Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Dineara

25 Turku, Finland Genderqueer

Genderqueer

I’m looking for

  • Women
  • Ages 18–35
  • Near me
  • For new friends, long-term dating, short-term dating, casual sex

My Details

Last Online
Today – 10:13am
Orientation
Gay
Ethnicity
White
Height
5′ 4″ (1.63m)
Body Type
Overweight
Diet
Other
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Sign
Gemini, and it’s fun to think about
Education
Job
Student
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Non-monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, and doesn’t want any
Pets
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Moi! Olen sosiaalisen, värikkään ja avarakatseisen luonteen omaava ihminen, joka etsii uusia tuttavuuksia. Suhtaudun elämään rennon luottavaisesti ja positiivisesti, pyrin nauttimaan joka hetkestä täysillä ja etsin uusia kokemuksia, seikkailuja ja elämyksiä. Innostun helposti asioista ja ihmisistä, pidän kauneudesta ja estetiikasta ja löydän elämän hienouden kupillisesta kahvia, rajusta ukonilmasta ja toisen ihmisen silmistä ja hymystä. Niin paljon kuin innostava seura ja päämäärätön hauskanpito onkin lähellä sydäntäni, pidän myös syvällisistä keskusteluista ja rauhallisemmasta chillailusta.

Tykkään tehdä juttuja hetken mielijohteesta ja menen vahvasti fiiliksen mukaan - jos jokin tuntuu oikealta, niin sitten seuraan sitä, vaikkei se aina tuntuisi rationaaliselta. Intuitio! Elämääni värittää voimakas tarve päästä eteenpäin elämässä, kehittää itseäni ja kokea uusia, kivoja juttuja. Meissä jokaisessa on mielettömästi potentiaalia, joten tutkin mielenkiinnolla, mitä tapahtuu, jos päästänkin irti irrationaalisista peloista ja vanhentuneista uskomuksista ja heittäydyn seikkailuun. Yleensä tulokset ovat aika mielettömiä.

Etsin ihania ihmisiä elämääni sekä ystäviksi että kumppaneiksi. Tullaan todennäköisesti parhaiten juttuun, jos hallitset kyseenalaistamisen jalon taidon, arvostat muutakin kuin ulkonäköä ja pyrit kasvamaan ihmisenä. Pistä viestiä, niin katsotaan, mitä hauskaa keksitään!
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Pidän kivaa ja teen elämästäni upean kokemuksen. Päivät kuluvat opiskellessa ja illat milloin minkäkin asian parissa. :P

Yksi isoimpia elämääni määrittäviä tekijöitä on tarve kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Se näkyy kaikessa toiminnassani, oli kyse sitten rakentavan palautteen pyytämisestä tai omaehtoisesta asioiden opiskelusta.

Tätä nykyä kuvioihin on tullut myös Protu, olin kesällä vetämässä aikuistumisleiriä nuorille. Se oli ihan mahtavaa hommaa, joten aion pyöriä näissä ympyröissä enemmänkin tulevaisuudessa.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Oppimaan! Opin nopeasti uutta ja kykenen aika helposti soveltamaan oppimaani käytäntöön - etenkin, jos kyseessä on asia, joka kiinnostaa.

Olen myös hyvä olemaan oma itseni ja uskollinen arvoilleni ja periaatteilleni. Tämän lisäksi osaan myös muuttaa niitä, jos tuntuu siltä, että ne eivät enää toimikaan. Tätä voi laajentaa ja sanoa, että pystyn katsomaan asioita useista eri näkökulmista, ja jos havaitsen olevani liian kaavoihin kangistunut tai seuraan vanhentuneita toimintamalleja, teen asialle jotain.

Olen tosi hyvä innostumaan uusista asioista ja ihmisistä.

Olen hyvä murisemaan asioille, jotka vaativat pientä sulattelua. Se kyllä laantuu nopeasti. Vähän silti pitää periaatteesta murista. Mur.

Teen myös ihan hyvää ruokaa, koska ois tosi mälsää syödä pahaa ruokaa. Simple as that.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Voisin kuvitella, että punaiset hiukset erottuvat ensimmäiseksi. Mitä sen jälkeen? On kait katsojan silmässä kiinni. Persoonallisuus erottuu kyllä aika nopeasti ulkonäön jälkeen.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Kirjat: Romaanit ovat viime aikoina jääneet vähemmälle, joskin olen kunnostautunut lukemalla Monte Criston kreivin uudestaan ja tutustumalla Coelhon tuotantoon. Enimmäkseen menee kirjallisuutta aiheista terveys, ravitsemus, vaihtoehtoiset hoitomuodot ja parapsykologia. Tykkään lukea vähän sitä sun tätä, mikä kulloinkin sattuukaan sen hetkisiin intresseihini sopimaan. Nuorempana olin kova fantasiakirjallisuuden kuluttaja, ja pidän siitä edelleen.

Elokuvat: Tim Burtonin elokuvat ovat kivoja, samoin Quentin Tarantinon. Star Wars, Lord Of the Rings, The Addams Family, Dracula, Dark City, Face Off, Machete, Pulp Fiction, Shaun of the Dead. Batmanit (Ei Batman & Robin). Hannibal-leffat. Musikaalit, psykologinen kauhu, jotkut zombieleffat, fantasia. Paljon kivoja leffoja löytyy melkein mistä tahansa genrestä.

Musiikki: Goottirock, melodinen metalli, new age, lounge, synkempi elektroninen, ooppera, leffa- ja pelimusa - ja joidenkin Disney-pahisten biisit! Enigma, Blutengel, Danny Elfman, John Williams, Project Pitchfork, Secret Garden, The Sisters of Mercy, To/Die/For, Therion, Turisas, Grendel, Infected Mushroom nyt esimerkiksi, muttei suinkaan näihin rajoitu. Genrestä viis, kunhan sopii fiilikseen.

Ruoka: Koitan syödä mahdollisimman luonnollisesti ja minulle sopivalla tavalla. Mausteet ovat ihania, ja ruoassa saa olla vähän potkuakin toisinaan. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja koitan säännöllisesti maistaa niitäkin ruokia, mitkä eivät pahemmin puhuttele. Etnisistä keittiöistä on ihan liian vähän kokemuksia, mitä nyt on tullut kiinalaisissa ravinteleissa joskus käytyä. Ruoanlaitto on kivaa, etenkin seurassa, yksikseni en aina jaksa panostaa.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Mahdollisuus ja kyky kehittyä ja oppia, vapaus, rakkaus, itsetunto, empatia, estetiikka. Tätä voisi toki miettiä joskus syvällisemmin.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Ajattelen paljon elämää, uusia asioita, ihmisiä, suuria mysteerejä, vähän pienempiä mysteerejä, itseäni, haaveitani, toiveitani, tavoitteitani. Miten haluan elää elämäni. Mitä teen seuraavaksi ruoaksi. Miten saisin uusia näkökulmia asioihin.

Kaiken kaikkiaan pyrin kyseenalaistamaan ja haastamaan käsitykseni elämästä, muista ihmisistä ja itsestäni, jotta kehittyisin jatkuvasti ihmisenä. That's deep!
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Tyypillisenä perjantai-iltana? Saatan olla missä tahansa! Joskus vietän aikaa yksin kotosalla musiikkia kuunnellen ja jänniä asioita tutkien, joskus istun iltaa muiden kanssa joko kaupungilla tai kotona. Riippuu todella paljon fiiliksestä.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Sinä! Pistä mulle viestiä! Haluatko lähteä kanssani puistoon istumaan hyvän viinin kera pohtimaan syntyjä syviä, viedä minut konsertteihin, taidenäyttelyihin, bileisiin, opettaa minulle jotain uutta ja ihmeellistä tai oppia jotain minulta? Tai ehkäpä jotain ihan muuta - mikä olisi se meidän juttu? :)