Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

JakobSand

25 Umeå, Sweden Man

Man

Similar users

I’m looking for

  • Women
  • Ages 18-30
  • Near me
  • For new friends, long-term dating, short-term dating

My details

Last online
Oct 25
Orientation
Straight
Ethnicity
Asian
Status
Single
Height
5' 6" (1.67m)
Body Type
Average build
Smoking
No
Drinking
Socially
Drugs
Never
Religion
Agnosticism but it’s not important
Sign
Virgo
Education
Working on University
Speaks
English (Fluently), Swedish (Fluently), Korean (Somewhat)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Hallå hallå!

24årig kille som pluggar till läkare. Har ett brett spann vad gäller intressen. Har tidigare studerat datavetenskap men kände att läkare var det rätta spåret när det var klart på grund av lite olika anledningar.

När det kommer till fritiden så tränar jag mycket. Antingen så är det gymmet eller så spelar jag fotboll, innebandy eller klättrar. Relativt nybörjare när det gäller klättring men tycker det är grymt kul och en stor utmaning, speciellt eftersom jag är lite höjdrädd. Är också cykelintresserad och cyklar när jag ska ta mig fram vilket kan resultera i 1-2 mil om dagen. När jag inte är och tränar så kan jag sitta vid datorn eller läsa en bok. Om jag inte måste studera förstås. Den mesta av tiden går åt att sitta på biblioteket eller universitetet och läsa eller träna på IKSU. På datorn sitter jag och läser rätt mycket och spelar en del spel om tiden finns. Blir dock mest läsandet som har med utbildningen att göra.

Som person så är jag bland annat ärlig och vänlig, hoppas att jag framstår på det viset. Har lätt att få vänner så jag antar att det på något plan är så. Mår bra av att göra gott och hjälper gärna till om det ligger i min förmåga. Dock mer oerfaren när det gäller tjejer och relationer i allmänhet. Är ganska introvert och blyg men har ganska lätt att prata när väl kontakten är tagen, bara att jag är dålig på att göra det.

Jag är intresserad av att träffa någon och lära känna den personen väl oavsett vad det skulle leda till. För mig är personligheten viktig och jag tror inte jag skulle kunna vara med någon som inte kan samspela på det planet alls. Min dröm i livet är att bli kirurg och att åka ut i världen och hjälp människor som inte har tillgång till den vård jag haft. Jag kräver givetvis inte att personen jag träffar har samma drömmar men ändå förstår varför jag vill göra det jag siktar på och kan ge mig möjlighet till det. Jag kommer givetvis respektera drömmar och mål som min partner sätter på samma sätt.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Studying to become a doctor, studied all kinds of subjects before, like philosophy, economy and a bachelor in computer science but found out that I want to use my past experiences to help people and medicine is the best way to do that.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Good at visualizing in 3 dimensions, a very useful skill as a surgeon.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
That I am Asian probably
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
The name of the wind is the best book ever written. Love Korean food.

When it comes to gaming I play stuff like LoL, Dota 2, CS, hearthstone on a regular basis but also enjoy games like SKyrim, far cry and soon Withcer 3. Basically a lot of different games depending on what I feel like playing. I am obviously not a pro in any of them but I am decent on all of them which is probably my strongest point as a gamer.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
A computer, exercising, books, my bike
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
You like at least something that I like, gaming, exercising for example