Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

DoriceD

30 Linköping, Sweden Woman, Cis Woman

Woman, Cis Woman

Similar users

I’m looking for

  • Men
  • Ages 24–40
  • Near me
  • For new friends, long-term dating

My details

Last online
Jul 23
Orientation
Demisexual
Ethnicity
White
Height
5′ 6″ (1.67m)
Body Type
Average
Smokes
No
Drinks
Not at all
Drugs
Never
Sign
Libra, and it’s fun to think about
Education
Graduated from university
Job
Science / Engineering
Status
Married
Offspring
Has kids, but doesn’t want more
Speaks
English (Fluently), Swedish (Fluently), German (Okay)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
I am demi/asexual and polyamorous. Please only message me if you understand and accept those terms. I am not looking for online friends, but for people to meet and get to know in person for emotionally intimate relationships without any promise of sex, just to be very clear.

Preferably you speak Swedish:
Jag är lyckligt gift med en fin man och vi har två underbara barn tillsammans, men det känns som att hjärtat har plats för mer och därför har vi bestämt oss för att prova polyamori. Vi är båda sådana som gärna tar människor till våra hjärtan, men har haft fullt upp sedan vi flyttade till Lkpg och har inget stort kontaktnät här än. Jag är dessutom demisexuell, så är sex viktigt för dig kan du fortsätta leta någon annan stans. Vad jag vill ha är en djup känslomässig kontakt där vi bryr oss om varandra och gör vad vi kan för att uppfylla varandras behov och helt enkelt göra livet till det bästa möjliga.

Jag är en människa som älskar att försöka förstå världen och tillvaron och därför älskar jag också att lära mig saker. De mest utmanande och spännande områden jag har stött på är riktigt komplexa system som planetens ekosystem (vardagligt kallat miljön) och det mänskliga psyket. Det förstnämnda blev riktningen för min ingenjörsexamen och det sistnämnda fick bli mer av hobby eller allmänt intresse.

Jag har aldrig, och kommer aldrig dricka alkohol eller röka någonting. Jag föredrar att mina närmaste inte heller ägnar sig åt sådant.

Vet inte om jag egentligen letar så aktivt, barnen tar upp mycket av min tid och energi just nu. Har en härlig, fantasifull kille på 5 år och en mysig, solig liten tjej på 2 år.

Dessutom har jag min underbara make som är en fantastisk livskamrat, men som också längtar efter någon mer. Alla fina tjejer får gärna kolla in hans profil: Redrumrooney. En relation med en av oss innebär inte nödvändigtvis en relation med den andre, men alla behöver känna till alla för att det ska bli bra. Är du inte bekant med polyamori sedan tidigare föreslår jag att du läser på lite, till exempel genom boken eller hemsidan More Than Two.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Jag försöker göra världen till en bättre plats, att balansera det jag kan göra med att inte känna mig helt nedtyngd och handlingsförlamad av allt mörkt och tröstlöst som sker på olika platser i världen.

I praktiken innebär det för tillfället att göra vad jag kan för att ge mina barn en så bra uppväxt som möjligt så att de i sin tur kan vilja göra världen bättre på sitt sätt, efter sina förmågor.

Jag har fått möjligheten att ha ett jobb inom forskningen och hoppas lyckas göra samhället lite bättre därigenom också, en liten bit i taget. Politiska frågor som basinkomst, arbetstidsförkortning, jämställdhet och alla människors lika värde engagerar mig också när tid och ork finns.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Att se saker från den ljusa sidan.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Ett vänligt leende och ett långt, blont hår.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Favoritförfattare är Robin Hobb och Katherine Kerr. Andra bra är Michael Ende (Oändliga historien och Sagan om Momo), Dan Brown mfl. Läser Scott Lynch för tillfället.

Ljudböcker förtjänar nästan sin egen lista. Största favoriten där är Orson Scott Card (Enders Game med efterföljare), även Harry Potter (gillar både Stephen Fry's och Jim Dale's inläsning) och Millenium-trilogin är bra.

Filmer, det finns många jag aldrig kommer glömma: Remember the Titans, Benny & Joon, Lord of the Rings, Harry Potter (även om ljudböckerna är bästa formatet), Avatar, Easy A, Crazy Stupid Love, Interstellar mfl.

Serier jag gillar är mestadels godhjärtade problemlösande som tex White Collar, NCIS, Bones med flera.

Musik varierar väldigt mycket på humöret. Mina senaste införskaffningar är Rebekka Karijord, Regina Spektor, Passenger, Lars Winnerbäck och Så mycket bättre.

Jag gillar MMORPGs även om jag inte direkt har tid för dem för tillfället. Började med Puzzle Pirates, men spelar idag bara Lord of the Rings Online någon timme i månaden, om ens det. Skulle gärna hitta något nyare, fräschare spel, men tiden prioriteras egentligen till annat.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Syre,
vatten,
sömn,
mat,
mina barn
lugn och ro att fundera över saker.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Hur världen kan bli bättre i stort och smått.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Lägger barnen till sängs och sen undrar jag vad jag ska hitta på. Om jag inte somnat själv först försöker jag läsa en bok, se en film eller umgås med kära vänner.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Litar jag på dig så finns det inga hemligheter, men här vet man aldrig vem som läser.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Helst bara om du kan svenska, bor i närheten av Linköping och skulle vilja umgås med en kärleksfull poly-familj.

Please only message me if you are in the local area and speak Swedish! I am not looking for online acquaintances, but for real life friends to meet en person. Please respect that.