Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

KetunMetku

33 Tampere, Finland Woman

Woman

Similar users

I’m looking for

  • Everyone
  • Ages 24–44
  • Near me
  • For new friends, long-term dating, casual sex

My details

Last online
Sep 18, 2013
Orientation
Bisexual
Ethnicity
White
Status
Seeing Someone
Height
5' 4" (1.63m)
Body Type
Curvy
Smoking
Sometimes
Drinking
Socially
Drugs
Never
Religion
Other and it’s important
Sign
Virgo
Education
University
Offspring
Has kids
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently), Swedish (Somewhat)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Suomalaiset Irccaajat joinikaa #okcupid.fi @ ircnet <3

The same finnish text in english below.

Miellän itseni aikuistuneeksi naiseksi, joka tietää jo mitä haluaa. En pidä kuitenkaan itseäni missään nimessä valmiina, vaan sisäinen lapseni tahtoo kokoajan oppia uusia näkökulmia kaikesta ja kaikkialla.

Haaveilen juurien kasvattamisesta johonkin ja samalla tahtoisin valloittaa maailmaa. Kotini on lopulta siellä missä tunnen itseni onnelliseksi ja missä ihmiseni ovat. Koti on siellä missä sydänkin.

Olen yltiöpositiivinen ihminen (Ystävä kyllä sanoi, että olen VAIN positiivinen!) ja se näkyy elämänasenteessani kaikkeen mitä teen. Voin löytää onnellisuutta joka paikasta ja minulla on lähes aina kivaa, menin sitten mihin tahansa. Kanssani on helppo viihtyä ja nauttia itsekkin menosta, koska elän onnellisuuden flowssa. Omaan hyvän ja terveen itsetunnon ja se säteilee uloskin päin. Tämä kaikki ei tarkoita sitä etten ajoittain vajoaisi mustiin paikkoihin tai ymmärtäisi elämän monimuotoisuutta. Elän harmaansävyissä, en mustassa tai valkoisessa.

Visuaalisuus on minulle tärkeää ja se näkyy lähes kaikessa mitä teen. Näen kauneutta paikoissa joissa se tuntuu mahdottomalta. Katson maailmaa ihmetellen ja kummastellen.

Tahdon ymmärtää maailmaa ja miten se toimii. Radikaali boheemius asuu syvällä minussa. Tahdon vauhkota asioista ja samalla toimia vakaasti ja ymmärtävästi. En tuomitse ihmisiä enkä heidän valitsemaansa elintapaa ja toivon sitä myös ihmisiltä, jotka saapuvat elämääni.

Annan paljon ja otan vielä enemmän.

Mitä minä sitten tahtoisin ihmisiltä, jotka tohon haluaa tulla?

1. Ole rehellinen. Aina. Minäkin olen. Vaikka se ei tunnu mukavalta, mutta mielummin suora totuus.
2. En pelaa pelejä. Ihmiset eivät ole pelinappuloita missään tilanteessa.
3. En voi ottaa elämääni liian epästabiileja ihmisiä. Pienet mielialavaihtelut ei haittaa, ei edes masentuneisuus ja rankka menneisyys, mutta kaaos ei sovi elämääni.

Elämääni liikuttaa intohimo asioihin, yksinkertaisuus ja rakkaus. Rakkaus liikuttaa kaikkea.

And in english:

I feel like adult women who already knows what want from life. I don´t think I`m all full and complete. My inner child want´s to know everything about everything and learn new perspectives from life.

I dream to grow roots and at the same time I wan´t to congure the world. Finally my home is where my heart is and where my people are. Place where I can be truly happy.

My common state of mind is open and positive and it really shows in my life and from the things I do. I can find happiness in all places and I usually have fun where ever I go. I think it´s quite easy to communicate and feel confortable around me. People enjoy to be part of my life and take part of my positive flow. I have healthy self-esteem and it show around me too. This does not mean I wouldn´t sink to black places time to time or understand peoples gray shades of the life.

I give a lot and take maybe even more.

Visuality is very important to me and it shows almost everything I do. I see beauty where it can be most hardly to find. I watch the word thru child eyes full of amacing things.

I wan´t to understand the world and how it works. Radical bohemian is living deep inside of me. I wan´t to be passionated and same time do sensible things and be resbonsible. I don´t judge people and I hope the same thing from people who want to join in my life.

What I wan´t from people who wan´t to come to my life?

1. Be honest. Always. I am too. Sometimes it can feel bad but straight truth is appreciated.
2. I don´t play any games. Never. You should´t too. People are not your toys.
3. I can´t take any too unstable persons in my life. I don´t care if you have little mood swings or even little depression. You can have difficult backrounds but chaos can´t be part of my life.

My life is moved by passion to things, simplicity. Love move all things.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Maailmani on suhteellisen avoin leikkikenttä. Innostun helposti ja elämässäni kiertää samat teemat kausiluontoisesti. Jotkut asiat ovat jääneet ja ne täyttävät kivasti "tyhjää tilaa".

Olen järjestö/järjestäjä ihminen ja osallistun useiden tapahtumien järkkäämiseen ja työvoimana toimimiseen. Organisointi on mun juttu ja oon siinä tosi hyvä. Tätä teen myös ihan duunikseni. Olen myös kokemusasiantuntija ja pääasiassa luennoin, kirjoitan ja annan haastatteluita.

Käyn puntilla ja lenkillä. Mulle on todella tärkeää pitää oma kroppani kunnossa, koska jos se ei ole kunnossa en mä voi muutenkaan hyvin. Lisäksi tullut debytoitua burleskissa.

Pelaan, nörttään, irccaan ja sosiaalimedioin. Äärettömän tärkee osa mun arkea. Nyt eniten vie peleistä aikaa WoW, mutta jos taas aktivoituis muutenkin. Lautapelit on kanssa varsin ihanaa ajanvietettä. Nörtit on kuuminta hottia ja luen itseni vahvasti tähän elämäntapaan.

Luominen. Valokuvaan, piirrän, maalaan, teen käsitöitä jne. Mä väitän et pystyisin tekee mitä vaan käsilläni jos tahtoisin. Nyt maalaan taidenäyttelyä ensi vuodeksi.

Muuten aika normaalia arkea. Tahtoisin matkustaa ja seikkailla. Ehkäpä sitäkin välissä <3
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Mä olen hyvä monissa asioissa ja en ees häpeä myöntää sitä. Ihmiset liikaa epäilevät omia kykyjään ja jättävät tilaisuuksia sen takia käyttämättä. Aina on lupa epäonnistua.

Teen hyvää ruokaa, kivoja käsitöitä, hauskoja vitsejä, Olen hyvä ystävä, järjestän ja organisoin, laaja maailmankuva, vankka kokemuspohja...
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Varmaan mun avoimen ja hiukan villin luonteen. Innostuksen ja ystävällisyyden. Sanon asiat suoraan, mutta en ole koskaan törkeä tai ilkeä. Otan huomioon kaikki ja en tee tuomioita ennekuin siihen on aihetta.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Tämä on ehkä vaikein kohta. Vaikka kuinka täyttäisit aina aattelee, että jotakin jää uupumaan. Liikaa kaikkea kivaa maailmassa, johon tahtois kuluttaa aikaansa!

Nykyään en ahmi kirjoja samaan tapaan kuin ennen, koska aika on vähäisempää. Luen matkoilla ja iltaisin. Lempi kirjani kautta aikain on John Irwingin The Hotel New Hampshire ja The Cider House Rules. Kun olin pieni tyttö rakastin Roald Dahlhin maailmaa. Minulla on iso lista kirjoja, jotka odottavat aikaa ja se kasvaa kokoajan. Joku päivä luen nuo kaikki klassikot ja mestariteokset.

Elokuvat ovat varmasti yksi suurin intohimoni. Kävin Hollywoodissa vuonna 2011 ja se oli minulle äärimmäisen upea kokemus. Minulle on tärkeitä kaikki genret, voin katsoa kaikkea romanttisista komedioista taidejuttuihin ja arvostaa niitä monesta eri vinkkelistä. Virgin suicides, American beauty, Almadovarin elokuvat, Tim Burton, Parfyme, Pregi, Fucking Åmål, Nina Frisk, Elling, Pianist, Cabare, Guillermo del Toron elokuvat, zombie klassikot, slätterit, Grave of the fireflies, Supersanakari leffat!!! jnejnejne.... Loputon lista puhdasta rakkautta. Star wreckillä on ihan spesiaali paikka mun sydämessä ja Iron skyllä <3

Oon se ihan sika ärsyttävä ihminen, joka sanoo et kuuntelen kaikkee musaa, mutat kun se on vaan totta! Jotain semmoisia all time favorites bändejä ovat: Palcebo, NiN, Depeche Mode, Madonna, Ultra bra, CMX, Hector, Chisu, kaija Koo, regina spector, Lady gaga...... Kuuntelen paljon poppia ja haluan pysyä kärryillä, missä ns. nykymusiikki menee. Sydämessäni on myös erityinen kohta konemusiikille entisen rave-taustan ansiosta. Laulan itse ja kuuntelen ja laulan mielläni jazzia, tangoa ja iskelmää. En omaa rajoitteita, kuuntelen sitä mikä tuntuu ja kuulostaa hyvälle.

Ruoka... Leivon ja kokkaan. tykkään kun on ihmisiä, jotka syö mun tuotoksia. Syön lähes mitä vaan.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Internet
Rakkaat ihmiset
Seksi
Kakku (vaikka se on välillä valhe..)
Rakkaus
Onnellisuus ja siihen uskominen
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
* Jos koen vetäväni jonkun mielipiteeni äärimmilleen, mietin aina miksi? Etsin uusia ajatusmalleja ja näkökantoja ja yritän oppia tuntemaan itseni jatkuvasti paremmin.
* Mietin paljon ystäviäni ja tärkeitä ihmisiä. Miten heillä menee ja mitä voisin tehdä, että heistä tuntuisi vielä paremmalta.
* Pakanuutta, uskontoa ja filosofiaa.
* Hassuja internet meemejä, kuvia ja sosiaalista mediaa.
* Poikaani ja kasvatusmetodeitani. Miten kasvattaa tuosta järkevä ja ajatteleva itsenäinen ihminen. En ole itselleni liian ankara.
* Tulevaisuutta. Haaveita ja unelmia. Asioita jotka ovat tulossa.
* SEKSIÄ! Ajatuksia rajoistani. Rakkautta ja sitoumusta. Rajoja ihmissuhteissa. Seksuaalisuutta.
* Projekteja jotka on menossa, tulossa ja suunnitteilla. Miten voisin parantaa tehokkuuttani.
*Kotiani ja mitä siellä voisi tehdä seuraavaksi. Järjestystä ja siivoamista. Minkä huonekalun voisin seuraavaksi tuhota ja tuunata. Mistä voisi hankkiutua eroon ja mitä vielä enemmän kierrättää.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Riippuu viikosta ja mielialasta. Kun ei ole lasta voin seikkailla tai vaan istua koneella.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Vaikutan äärimmäisen vahvalta ja joskus jopa kovalta. En kuitenkaan ole vain sitä, minuun sattuu samat asiat kuin kaikkiin muihinkin.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Anna mennä <3