Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

MrForneus

38 Tampere, Finland Man

Man

Similar users

I’m looking for

  • Women
  • Ages 24–41
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating

My details

Last online
Jan 19
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 7″ (1.69m)
Body type
Diet
Mostly anything
Smokes
No
Drinks
Not at all
Drugs
Never
Religion
Atheism, and very serious about it
Sign
Education
Graduated from masters program
Job
Art / Music / Writing
Income
Status
Single
Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Likes cats
Speaks
English (Okay), Finnish (Fluently), German (Poorly), Swedish (Poorly)
My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Olen ennen kaikkea rakennustaiteilija. Jos hieman lokeroin itseäni, niin sanotaan vaikka, että olen: INTJ - The Mastermind, H+, vihreä, futuristi, ihmisoikeuksista ja ympäristöstä välittävä sekulaarihumanisti, joka pitää kissoista. Olen myös romanttinen persoona.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Luon uutta uljasta maailmaa ja sisustan kotiani.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Olen hyvä kolmiulotteisten juttujen kanssa, paitsi Rubikin kuution. Täytynee opetella sekin joku päivä. Osaan tehdä kauniita kuvia ja olen hyvä värittämään, vaikka se ei ole aina helppoa. Kenties olet nähnyt jonkun tuotokseni työmaan aidassa tai lehden sivuilla. Työssäni ainakin toivoisin olevani rohkea visionääri mutta ikävä kyllä todellisuus tulee vastaan turhankin nopeasti. Osaan tehdä hyvää ruokaa varsinkin, jos saan katsoa mallia kirjasta. Itse kehitetty cоля́нка on bravuurini ja pimenevien iltojen ilo hyvässä seurassa. Olen hyvä kuuntelija ja uskollinen ystävä.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Parin kerran jälkeen panet merkille mustan poolopaitani mutta pian et enää kiinnitä siihen huomiota. Muutaman viikon ehdollistumisen jälkeen voin vaihtaa paitani ruskeaan, jolloin katoan, etkä näe minua enää. True story. Testattu juttu. Toimii.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Kirjat
Hieman kauhua, ripaus fantasiaa, tietokirjoja. Viimeaikoina enemmän tietokirjoja, bioetiikkaa, Nietzscheä. Nietzsche on vaha harrastus. Yöpöydällä on tällä hetkellä Christopher HitchensinThomas Jefferson: author of America, Matti Häyryn Ihminen 2.0 sekä Lovecraft-kokoelma Necronomicon. Ammattikirjallisuutta on melkoisesti ja viimeinkin muutaman vuoden jälkeen pääsin asuntoon, jossa kaikki kirjani mahtuivat hyllyyn. Parin viimevuoden aikana olen lukenut Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulon, Dalai-Laman Sydämeni nevoja, Brownin Kadoneen symbolin, Hawkingin kvanttifysiikkaa käsittelevän kirjan Suuri suunnitelma ja Michael Martinin toimittaman kirjan Ateismi. Viimeinen oli sekava ja tylsä, suosittelen vain hc-ateisteille. Lawrence M. Kraussin kirja A Universe from Nothing oli alkukielellä luettuna lähes ymmärrettävämpi kuin Hawkingin kirja suomeksi, vaikka ne kertovat samoista asioista hieman eri näkökulmista. Bioetiikasta luin aiemmin Ronald M. Greenin kirjan Babies by Design: The Ethics of Genetic Choice. Tilausta odottaa hieman kevyemmät The Haunted Vagina tai I Knocked Up Satan’s Daughter. Loppuvuoden lukemistot taitaa olla siinä, mutta vihjeitä otetaan silti vastaan aiheesta ja genrestä riippumatta.

Elokuvat
Kaikkien aikojen paras elokuva on Stanley Kubrickin 2001: A Space Odyssey. On uskomatonta, miten se on voinut säilyä yli neljäkymmentä vuotta vanhentumatta päivääkään. Muuten mennään jälleen kauhu-scifi-fantasia linjalla vaikka katson kyllä vakavampaakin. Telkkarista on viimeaikoina tullut katsottua lähinnä vain Uutisvuotoa ja ajankohtaisohjelmia. The Walking Dead ja Supernatural on silloin tällöin ollut ohjelmistossa. Kammottavan huonot Nymfit ja Noitapiiri on välillä näkyneet ruudussa. Myytin murtajat on aina hauska sarja, kuten kaikki tiededokumentit ja rakentamiseen liittyvät ohjelmat. Grand Designs on suosikkeja. Myös kaikki romanttinen kelpaa aina. Ehdottomat suosikkini on elokuvat Before Sunrise ja jatko-osa Before Sunset. Jane Austen ja kaikki romanttinen epookki käy.

Musiikki

klassinen,classical
Beethoven, Schubert, Wagner, Puccini, R. Strauss, Sibelius, Šostakovitš, Glass, Pulkkis ja kaikki uusi ja tuntematon. Sibelius-akatemiassa opiskellut perulainen sädveltäjä Jimmy López kannattaa panna merkille. Käyn melkein viikoittain RSOn tai HKOn konserteissa. Lähden pidemmällekin hyvässä surassa, vaikka Kuhmoon tai Graziin. Rahvusooper Estonia olisi vain parin tunnin laivamatkan päässä, mutta etelänaapurin kulttuurielämä on vielä kokematta.

Ooppera,opera
Der Ring des Nibelungen, Parsifal, Tristan und Isolde, Madame Butterfy, La Boheme, Salome, Elektra, Lucia di Lammermoor, Aida, A kékszakállú herceg vára.

Suosikkisopraanot
Jessye Norman, Maria Callas, Soile Isokoski, Kirsten Flagstad, Violeta Urmana, Mari Palo ja loistelias Bibiana Nwobilo

Metalli,metal +
Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Opeth, Testament, Katatonia, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Marilyn Manson, Velcra, Rammstein, Slip Knot, Type O Negative, NIN, Old Man's Child, Slayer, Static-X, Twilight Ophera, Rob Zombie ja kaikki missä vain kirkko palaa. Yhden päivän lippu Tuskaan on luonnollisesti jo hankittu ja ysärigoottipläjäys London After Midnightin keikalle heinäkuuksi.

Sekalaisia
Nouvelle Vague, Depeche Mode, Bauhaus, Fields of the Nephilim, Alien Sex Fiend, The Sisters of Mercy, The 69 Eyes, Laibach, Musta Paraati, Neverwood, Soul Tattoo, Suruaika ja kaikkea muuta tummasävyistä.

mmm, foood…
sushi!!!... caesar-salaatti ja sisäfilee harvoin ja harkitusti. Kalaa yleensä kun vain voi.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.

Poolopaidat
kauniit rakennukset
kaunis musiikki
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Outer space!