Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Fionaa-

25 F Helsinki, Finland

I’m looking for

  • Guys who like girls
  • Ages 24–36
  • Near me
  • Who are single
  • For long-term dating, short-term dating

My Details

Last Online
Today – 11:04am
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 6″ (1.67m)
Body Type
Diet
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Atheism
Sign
Libra, but it doesn’t matter
Education
Job
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, but wants them
Pets
Speaks
English (Okay), Finnish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Oletko ihminen joka saa muut ihmiset ympärillään nauramaan ja hyvälle tuulelle? Ehkä sitten saatat olla jotain mitä etsin.

Olen mukava nainen, joka rakastaa matkailua, hyvää huumorintajua ja erilaisia kulttuuritapahtumia. Olen avoin, suorapuheinen, lempeä, maanläheinen nainen, joka tykkää tehdä extempore juttuja ja hullutella, mutta en silti vaadi jatkuvia elämyksiä ja pintaliitoa. Harrastan partiota, kuntosalia, matkailua, laitesukellusta ja liftaamista eikä minua ole hankala houkutella ulos syömään tai erilaisiin kulttuuririentoihin/keikoille.

Olen alunperin Keski-Suomen tyttöjä, joten ihan perus "Stadin tsiksiksi" minusta ei ole. Arvostan enemmän mitä miehen korvien välissä on ja miten hän muita ihmisiä kohtelee kuin sitä kuinka iso hauis tällä on tai minkä merkkisellä autolla ajelee.

Olen todennut että on turha kirjoittaa mitään kriteereitä koska lähestulkoon kaikki ajattelevat olevansa huumorintajusia, lepposia, mukavia, täysijärkisiä ja ihan mukavan näköisiä. Eikö? Se kolahtaa sitten kun se kolahtaa, ei auta vaikka "paperilla" kaikki olisi täydellistä.

Olen kuitenkin huomannut, että miehet jotka ovat saavat minut nauramaan, kiinnostavat minua muutenkin kuin kaveritasolla. Lisäksi koska olen itse melko sanavalmis ja itsenäinen nainen, tarvitsen rinnalleni miehen joka on henkisesti vahva, omistaa omat mielipiteet ja on itsevarma.

Eli jos olet hauska, määrätietoinen mies, joka ei helposti alistu tossun alle ja jonka jutut ovat vielä rajumpia kuin minun, niin kirjoita! Plussaa olisi jos uskaltaisit kanssani reissaamaan tai sukeltamaan :)
Tykkään myös viiksistä ja nauran rajuille jutuille.