Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

Miss_Neko

28 F Tampere, Finland

My Details

Last Online
Mar 16
Orientation
Bisexual
Ethnicity
White
Height
5′ 3″ (1.59m)
Body Type
Diet
Mostly other
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Atheism, and very serious about it
Sign
Aquarius, and it’s fun to think about
Education
Graduated from masters program
Job
Science / Engineering
Income
Relationship Status
Married
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, and doesn’t want any
Pets
Likes dogs and has cats
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently), Spanish (Poorly), Swedish (Okay), French (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Ensiksi kannattaa ehkä mainita, että olen naimisissa AnttiK:n kanssa. Suhteemme on avoin, mikä tarkoittaa sitä, että olen vapaa tapaamaan uusia ihmisiä määrittelemättä sen tarkemmin mitä uusista ihmissuhteista voi syntyä. En kuitenkaan ole etsimässä uutta primäärikumppania, ja muut suhteet tulevat (ainakin tässä vaiheessa) toissijaisina.

Innostun helposti uusista asioista (joskin myös kyllästyn nopeasti). Uusin ihmisiin on kiva tutustua, varsinkin sellaisiin, joiden kanssa voisi vaihtaa mielipiteitä ja kokemuksia suhteista (avoin suhde, polyamoria etc.) ja elämästä ylipäätään. Eriävät mielipiteet ovat mielenkiintoisia, mutta ärsyttävää jankkaamista ja vain omien mielipiteidensä ja näkökannan hyväksymistä en voi sietää. Syvästi uskonnolliset ihmiset eivät myöskään innosta.

Pyrin suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin avoimesti ja positiivisesti ja usein teen päätökseni tunnepohjaisesti ja siksi ehkä sen tarkemmin ajattelematta. Ystäväkseni en kelpuuta ihan ketä tahansa, ja vaikka enimmäkseen kiltti ja mukava olenkin, täällä käytän oikeuttani olla vastaamatta viesteihin jos koen ettei meillä ole riittävästi yhteistä.

Persoonallisuus tyypiltäni olen ENFP, joka mielestäni kuvaa minua melkoisen hyvin.
What I’m doing with my life
Hyvä kysymys! Joskus todellakin tuntuu siltä, että mitä ihmettä oikeen teen elämälläni ja kannattaisiko aika käyttää paremmin? Esim. vähentää tätä netittämiseen kuluvaa aikaa? Viime aikoina olen kuitenkin ollut melko tyytyväinen elämääni. Teen työtä josta pidän, omistan maailman ihanimman kissan ja jaan elämäni rakastamani ihmisen kanssa.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu crossfittailu sekä thai nyrkkeily.

Joskus on hyvä pysähtyä miettimään tätä, mutta enimmäkseen annan vain elämän tuoda tullessaan mitä haluaa. Uskon siihen, että asioilla on tapana järjestyä parhain päin. Ja kaikesta huonostakin mitä elämä eteen heittää, voi oppia jotain positiivista.
I’m really good at
...unohtamaan ihmisten nimiä. Tosin mulla on hyvä kasvomuisti, joten muistan yleensä ihmiset ainakin naamalta jos olen heidät kerran tavannut. Tosin paikka ja aika voi olla hämärän peitossa.

...eksymään. Suuntavaistoni kun on mitä on, mutta eksymälläkin voi löytää uusiin jänniin paikkoihin.

...kokkaamaan. Tykkään laittaa ruokaa, ja kehitellä omia reseptejä yleensä periaatteella mitähän kaapista löytyy ja mitä näistä tulisi jos laittaisi yhteen. Toisinaan inspiraaatio iskee jo kuitenkin kaupassa.
The first things people usually notice about me
Iloinen perusolemukseni (hymyilen paljon). Pukeudun ehkä jossain määrin huomiota herättävästi sillä rakastan värejä ja kauniita kenkiä. Hiukseni ovat myös usein erikoisen väriset.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Leffat: Lähinnä kaikki menee paitsi kuolettavan tylsistyttävät draamat. Leffoissa pitää olla jotain järkevää sisältöä.

Kirjat: Luen paljon (jos on aikaa). Lempikirjailijoihini lukeutuu mm. Stephen King, Charlaine Harris, Robert Kirkman (näin muutamia mainitakseni). Tykkään jännästä, kauhusta ja trillereistä niin kirjoissa kuin leffoissakin. Vähän romantiikkaa saa myös olla kunhan se ei ole itsetarkoitus. Kesälukemisena kuitenkin Sophie Kinsellan himoshoppaaja-kirjat ovat taattua viihdettä.

Musiikin suhteen olen melko kaikkiruokainen. Ainoastaan iskelmä ja örinähevi ei iske.

Pyrin syömään mahdollisimman terveellisesti ja enimmäkseen vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaen (paitsi treenin jälkeen juon yleensä hiilihydraattipitoisen palautusjuoman). Tykkään tehdä ruokaa itse, mutta myös käydä ulkona syömässä laadukasta ruokaa (ei siis pikaruokaloita).

Asioista voi kysellä jos kiinnostaa tietää enemmän.
The six things I could never do without
Olen melko sopeutuvainen, joten harva esine oikeasti olisi sellainen jota ilman en voisi pärjätä hetkeäkään. Lähinnä epätoivo iskisi silloin, jos en enää uskoisi, että elämälläni on yhtään mitään tarkoitusta eikä minulla olisi ketään jota rakastaa tai kuka rakastaisi takaisin. Kaikkiin muihin tilanteisiin kyllä oppisi sopeutumaan vaikkei tilanteesta hirveästi nauttisi. Tai ei välttämättä tyytyisi tilanteeseen koko loppuelämäkseen vaan pyrkisi sitten muuttamaan asiansa niin että olisi tyytyväinen.

Hammasharja on kyllä aika jees!
I spend a lot of time thinking about
Elämää, parisuhteita, maailman menoa...Joskus syvällisiä, toisinaan taas pinnallisia asioita.

Pidän asioiden kyseenalaistamisesta ja haluan perustella omat päätökseni elämässä oman moraalini kautta enkä sen mukaan miten muu yhteiskunta olettaa minun elävän.
On a typical Friday night I am
Kotona. Joskus myös kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Tai ravintolassa syömässä. En vietä enää hirveästi aikaa baareissa, tai lähinnä jos lähden ulos niin se on pubityyppinnen valinta yökerhon sijasta.
The most private thing I’m willing to admit
Harva asia on mulle kovin privaattia. Kerron usein liikaakin :D Riippuu ihan seurasta kylläkin, ihan kaikille en koko elämääni vuodata.
I’m looking for
  • Guys and girls who like bi girls
  • Ages 24–32
  • Near me
  • For new friends, short-term dating
You should message me if
Tällä hetkellä elämä on melko kiireistä, mutta vastaan kyllä kunhan ehdin, jos näen, että meillä voisi synkata hyvin, herätät mielenkiintoni jollain tavoin tms. Otan vapauden olla nirso.

Olen avoin monenlaisille ehdotuksille, tosin pelkästään seksin takia en suostu tapaamaan. Täytyy olla jotain muutakin yhteistä. En myöskään etsi puolisoaan pettäviä ihmisiä.

Jos olet kiinnostonut tapamaan minut yksin tai yhdessä komean ja hauskan mieheni kanssa :) Ideaalitilanne olisi sellainen, että voisimme viettää aikaa yhdessä kaikki kolme.