Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

Nefeshification

27 F Helsinki, Finland

My Details

Last Online
Jul 30, 2013
Orientation
Bisexual
Ethnicity
Height
Body Type
Diet
Smokes
Drinks
Drugs
Religion
Sign
Scorpio, and it’s fun to think about
Education
Job
Income
Relationship Status
Seeing Someone
Relationship Type
Offspring
Pets
Speaks
English (Okay), Finnish

Similar Users

My self-summary
Aaaargh, mulla ei ole aikaa! Hyvin harvinaisena yksinäisyyden hetkenä päädyin vilkaisemaan pitkästä aikaa tännekin. Paljon on kaikenlaista meneillään. Jätänpä kuitenkin esittelyni henkiin, ainakin täällä olevat samoihin viiteryhmiin kuuluvat pääkaupunkiseutulaiset löytävät helposti. Nähdään miiteissä ja tapahtumissa!

Mä olen ihan kiva ihminen. Aika outo, mutta mukava. Hymyilen ja nauran paljon, ja minulla on outouteen, kaksimielisyyteen, kielellä leikkimiseen ja sarkasmiin taipuvainen huumorintaju. Laulan, joogaan, tanssin, soitan akustista kitaraa, kirjoitan runoja ja novelleja. Teen taikoja. Pitkään uinuksissa olleita intohimoja mm. roolipelaaminen ja teatteri, kun en minäkään joka paikkaan ehdi... Olen poly. Olen kinky, omalla iloisella ja monimielisellä tavallani. Ihmiset ovat kiinnostavia otuksia. Joku on joskus sanonut, että minä teen jatkuvasti ihmiskokeita itselläni... Älykkyys sytyttää mutta ylimielisyyttä kavahdan. Arvostan yksinkertaisuutta mutta asioilla on taipumus pyrkiä kaaokseen. Kyky katsoa peiliin ja elää sen kanssa mitä sieltä tuijottaa takaisin on aika hyvä juttu. Maailmassa ei voi olla liikaa Star Wars-faneja, eikä ihmisiä jotka pitävät kivoista, pienistä, pörröisistä ja söpöistä asioista.

Elämän, itsen ja kanssaolentojen kunnioitus on valtavan hieno ja kallisarvoinen asia. Sekä rauhallinen myötätoisuus, usko ja toivo. Epätäydellisyysen rakastaminen, silmälaputon tai ainakin avarretuilla läpillä näkeminen takertumatta ja samaistumatta asioihin.

Niitä synkempiäkin taajuksia löytyy. En elä niissä mutta niihin on opettavaista aika ajoin sukeltaa. En pelkää tunteita. (Tai joo okei, välillä pelkään ihan saatanasti mutta sekös vasta ihmistä kasvattaa kun menee niitä pelkoja päin...)
What I’m doing with my life
Opiskelen. Teen töitä. Olen pienen pojan äiti. Vapaa-ajallani (jota on harrastamieni aktiviteettien määrään nähden luvattoman vähän) minut voi löytää vappumarssilta, pride-kulkueesta, milloin minkäkin porukan miitistä tai jostain ihme bileistä. Tai rantavedestä kahlailemasta. Tai puusta.
I’m really good at
Erityislahjakkuutena mainittakoon nauttiminen. :)
The first things people usually notice about me
Punainen tukka, syvälle pureutuvat kissamaiset silmät, hymyt ja naurunkiherrys. Se mitä sen jälkeen näkee riippuu siitä mihin katsoo ja miten, ja huomenna kaikki on jo toisin.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Sofi Oksasen Baby Jane, venäläisen kaunokirjallisuuden klassikot, Taru Sormusten Herrasta uudelleen ja uudelleen, kliseiset ja värikkäät hömppäelokuvat ja kiintoisat draamat sekä visuaalipläjäykset... Jarkko Martikainen, SMG, Anna Puu, Sir Elwoodin hiljaiset värit, CMX, Tracy Chapman
The six things I could never do without
- juusto
- rakkaus
- seksi
- sosiaalisuus
- musiikki
- tietokone
I spend a lot of time thinking about
Ajattelen usein itseäni, ihmisyyttä ja elämää milloin mistäkin vinkkelistä, koko skaala oman pikkuvarpaan kynnen hoidosta universumin laajenemiseen ja jumalan olemassaoloon. Oman kokemuksen ja näkemyksen kautta.
I’m looking for
  • Guys and girls who like bi girls
  • Ages 20–99
  • Near me
  • For new friends
You should message me if
En vietä täällä aikaa tällä hetkellä juurikaan, ja olen saanut niin paljon viestejä etten millään ehdi vastailemaan niihin. Pahoitteluni ihmiset ihanaiset! Jos liikutte ircnetissä laittakaa mulle privaviestiä niin kerron millä nikillä minut sieltä löytää, huomattavasti helpompi käyttöliittymä keskusteluun kuin täällä...

Jos on mielenkiintoista sanottavaa niin kerro toki. :) Myös vinkkejä hauskoista tapahtumista ja kokoontumisista otetaan vastaan.

Ai niin ja yhtä sun toista mä haenkin kun tänne olen vaivautunut. Tässä jotain ajatuksia siitä mitä se voisi olla:
- verkostoitumista ja kavereita, juttuseuraa ja peilauspintaa. Filosofia, ihmissuhteet, luontaishörhellys- ja magia-asiat sekä seksuaalisuuden moninaiset muodot ovat ainakin hyviä avausaiheita. Voit toki myös yllättää minut ja katsoa millaisen vastauksen saat.
- ystävyyssuhteet eduilla ovat myös mahdollisia
- Jos sattuu käymään niin hassusti että elämäni rakkaus löytyy täältä, niin hän vieköön ja minä vikisen. Mutta sitä en aktiivisesti etsi.

En lähde helposti treffeille tuntemattomien kanssa, ellei minulla ole aivan harvinaisen hyvä ennakkofiilis ihmisestä. Vähän enemmän tarvitsee siis kirjoitella kuin kolme yhden lauseen pikaviestiä. En myöskään välitä symbioosisuhteista vaikka arvostus, läheisyys ja tunteet kohdatessa on kauniita asioita, joten jos haluat suhteeseen kanssani olisi suotavaa että sinulta löytyy omakin elämä tai tarpeeksi erakkohenkeä.