Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Miss_Neko

29 Tampere, Finland Woman

Woman

Similar users

I’m looking for

  • Women
  • Ages 24-34
  • Near me
  • For new friends, short-term dating

My details

Last online
Today – 9:23am
Orientation
Bisexual
Ethnicity
White
Status
Married
Relationship Type
Mostly non-monogamous
Height
5' 3" (1.59m)
Smoking
No
Drinking
Socially
Drugs
Never
Religion
Atheism and it’s important
Sign
Aquarius
Education
Post grad
Offspring
Doesn’t have kids and doesn’t want them
Pets
Has cats
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently), Spanish (Somewhat), Swedish (Somewhat), French (Somewhat)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Ensiksi kannattaa ehkä mainita, että olen naimisissa AnttiK:n kanssa. Suhteemme on avoin, mikä tarkoittaa sitä, että olen vapaa tapaamaan uusia ihmisiä määrittelemättä sen tarkemmin mitä uusista ihmissuhteista voi syntyä. En kuitenkaan ole etsimässä uutta primäärikumppania, ja muut suhteet tulevat toissijaisina.

Innostun helposti uusista asioista (joskin myös kyllästyn nopeasti). Uusin ihmisiin on kiva tutustua, varsinkin sellaisiin, joiden kanssa voisi vaihtaa mielipiteitä ja kokemuksia suhteista (avoin suhde, polyamoria etc.) ja elämästä ylipäätään. Eriävät mielipiteet ovat mielenkiintoisia, mutta ärsyttävää jankkaamista ja vain omien mielipiteidensä ja näkökannan hyväksymistä en voi sietää. Syvästi uskonnolliset ihmiset eivät myöskään innosta.

Pyrin suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin avoimesti ja positiivisesti ja usein teen päätökseni tunnepohjaisesti ja siksi ehkä sen tarkemmin ajattelematta. Ystäväkseni en kelpuuta ihan ketä tahansa, ja vaikka enimmäkseen kiltti ja mukava olenkin, täällä käytän oikeuttani olla vastaamatta viesteihin jos koen ettei meillä ole riittävästi yhteistä.

Persoonallisuus tyypiltäni olen ENFP, joka mielestäni kuvaa minua melkoisen hyvin.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Yritän elää elämäni siten, etten joudu katumaan mitään. Käyn töissä ja teen työtä josta pidän. Vapaa-ajalla rentoudun ystävien ja/tai mieheni seurassa, käyn salilla, nautin hyvästä ruuasta laadukkaissa ravintoloissa... Rakastan matkustelua ja olenkin aina suunnittelemassa uusia matkakohteita.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
...unohtamaan ihmisten nimiä. Tosin mulla on hyvä kasvomuisti, joten muistan yleensä ihmiset ainakin naamalta jos olen heidät kerran tavannut. Tosin paikka ja aika voi olla hämärän peitossa.

...eksymään. Suuntavaistoni kun on mitä on, mutta eksymälläkin voi löytää uusiin jänniin paikkoihin.

...kokkaamaan. Tykkään laittaa ruokaa, ja kehitellä omia reseptejä yleensä periaatteella mitähän kaapista löytyy ja mitä näistä tulisi jos laittaisi yhteen. Toisinaan inspiraaatio iskee jo kuitenkin kaupassa.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Iloinen perusolemukseni (hymyilen paljon). Pukeudun ehkä jossain määrin huomiota herättävästi sillä rakastan värejä ja kauniita kenkiä.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Leffat: Lähinnä kaikki menee paitsi kuolettavan tylsistyttävät draamat. Leffoissa pitää olla jotain järkevää sisältöä.

Kirjat: Luen paljon (jos on aikaa). Lempikirjailijoihini lukeutuu mm. Stephen King, Charlaine Harris, Robert Kirkman (näin muutamia mainitakseni). Tykkään jännästä, kauhusta ja trillereistä niin kirjoissa kuin leffoissakin. Vähän romantiikkaa saa myös olla kunhan se ei ole itsetarkoitus. Kesälukemisena kuitenkin Sophie Kinsellan himoshoppaaja-kirjat ovat taattua viihdettä.

Suhteeni musiikkiin on aika löyhä, en oikeastaan fanita mitään ja usein en välttämättä sitä kaipaakaan. Toki osaan myös nauttia hyvästä musiikista. Ahdistun tosin helposti väen paljoudessa, mutta viime aikoina olen myös keikoille uskaltautunut ilman paniikkikohtauksia.

Tykkään tehdä ruokaa itse, mutta myös käydä ulkona syömässä laadukasta ruokaa (ei siis pikaruokaloita).

Asioista voi kysellä jos kiinnostaa tietää enemmän.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Olen melko sopeutuvainen, joten harva esine oikeasti olisi sellainen jota ilman en voisi pärjätä hetkeäkään. Lähinnä epätoivo iskisi silloin, jos en enää uskoisi, että elämälläni on yhtään mitään tarkoitusta eikä minulla olisi ketään jota rakastaa tai kuka rakastaisi takaisin. Kaikkiin muihin tilanteisiin kyllä oppisi sopeutumaan vaikkei tilanteesta hirveästi nauttisi. Tai ei välttämättä tyytyisi tilanteeseen koko loppuelämäkseen vaan pyrkisi sitten muuttamaan asiansa niin että olisi tyytyväinen.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Elämää, parisuhteita, maailman menoa...Joskus syvällisiä, toisinaan taas pinnallisia asioita.

Pidän asioiden kyseenalaistamisesta ja haluan perustella omat päätökseni elämässä oman moraalini kautta enkä sen mukaan miten muu yhteiskunta olettaa minun elävän.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Kotona. Joskus myös kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Tai ravintolassa syömässä. En vietä enää hirveästi aikaa baareissa, tai lähinnä jos lähden ulos niin se on pubityyppinnen valinta yökerhon sijasta.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Harva asia on mulle kovin privaattia. Kerron usein liikaakin :D Riippuu ihan seurasta kylläkin, ihan kaikille en koko elämääni vuodata.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Vähän nirsosti saatan vastailla, mutta jos profiilit sopivat yhtään järkevästi yhteen ja lähetät minulle mukavan viestin niin vastaan varmasti. Olen huono ottamaan täällä ensi kontaktia ihmisiin, joten laita rohkeasti viestiä näistä disclaimereista huolimatta :)

Mukava nainen olisi kiva tavata tätä kautta. Varsinkin sellainen, jonka kanssa voisimme tavata kasvotusten ja katsoa mihin asiat johtaa.

En etsi puolisoaan pettäviä ihmisiä. Arvostan avoimuutta sekä omassani että muiden suhteissa. Kaikkien osapuolien tulee tietää missä mennään.

Jos olet kiinnostonut tapamaan minut yksin tai yhdessä komean ja hauskan mieheni kanssa :) Lähinnä toivoisin, että voisimme nähdä myös livenä (=asut järkevän matkan päässä), toki mielipiteitä ja ajatuksia voimme vaihtaa myös näkemättä.

If you didn't understand one whole sentence (from the Finnish part) here, I am sorry to say that I might not be interested to talk with you. I am mostly looking for people here who I can meet in person. And specially don't bother if you didn't read this far. Mutta jos pääsit tänne asti ja vieläkin kiinnostaa, niin laitahan viestiä! :)