Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Hulmis

23 Ikaalinen, Finland Woman

Woman

Similar users

I’m looking for

  • Everyone
  • Ages 18–100
  • Near me
  • For new friends

My details

Last online
May 8, 2014
Orientation
Bisexual
Religion
Other, and somewhat serious about it
Status
Single
Speaks
English, Finnish
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
En etsi parisuhdetta tai muutakaan juuri nyt!
I am NOT looking for a relationship or anything else!

Oon Hulmis ja osaan ajatella loppuun asti asioita mutten jostain syystä sovella sitä käytännön elämään, ihmettelen itekin. Ois siistii jos oisin tasasempi ja chillimpi, räiskyn nykysellään ku sähkönen sateenkaari, niin ja joskus tulevaisuudessa oon jo oppinu elämään nykyisyydessä. Kuitenkin tykkään itteni kanssa asumisesta aika paljon ja haastan jatkuvasti ihteeni ja ympäröiviä ihmisparkoja. Harrastan hymyä. Elämännälkä kasvaa syödessä. Oon kiinnostunut tekemään ihmiskokeita itselläni ja muilla, keittiöpsykologia on tosi pop. Opettelen uusia väyliä taiteen keinoin kertoakseni tarkemmin miten siistiä mun päässä toisinaan on, ja tässä maailmassa. Käyn elämänkoulun lisäksi Ikaalisten Puuhamaassa kouluttamassa itseäni metalliartesaaniksi.

Ei paineita vääntää hienoo esittelyy itestään, kaikki seurusteluhalut tuntuu valuneen minusta ulos ja kuolleen :-D Tulin tänne lähinnä stalkkaamaan. Ja vastaamaan sadoittain kysymyksiin, näköjään...
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Oppimassa! Näkemässä! Kokemassa! Tökkimässä! Vaikuttamassa! Ja matkalla.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Sellaisissa asioissa oon oppinu hyväksi, mihin oon eniten satsannu, motivaatio on aika huippujuttu oppimisessa... Tästä päästäänkin sujuvasti takaisin kysymykseen; mikä kiinnostaa! (Ja onko myös niin, että kiinnostavinta on opetella asioita, joiden oppimiseen on parhaat lähtökohdat?). Keittiöpsykologia on yks jatkuvan kehityksen aiheita, ja nonverbaali hölinä ihmisten kanssa on huippua, kaikki yleinen kehonkielen havainnointi ja siihen vaikuttaminen. Kädentaidot ja luova ilmaisu on kans näitä mitä oon pyrkiny oppimaan paljon, niissäkin riittää kyllä syvyyttä hurjan pitkälle, en tiiä saako sanoa olevansa hyvä, kun vois olla parempikin ;)
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Sen että mä hulmuun :O Ehkä musta paistaa ulospäin optimismi, elämännälkä, räiskyvä luonne, impulsiivisuus... riippuu havainnoitsijasta varmaan... Mitä mä jeesustelen. Tissejä ne yleensä ekana kattoo.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Ootteko lukenu Robin Hobbia, ootteko? :O Jos et ole, sammuta tietokone ja juokse kirjastoon. Tee se nyt.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Luopumisen taito. Välillä yritän, sit rupean miettimään että onpas elämä vaikeaa. Ihmiskontaktit. Tunneilmaisu. Luova työ, käsitöiden tekeminen (lasketaanks noi nyt yhdeks?). Fyysinen rasitus. Mielihyvä.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Yritän jaksaa vastailla viesteihin! Valitettavasti en vietä juurikaan aikaa täällä, ja saan joskus enemmän viestejä kuin jaksan vastata :C Olen pahoillani. Pidän toisinaan kunnostautumishetkiä ja vastailen!

Im so very really sorry I sometimes go missing from OKCupid!