmišljate isto, prepirat cemo se oko "gluposti" tipa umjetnim sećerima i bojama (aspartam i E5xx)...... Netko tko je svjestan svega toga da ne moramo prevec o tomu. Naravno da mi nije prioritet jadanje o svemu tome nego poboljšanje sustava, ili bar lagodnije i sigurnije življenje života kojeg živimo (valjda smo skužili što je pjesnik htio reći, ne? xD :).

- Dakle ne tražim odmah vezu. Znam da to ne može tako krenuti, nudim prijateljstvo, ugodno upoznavanje i dopisivanje, razmjenu znanja, šala, doskočica, poskočica, vrlina, mana, vještina, hobija, zbunjenosti itd :). Ako Vam se ne sviđam - sve što trebate je reći, razumijem iz prve, sve pet i nema ljutnje ;)...

Plus, iako je tekst više orijentiran na traženje nekoga, ne znači da se zanimam samo za to, dobro društvo i zezancija su uvijek dobrodošli, tko zna, možda se iz toga rodi nešto vise ;)

Ako vam se sviđam i ako ste za dopisivanje - sve što trebate jest poslati poruku, ako već ja nisam ;)...

Pozdrav!
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
I am collector of knowledge. Learning about everything, beeing usefull to myself and others. Navigating my life. Exploring everything, searching for that special something and someone... Failure is not an option! :)
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Hmmm, hmmm. Equaly at almost everything :). At logic and strategic thinking wich helps me in everyday life. Hm, that and at multitasking :).
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
My guess is that they first notice my logic and strategic solving of the problems. Then my look. I think they notice my affection for gifting people with anything, advices, free PC repairs and so on :)...
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Video: Stargate, Farscape, BackToFuture, Avatar, Matrix, TheBurbs, PoliceAcademy, TheGoons, Terminal, GotMail, 3Idiots, Singham, Endhiran.

Documentary: From the usual NatGeo and Discovery wildlife docs, to not so usual - Zeitgeist, Esoteric Agenda, Kymatica.

Music: usualy listening 60-70-80' & 90's, guitar, piano, violine, saxophone, rock/blues/jazz, pop, latino, dance, tehno, house, electro, trance, New Wave/Alternative/Progressive/Industrial, chillout, lounge, ambiental, spiritual, meditation stuff. And never enough of good old rock ;).

Books: from avanture and sci-fi books, to technical manuals, encyclopedias. Currently reading and studying about Nikola Tesla.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
1. Balance in everything.
2. This, what makes me - me.
3. Getting better every day.
4. Having options, to learn, gain and choose the best one.
5. People around me who make a firm foundation and starting point for everything else in this chaotic world.
6. Water, sun, chocolate, music instrument, bicycle, french fries... :)
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Mostly about my future. Long, LOOOONG time ago, I was spending much time thinking about myself, what I want, how to pull it of and so on :). Now its just regular obligations and simple plans, college, job, crazy inventions, short term stuff until the right time comes for major things...
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Usualy at home. Resting, learning something, watching a movie/documentary. But it depends, if I need to study/work, I am studying/working. If not, then I'm watching a movie, relaxing. If not that, then I'm out, either by myself on the bicycle, or with friends in a bar, remmembering how to dance :)
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Ask >:), and I might tell you ;)
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
If you managed to reach this line without skiping (too much) the text and if you find me interesting enough :).