Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

Dineara

25 F Turku, Finland

My Details

Last Online
Jul 25
Orientation
Gay
Ethnicity
White
Height
5′ 4″ (1.63m)
Body Type
Overweight
Diet
Other
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Sign
Gemini, and it’s fun to think about
Education
Job
Student
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Non-monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, and doesn’t want any
Pets
Likes dogs and has cats
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Olen ihminen, joka suhtautuu elämään nautinnollisesti ja intohimoisesti, rakastaa estetiikkaa, innostuu helposti uusista asioista, tykkää kokeilla uusia juttuja, tarvitsee älyllistä vastinetta ollakseen tyytyväinen, nauttii saadessaan uusia haasteita ja päästessään elämässään eteenpäin, rakastaa vaihtelua, on sosiaalinen mutta samalla hitusen introvertti, on itsenäinen, omituinen, monipuolinen ja seikkailunhaluinen.

Hienoimpia asioita maailmassa ovat jokapäiväiset pienet ilot ja innostumiset milloin mistäkin asiasta! Musta on mahtavaa jakaa innostukseni jonkun toisen kanssa, jolloin voidaan yhdessä sitten olla ihan fiiliksissä. Ihanaa on jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, täysin typeristä ja merkityksettömistä asioista, täysin omituisista asioista, syvällisistä ja vaikeista asioista, käyttää (huonoa ja paikoitellen sarkastista ja kaksimielistä) huumoria, keksiä uusia kielikuvia ja luoda jänniä mielikuvia. Tai olla ihan vaan ilman, että tarvitsee sanoa sanaakaan. Koska olen luonteeltani aika värikäs ja viljelen suuresti huumoria, nauran huonoille jutuille ja nautin pintatason keskustelusta, saattaa musta saada sellaisen kuvan, ettei päässäni liiku mitään sen syvällisempää, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Tosiasiassa rakastan katsella asioita useista eri näkökulmista, pohtia, kyseenalaistaa, oppia, väitellä ja mennä paljon pintaa syvemmälle. Voisin luonnehtia itseäni avarakatseiseksi, rennoksi, empaattiseksi, romanttiseksi, sanavalmiiksi ja suvaitsevaiseksi.

Etsin mielenkiintoisia ihmisiä elämääni, joiden kanssa voi sukeltaa seikkailuihin, kokea uusia asioita, nauttia elämästä ja pitää hauskaa. Etsiskelen ystäviä, lyhyitä suhteita, pitempiä suhteita, avoimia suhteita, sessiosuhteita (olen Dom). Ihmisiä, joiden kanssa voi olla lähellä, halata, miksei pussatakin, ilman, että sen tarvitsee merkitä mitään maailman ihmeellisintä asiaa (välttämättä). Ehkä mahdollisesti jotain seksuaalistakin, mutta se riippuu niin hirveästi ihmisestä ja kemioista. Jotain, mikä herättää sen kipinän meissä molemmissa, eikä sitä tarvitse välttämättä määritellä sen kummemmin, kunhan vain vietetään aikaa yhdessä meidän tavallamme. Ehkä haluat lähteä kanssani puistoon istumaan hyvän viinin kera pohtimaan syntyjä syviä, ehkä viet minut konsertteihin, taidenäyttelyihin, bileisiin, opetat minulle jotain uutta ja ihmeellistä, tai haluat oppia jotain minulta. Tai ehkäpä jotain ihan muuta. :)

Kiinnostavia/kivoja aiheita ja asioita ovat terveys ja hyvinvointi, elämästä nauttiminen, ravitsemus, uuden oppiminen, ihmiset, rakkaus, mielenterveys ja psykologia, musiikki, ihmisenä kasvaminen ja kehittyminen, syksy, yrtit ja kasvit, hyvä tee, hyvä kahvi, kynttilät, vaihtoehtoiset hoitomuodot, 'yliluonnollinen', seksuaalisuus ja kaikenlaiset illanistujaiset hauskassa seurassa, oli se sitten kaupungilla tai jonkun kotona.
What I’m doing with my life
Opiskelen sekä koulussa että vapaa-ajalla kaikkea itseäni kiinnostavaa. Pidän huolta itsestäni ja tällä hetkellä koitan löytää itselleni parhaan ja luonnollisimman tavan syödä. Teen kaikkea hauskaa ja koitan löytää uusia kavereita, joiden kanssa tehdä lisää kaikkea hauskaa.

Tätä nykyä kuvioihin on tullut myös Protu, olin tässä alkukesästä vetämässä aikuistumisleiriä nuorille. Se oli ihan mahtavaa hommaa, joten aion pyöriä näissä ympyröissä enemmänkin tulevaisuudessa.
I’m really good at
Oppimaan! Opin nopeasti uutta ja kykenen aika helposti soveltamaan oppimaani käytäntöön. Etenkin, jos kyseessä on asia, joka kiinnostaa.

Olen myös hyvä olemaan oma itseni ja uskollinen arvoilleni ja periaatteilleni. Tämän lisäksi osaan myös muuttaa niitä, jos tuntuu siltä, että ne eivät enää toimikaan. Tätä voi laajentaa ja sanoa, että pystyn katsomaan asioita useista eri näkökulmista, ja jos havaitsen olevani liian kaavoihin kangistunut tai seuraan vanhentuneita toimintamalleja, teen asialle jotain.

Olen tosi hyvä innostumaan uusista asioista ja ihmisistä.

Teen myös ihan hyvää ruokaa, koska ois tosi mälsää syödä pahaa ruokaa. Simple as that.
The first things people usually notice about me
Voisin kuvitella, että siniset rastat erottuvat ensimmäiseksi. Mitä sen jälkeen? On kait katsojan silmässä kiinni. Persoonallisuus erottuu kyllä aika nopeasti ulkonäön jälkeen.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Kirjat: Romaanit ovat viime aikoina jääneet vähemmälle, joskin olen kunnostautunut lukemalla Monte Criston kreivin uudestaan ja tutustumalla Coelhon tuotantoon. Enimmäkseen menee kirjallisuutta aiheista terveys, vaihtoehtoiset hoitomuodot ja parapsykologia. Tykkään lukea vähän sitä sun tätä, mikä kulloinkin sattuukaan sen hetkisiin intresseihini sopimaan. Nuorempana olin kova fantasiakirjallisuuden kuluttaja, ja pidän siitä edelleen.

Elokuvat: Tim Burtonin elokuvat ovat kivoja, samoin Quentin Tarantinon. Star Wars, Lord Of the Rings, The Addams Family, Dracula, Dark City, Face Off, Machete, Pulp Fiction, Shaun of the Dead. Batmanit (Ei Batman & Robin). Hannibal-leffat. Musikaalit, psykologinen kauhu, jotkut zombieleffat, fantasia. Paljon kivoja leffoja löytyy melkein mistä tahansa genrestä.

Musiikki: Goottirock, melodinen metalli, new age, lounge, synkempi elektroninen, ooppera, leffa- ja pelimusa - ja joidenkin Disney-pahisten biisit! Enigma, Blutengel, Danny Elfman, John Williams, Project Pitchfork, Helloween, Secret Garden, The Sisters of Mercy, To/Die/For, Therion, Turisas, Grendel, Infected Mushroom, Turmion Kätilöt nyt esimerkiksi, muttei suinkaan näihin rajoitu. Genrestä viis, kunhan sopii fiilikseen.

Ruoka: Nykyään koitan syödä mahdollisimman luonnollisesti, ja testissä on sekä vilja- että maitotuotteiden poisjättö. Mausteet ovat ihania, ja ruoassa saa olla vähän potkuakin toisinaan. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja koitan säännöllisesti maistaa niitäkin ruokia, mitkä eivät pahemmin puhuttele. Etnisistä keittiöistä on ihan liian vähän kokemuksia, mitä nyt on tullut kiinalaisissa ravinteleissa joskus käytyä. Ruoanlaitto on kivaa, etenkin seurassa, yksikseni en aina jaksa panostaa.
The six things I could never do without
Mahdollisuus ja kyky kehittyä ja oppia, vapaus, rakkaus, itsetunto, empatia, estetiikka. Tätä voisi toki miettiä joskus syvällisemmin.
I spend a lot of time thinking about
Ajattelen paljon elämää, identiteettiäni, uusia asioita, ihmisiä, suuria mysteerejä, vähän pienempiä mysteerejä, mielenkiintoisia asioita, itseäni, haaveitani, toiveitani, tavoitteitani. Miten haluan elää elämäni. Mitä teen seuraavaksi ruoaksi. Miten saisin uusia näkökulmia asioihin.

Kaiken kaikkiaan harrastan aika paljon itsetutkiskelua ja pyrin kyseenalaistamaan ja haastamaan käsitykseni elämästä, muista ihmisistä ja itsestäni, jotta kehittyisin jatkuvasti ihmisenä. Syvällistä, eiks. On mulla tosin muutakin elämää.
On a typical Friday night I am
Tyypillisenä perjantai-iltana? Saatan olla missä tahansa! Joskus vietän aikaa yksin kotosalla musiikkia kuunnellen ja jänniä asioita tutkien, joskus istun iltaa muiden kanssa joko kaupungilla tai kotona. Riippuu todella paljon fiiliksestä.
I’m looking for
  • Girls who like girls
  • Ages 18–35
  • Near me
  • For new friends, long-term dating, short-term dating
You should message me if
Sinä! Pistä mulle viestiä! Saat olla nainen, mies tai jotain ihan muuta, mutta romanttisesti kiinnostun vain biologisista naisista. Kaveriksi käy tietysti minkä tahansa sukupuolen edustaja. :) Lähdetäänkö kahville, viinille, baariin, kävelylle, konserttiin tai keikalle tai kallion päälle ihailemaan maisemaa? Tai jotain ihan muuta, kenties? Heittäydy mun kanssa elämän ihmeellisyyteen ja seikkailuun, koetaan yhtessä jotain mielenkiintoista, ihanaa ja innostavaa.