Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Dineara

25 Turku, Finland Genderqueer

Genderqueer

You might like

I’m looking for

  • Women
  • Ages 18–35
  • Located anywhere
  • For new friends, long-term dating, short-term dating, casual sex

My details

Last online
Yesterday – 7:19pm
Orientation
Homoflexible
Ethnicity
White
Height
5′ 4″ (1.63m)
Body type
Overweight
Diet
Other
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Sign
Gemini, and it’s fun to think about
Education
Job
Student
Income
Status
Single
Type
Non-monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, and doesn’t want any
Pets
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
A student of the universe. Avarakatseinen, positiivinen, itsenäinen, kokeilunhaluinen ja värikkään luonteen omaava ihmisotus. Tahdon elää hetkessä, kokea vahvoja tunteita, oppia uutta, rikkoa rajoja, luoda uutta, innostua ja inspiroida, rakastaa, kokeilla uusia juttuja, tehdä elämästäni upean taideteoksen ja ennen kaikkea nauttia siitä.

Intohimoihini kuuluvat estetiikka, ihmisenä kasvaminen ja syvälliset keskustelut. Nautin myös suuresti yleisestä hauskanpidosta ja suhtaudun elämään sopivalla virnistyksellä. Osaan olla leikkisä, filosofinen, läheisyydenkipeä tai totaalinen sekopää sille päälle sattuessani (tirsk). Multa löytyy tilannetajua, seikkailunhalua ja monipuolinen huumorintaju.

Etsin samanhenkisiä ystäviä, kumppaneita tai jotakin, mitä ei voi eikä tarvitse määritellä sen kummemmin - pelkkä eläminen ja kokeminen riittää. Tahdon sinut, jos janoat kokea jotain uutta ja jännittävää, päämääräsi on nauttia elämästä, olet sopivalla tavalla kummallinen tai haluat lähteä seikkailuun, oli se sitten pitkä tai lyhyt. Alla on kasa sanoja, jotka viehättävät minua syystä tai toisesta ja joista voit poimia mieleisesi - mitä enemmän löydät, sitä hauskempaa meillä tulee olemaan. Kiinnostukseni ovat aika monipuoliset, mutta niiden yhteinen toteuttaminen riippuu kovasti vastapuolen kiinnostuksista. ;)

Kyseenalaistaminen, estetiikka, kynttilät, pakana, syksy, shamanismi, hippi, gootti, BDSM, tee, kahvi, viini, taide, terveys, kirjat, empatia, zen, yökävelyt, romantiikka, hämyiset baarit, vaihtoehtoiset hoidot, värit, seksi, mytologiat, uskonnot, käsityöt, okkultismi, viktoriaaniset teekutsut, luonto.

Ja mikä ihme tuo "genderqueer homoflexible non-monogamous looking for women" sitten on? Ah, määrittelyä! Olen polyamorinen enkä ole kovin kiinnostunut suljetuista suhteista. Viehätyn enimmäkseen jollakin tapaa feminiinisistä ihmisistä, maskuliiniset cis-miehet eivät ole juttuni. En koe tarvetta määrittää sukupuoltani binäärin mukaan ja olen sangen tyytyväinen siihen. Tuo ikähaarukka on vain suuntaa-antava.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Opiskelen, innostun milloin mistäkin, toteutan itseäni, etsin uusia tuttavuuksia, pidän hauskaa, kasvan ja kehityn ihmisenä. Semmoista pientä kivaa. Ja vähän isompaakin.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Oppimaan! Opin nopeasti uutta ja kykenen aika helposti soveltamaan oppimaani käytäntöön - etenkin, jos kyseessä on asia, joka kiinnostaa.

Olen myös hyvä olemaan oma itseni ja uskollinen arvoilleni ja periaatteilleni. Tämän lisäksi osaan myös muuttaa niitä, jos tuntuu siltä, että ne eivät enää toimikaan. Tätä voi laajentaa ja sanoa, että pystyn katsomaan asioita useista eri näkökulmista, ja jos havaitsen olevani liian kaavoihin kangistunut tai seuraan vanhentuneita toimintamalleja, teen asialle jotain.

Olen tosi hyvä innostumaan uusista asioista ja ihmisistä.

Olen hyvä murisemaan asioille, jotka vaativat pientä sulattelua. Se kyllä laantuu nopeasti. Vähän silti pitää periaatteesta murista. Mur.

Teen myös ihan hyvää ruokaa, koska ois tosi mälsää syödä pahaa ruokaa. Simple as that.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Kirjat: Pidän kovasti kirjoista, mutta viime aikoina on tullut luettua niitä ihan liian vähän. Mulla on projektina yrittää lukea vähän kaikenlaista kirjallisuutta uusien kokemusten saamiseksi. Enimmäkseen menee kirjallisuutta aiheista terveys, ravitsemus, vaihtoehtoiset hoitomuodot. Nyt on tullut lueskeltua lähinnä Paulo Coelhoa.

Elokuvat: Tim Burton, Quentin Tarantino, Star Wars, Frida, Dracula, Dark City, Face Off, The Secretary, Machete, Batmanit (Ei Batman & Robin), Hannibal-leffat. Musikaalit, psykologinen kauhu, draama, jotkut zombieleffat, fantasia. Olen moniruokainen surkeaa 'komediaa' lukuunottamatta.

Musiikki: Darkwave, psytrance, metalli, new age, lounge, synkempi elektroninen, reggae, ooppera, leffa- ja pelimusa - ja joidenkin Disney-pahisten biisit! Mikä kulloinkin kuulostaa hyvältä. En kuuntele pahemmin poppia, hiphoppia, rappia tai iskelmää.

Ruoka: Arvostan luonnollisuutta ja pyrin syömään terveellisesti ja tekemään maittavaa ruokaa. Vähän kaikki menee, oikeastaan! Syön kasvispainotteisesti, silloin tällöin syön myös kalaa, juustoa ja kananmunaa.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Mahdollisuus ja kyky kehittyä ja oppia, vapaus, rakkaus, itsetunto, empatia, estetiikka. Tätä voisi toki miettiä joskus syvällisemmin.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Ajattelen paljon elämää, uusia asioita, ihmisiä, suuria mysteerejä, vähän pienempiä mysteerejä. Miten haluan elää elämäni. Mitä teen seuraavaksi ruoaksi. Miten saisin uusia näkökulmia asioihin. Milloin mitäkin.

Kaiken kaikkiaan pyrin kyseenalaistamaan ja haastamaan käsitykseni elämästä, muista ihmisistä ja itsestäni säännöllisesti - se pitää asiat mielenkiintoisina ja auttaa rutiineihin juurtumisen välttämisessä.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Tyypillisenä perjantai-iltana? Saatan olla missä tahansa! Joskus vietän aikaa yksin kotosalla musiikkia kuunnellen ja jänniä asioita tutkien, joskus istun iltaa muiden kanssa joko kaupungilla tai kotona. Riippuu todella paljon fiiliksestä.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Jos olet avarakatseinen, jokin tuolla ylempänä tuntui mielenkiintoiselta ja olet kiinnostunut vastavuoroisesta ihmissuhteesta, pistä mulle viestiä. Jos onnistut peräti kirjoittamaan muutakin kuin "Moi mitä kuuluu", olisin suorastaan onnellinen. Paljoa ei tarvitse runoilla, lähden mielelläni lyhyelläkin varoitusajalla kahville - tykkään tutustua kasvotusten. ;)