Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

MrForneus

37 M Tampere, Finland

My Details

Last Online
Apr 13
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 7″ (1.69m)
Body Type
Diet
Mostly anything
Smokes
No
Drinks
Not at all
Drugs
Never
Religion
Atheism, and very serious about it
Sign
Education
Graduated from masters program
Job
Art / Music / Writing
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Likes cats
Speaks
English (Okay), Finnish (Fluently), German (Poorly), Swedish (Poorly)

Similar Users

My self-summary
I will also reply in English
Olen ennen kaikkea rakennustaiteilija, se on iso osa minua. Jos hieman lokeroin itseäni, niin sanotaan vaikka, että olen: INTJ - The Mastermind, H+, vihreä, futuristi, ihmisoikeuksista ja ympäristöstä välittävä sekulaarihumanisti, joka pitää kissoista. Olen myös romanttinen persoona.
What I’m doing with my life
Luon uutta maailmaa. Haen kenties syvällistäkin ihmissuhdetta, tai ihan vain seuraa harrastuksiin. Aloitin juuri uudessa, haastavassa ja mielenkiintoisessa työpaikassa, jonka perässä muutin Tampereelta takaisin pääkaupunkiseudulle.
I’m really good at
Olen hyvä kolmiulotteisissa jutuissa, paitsi Rubikin kuution kanssa. Osaan tehdä kauniita kuvia ja olen hyvä värittämään, vaikka se ei ole aina helppoa. Työssäni ainakin toivoisin olevani rohkea visionääri. Osaan tehdä hyvää ruokaa varsinkin, jos saan katsoa mallia kirjasta. Itse kehitetty cоля́нка on bravuurini ja pimenevien iltojen ilo hyvässä seurassa.
The first things people usually notice about me
Parin kerran jälkeen panet merkille mustan poolopaitani mutta pian et enää kiinnitä siihen huomiota. Lopulta vaihdan paitani ruskeaan, jolloin katoan näkyvista etkä näe minua enää. True story.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Kirjat
Hieman kauhua, ripaus fantasiaa, tietokirjoja. Science fictionia viimeaikoina Alastair Reynoldsin megalomaanista avaruusoopperaa useampia kirjoja, viimeksi Aurinkojen huoneen. Pääteasema tarttui mukaan alesta ja odottaa nyt ikkunalaudalla. Harry Potter ja Dan Brownin kirjat tuli molemmat luettua alkukielellä. Ammattikirjallisuutta on melkoisesti mutta siitä on suurin osa internoitu mummolaan tilanpuutteen vuoksi. Mummolassa on myös sarjakuvani. Viimeksi olen lukenut Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulon, Dalai-Laman Sydämeni nevoja, Brownin Kadoneen symbolin, Hawkingin kvanttifysiikkaa käsittelevän kirjan Suuri suunnitelma ja Michael Martinin toimittaman kirjan Ateismi. Kesällä luin Lawrence M. Kraussin kirjan A Universe From Nothing, mikä on alkukielellä luettuna lähes ymmärrettävämpi kuin Hawkingin kirja suomeksi, vaikka ne kertovat samoista asioista hieman eri näkökulmista. Yöpöydällä on tällä hetkellä Christopher Hitchens:nThomas Jefferson: Author of America ja Ronald M. Greenin Babies by Design: The Ethics of Genetic Choice. Tilausta odottaa joko The Haunted Vagina tai I Knocked Up Satan’s Daughter. Alkuvuoden lukemistot taitaa olla siinä mutta vihjeitä otetaan silti vastaan aiheesta ja genrestä riippumatta.

Elokuvat
Kaikkien aikojen paras elokuva on Stanley Kubrickin 2001: A Space Odyssey. On uskomatonta, miten elokuva on voinut säilyä yli neljäkymmentä vuotta vanhentumatta päivääkään. Muuten mennään jälleen kauhu-scifi-fantasia linjalla vaikka katson kyllä vakavampaakin. Telkkarista on viimeaikoina tullut katsottua lähinnä vain Uutisvuotoa ja ajankohtaisohjelmia. The Walking Dead ja Supernatural on silloin tällöin ollut ohjelmistossa. Myytin murtajat on aina hauska sarja, kuten kaikki tiededokumentit ja rakentamiseen liittyvät ohjelmat. Myös kaikki romanttinen kelpaa aina. Ehdottomat suosikkini on elokuvat Before Sunrise ja jatko-osa Before Sunset. Jane Austen ja romanttinen epookki kelpaa hyvin.

Musiikki

klassinen,classical
Beethoven, Schubert, Wagner, Puccini, R. Strauss, Sibelius, Šostakovitš, Glass, Pulkkis ja kaikki uusi ja tuntematon. Käyn noin kerran viikossa RSOn tai HKOn konserteissa. Lähden pidemmällekin hyvässä surassa, vaikka Kuhmoon tai Graziin. Jouluna kävin Wienissä katsomassa Wiener Staatsoperin esityksen Richard Straussin oopperasta Ariadne auf Naxos. Loistava esitys!

Ooppera,opera
Der Ring des Nibelungen, Parsifal, Tristan und Isolde, Madame Butterfy, La Boheme, Salome, Elektra, Lucia di Lammermoor, Aida, A kékszakállú herceg vára. Juhlaviikoilla esitetty Pulkkiksen ooppera Viisi naista kappelissa oli upea kamariooppera.

Suosikkisopraanot
Jessye Norman, Maria Callas, Soile Isokoski, Kirsten Flagstad, Violeta Urmana, Mari Palo ja säkenöivän loistelias Bibiana Nwobilo

Metalli,metal +
Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Opeth, Testament, Katatonia, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Marilyn Manson, Velcra, Rammstein, Slip Knot, Type O Negative, NIN, Old Man's Child, Slayer, Static-X, Twilight Ophera, Rob Zombie ja kaikki missä vain kirkko palaa.

Sekalaisia
Nouvelle Vague, Depeche Mode, Bauhaus, Fields of the Nephilim, Alien Sex Fiend, The Sisters of Mercy, The 69 Eyes, Laibach, Musta Paraati, Neverwood, Soul Tattoo, Suruaika ja kaikkea muuta jännää, mikä selviää, kun kuuntelet mun iPodia.

mmm, foood…
sushi!!!... caesar-salaatti ja sisäfilee harvoin ja harkitusti
The six things I could never do without

Poolopaidat
kauniit rakennukset
kaunis musiikki
I’m looking for
  • Girls who like guys
  • Ages 24–41
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating