Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

Hanna__h

34 F Helsinki, Finland

My Details

Last Online
Online now!
Orientation
Straight
Ethnicity
Height
5′ 3″ (1.60m)
Body Type
Curvy
Diet
Strictly anything
Smokes
Yes
Drinks
Socially
Drugs
Religion
Christianity, and laughing about it
Sign
Scorpio, and it’s fun to think about
Education
Job
Other
Income
Rather not say
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Has dogs and dislikes cats
Speaks
English (Okay), Finnish (Okay), Swedish (Okay), German (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Yritän vältellä itse otsikon aiheesta kirjoittamista, joten tässä kaikenlaista muuta:

- First: I'm writing this in finnish for a reason. Not looking for penpals or any long-distance-things. But if you live somewhere near and don't speak finnish, then write in english (eller på svenska), it's okay too :) "Near" does not include for instance: Serbia, India, Azerbaijan or Bosnia Herzegovina. If you want to know how is the weather here, go to this site, there you'll find more information: http://www.weatheronline.co.uk/Europe.htm :D

- Muuten oon tosi hyvä tyyppi. Lue vaikka tuosta alta.
What I’m doing with my life
Aika pitkälti töitä. Tein harrastuksestani työn (ja ainakin toistaiseksi pidän tästä ratkaisusta!) ja siksi aika suuri osa vuorokaudestani menee jossain muodossa työn parissa. Onneksi se on kuitenkin monipuolista niin ei pääse tylsistymään ja ainakin toistaiseksi kiinnostavaa. Lopun ajan viihdytän itseäni elokuvien, sarjojen, kirjojen, ulkoilun, kavereiden ja sellaisten kanssa.
I’m really good at
Ottamaan toiset ihmiset huomioon, ymmärtämään monenlaista huumoria ja tekemään juttuja käsilläni. Itseasiassa oon aika hyvä melkein kaikessa mihin ryhdyn.
The first things people usually notice about me
Koiran ja silmälasit. Vähän pidemmän perehtymisen jälkeen yleensä, että olen todella mukava! Mutta ulkoisesti en taida olla se kaikkein muistettavin tyyppi muuten kuin "asusteideni" osalta :)
Favorite books, movies, shows, music, and food
Kaikista näistä mainituista tykkään paljon. Viime aikoina oon lukenu kirjaston e-lainoja paljon, sitä ennen tais olla luvussa A Dance with Dragons, mutta se jäi kesken. Tykkään aika monenlaisista kirjoista. Pääasiassa ne on mulle viihdettä, vähemmän luen faktajuttuja. Ja kuten kaikilla muillakin tässä kohti lukee, ehdin lukemaan valitettavan vähän nykyään. Paitsi kun löysin niiden kirjaston e-kirjalainojen ihmeellisen maailman. Voin lukea millon vaan raitiovaunussa puhelimestani, ilman että tarvii raahata sitä fyysistä kirjaa mukana. Muuten en oikein pidä ajatuksesta, että ostaisin jotain digitaalisita sisältöä oikealla rahalla, kun siitä ei jää minulle mitään käsin kosketeltavaa omistettavaa.

Leffoissa pidän joko ihan aivottomasta hömpästä (tyyliin Transformers tai Conan Barbaari) tai sitten vähän ajattelua vaativista jutuista (R&A -leffat on monesti tätä kategoriaa). Ikisuosikkejani on Bondit ja Tarantinon tuotanto. Komedioiden suhteen olen todella nirso, mutta hyvistä tykkään.

Ruokaa viitsin kovin harvoin laittaa vain itselleni, mutta tykkään kyllä varsin monipuolisesti. Ja kun laitan, siitä tulee yleensä aika hyvää :)
The six things I could never do without
No, minusta tärkeimmät asiat elämässä on nukkuminen, syöminen ja seksi. Seuraavina kolmea pitää miettiä pidempään.
I spend a lot of time thinking about
Monenlaisia asioita. Viime lauantaina mietin, mitä tekisin jos voittaisin lotossa. (En voittanu.)
On a typical Friday night I am
Istun kavereiden kanssa "parilla", menen kuuntelemaan jotain keikkaa tai sitten hengailen ihan kotosalla, töitäkin saatan tehdä jos ne on sellaisessa vaiheessa että pitää. Varsinaista "biletystä" ei tule enää niin usein harrastettua.
The most private thing I’m willing to admit
Mulla jää monesti housujen vetskari auki.
I’m looking for
  • Guys who like girls
  • Ages 29–44
  • Near me
  • For new friends, long-term dating, short-term dating
You should message me if
... jos sinusta yhtään tuntuu että haluaisit tutustua minuun. Mie tuskin kirjoitan sinulle ensimmäisenä vaikka vaikuttaisit kiinnostavalta, on tullu sen verran jäätäviä kokemuksia näistä keskustelunavaamisista :) Mutta vastaan kyllä, usko vaan. Okei, myönnän. Olen jättänyt pari hankalaa avausviestiä vastaamatta. Pahoittelen.

... tai jos meillä on tosi hyvät rakkausprosentit.

... sen sijaan älä kirjoita, jos mielestäsi naisilla on _velvollisuus_ ajaa säärikarvansa :)

... myöskään ihmiset, jotka on "available" ei ole ihan siellä kiinnostuslistan yläpäässä