Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Lilinel

38 Turku, Finland Woman

Woman

Similar users

I’m looking for

  • Men
  • Ages 22-50
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating

My details

Last online
Today – 11:48am
Orientation
Bisexual
Ethnicity
White
Status
Single
Height
5' 5" (1.65m)
Body Type
Curvy
Smoking
No
Drinking
Socially
Religion
Agnosticism
Sign
Libra
Education
Post grad
Offspring
Doesn’t have kids
Speaks
English (Somewhat), Finnish (Fluently)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Hiphei!

Löytyisikö kenties toista boheemia taiteilijasielua tai sellaisesta pitävää? Muuttaisitko kanssani esim. Ausseihin jonain päivänä?

Satunnaisesti ulkoileva soma & näyttävä kotikisu etsii kumppania, mieluiten vaikkapa loppuelämäksi.

Moniulotteinen & boheemi taiteilijasielu, jonka kanssa voi harrastaa lähes mitä vain maan ja taivaan välillä pitkistä henkevistä keskusteluista chillailuun ja hauskanpitoon. Luvassa ei ole mitään simppeliä, suppeaa tai keskivertoa, joten olethan rohkea. Erilainen ja erikoinen ovat määritelmiä, joita kuulen tavan takaa. Jos monipuolisuus viehättää niin voin olla sinun ratkaisusi. Valmiiksi valettuihin muotteihin mahdun huonosti. Olen omalaatuinen sekoitus sekä herkkyyttä että haurautta kuin myös rohkeaa ja vauhdikasta.

Elämänlaatua lisäisi mielestäni sen jakaminen hyvässä seurassa, joten olisikohan mission impossible löytää luotettava tiimikaveri, jonka kanssa voisi mennä lähes minne vain ja tehdä kaikkea mahdollista yhdessä? Etsin ihmistä, jonka kanssa yhdessä koko maailma olisi avoin: niin koti-illat yhdessä ruokaa tehden ja elokuvaa katsellen kuin reissut maailman ääriin.

Kovin tarkkoja kriteereitä on vaikeaa määritellä, mutta ainakin avarakatseisuus on tärkeää ja huumori mukavoittaa elämää. Koulutuksellasi tai työlläsi ei ole sinänsä merkitystä, mutta keskustelutaito muistakin kuin pinnallisista asioista olisi suotavaa. Jos sinäkin haaveilet maailmanmatkailusta tai jopa asumisesta jossain vaiheessa ulkomailla lämpimässä niin ei olisi ollenkaan hullumpaa, mikäli sekin menisi yksiin. Arvostan elämänkokemusta. Jokaisessa on omat parhaat puolensa - toivottavasti osaamme arvostaa niitä toisissamme. Lapsia sinulla saa olla!

Raksaan omaa asuntoa pala palalta ja minulla on kuvan lemmikit. Toimin kymmenettä vuotta luovan alan yrittäjänä. Hetken huumaa, seksiseuraa tms. hakevien ei kannata vaivautua (omistan intohimoni sille yhdelle) ja myöskään kuvattomiin vastauksiin ei tule vastattua.

Asiat, jotka saavat minut syttymään:
Hyvä ruoka ja juoma, läheisyys, hurtti huumori ja kiinnostavat keskustelut, syvällisyys, älyllisyys, hyvä yleissivystys ja persoonalliset omat näkemykset, uuden oppiminen ja oivaltaminen, hulluttelu, inhimillisyys, mukavat elukat kuten pupujussit, aurinkoiset säät ja ihmiset, iloiset bileet jne.

Asiat, joista en innostu:
Rehellisyys ja aitous ovat ehdottomia toiveita ylitse muiden eli ei epärehellisyyttä/valehtua, playerit ja sitoutumiskammoiset: olkaa hyvä ja kiertäkää kaukaa, liiallinen narsismi / itsensä muiden yläpuolella pitäminen ei iske myöskään. Koska olen myös menevä niin liian nöösi ei taida rinnalleni sopia, mutta sinänsä rauhallisuus ok.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
If you interested about having new friends or long-term dating with me. =) I prefer if you are from Turku too.