Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

Pocin

32 M Stockholm, Sweden

I’m looking for

  • Women who like men
  • Ages 25–40
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating, short-term dating

My Details

Last Online
Online now!
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
6′ 0″ (1.84m)
Body Type
A little extra
Diet
Mostly anything
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Agnosticism, and laughing about it
Sign
Libra, but it doesn’t matter
Education
Graduated from university
Job
Transportation
Income
Rather not say
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Likes cats
Speaks
English (Fluently), Swedish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Ok guys, since I feel more comfortable writing in my native tongue most of this will be written in swedish. I´ll try to summarize it in english at the bottom of each section. Hope you don´t mind.

31 år gammal. Bor i södra Stockholm. Har tidigare pluggat på universitetet, historia och arkeologi, men jobbar nu som lokförare, ett yrke jag trivs bra med för det mesta. Känner mig lite ensam och letar efter nån trevlig tjej att dela livet med. Skulle också vara trevligt att träffa lite nya vänner.

31 years old, from Stockholm, Sweden. Former university student, now employed as a train driver. Looking for a nice girl to share my life with, also looking for new friends.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Gillar att sitta hemma och mysa eller gå ut och uppleva naturen. Är lite trött på staden. Har en osläckbar törst efter kunskap om allt mellan himmel och jord, och försöker ständigt lära mig nya saker. Är särskilt intresserad av historia och svunna tider, men allt är av intresse. Har på sista tiden börjat intressera mig mycket för fysik och astronomi, men är tyvärr värdelös på matte så det är mycket jag inte förstår där. Kanske du kan lära mig?

Likes cosy evenings at home or to go outside and enjoy nature. Very interested in finding random knowledge about random topics.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Är sjukt allmänbildad, på gränsen till lite läskigt ;). Finns få människor som slår mig på frågesport. Var med i Jeopardy med Magnus Härenstam när det begav sig och sopade banan med motståndet.

Uncanny skills at quizzes. Former competitor in the swedish version of Jeopardy.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Ja du, det får du väl fråga dem om, men jag tror nog att jag uppfattas som snäll och lite blyg. Det tar en stund för mig att bli varm i kläderna och kunna våga prata med folk jag inte känner. När folk väl har lärt känna mig så tror jag de flesta uppfattar mig som en väldigt fin människa och en god vän. Gillar inte riktig att umgås i stora grupper, jag trivs bäst när jag inte måste dela min uppmärksamhet på många personer samtidigt.

Nice guy, a bit shy though. Dislikes hanging out in crowds, prefers to hang out with a few people at a time.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Ok, jag vet att det här stycket blev alldeles för långt. Ifall du inte orkar läsa så kan jag sammanfatta det såhär: jag tycker om nördiga saker som sci-fi och fantasy, och dataspel. Ifall du har problem med det ska du nog söka dig någon annan stans. Ifall du inte har problem med det så blir jag glad. Jag tycker nördiga tjejer är det bästa som finns.

Böcker: gillar fantasy och scifi. Favoriterna är väl Sagan om ringen och Dune-böckerna. Är ett fan av fantasy skriven av kvinnor. t.ex. Ursula K. Le Guin, Robin Hobb och Katherine Kerr. Gillar även sån där mysig skräck som t.ex. H.P. Lovecraft. Gillar väl egentligen all litteratur så länge den är välskriven.

Filmer: Gillar dystopiska filmer av nån anledning, t.ex. Children of Men, V för Vendetta, Vägen. Är även en fan av krigsfilmer, men bara så länge de inte handlar om ära och sånt där trams. Favoriterna är väl Apocalypse Now, Den Tunna Röda Linjen, En Bro för Mycket. Gillar även mycket annat, allt från schyssta actionfilmer till kostymdrama.

TV: Är ett stort fan av grymma dokumentärer. Sitter ofta klistrad framför en av alla dokumentärkanaler jag har på tv:n, ämnet spelar mindre roll så länge mitt kunskapsknarkande tillfredställs. Gillar även The Big Bang Theory, mycket på grund av igenkänningshumorn. Min syster säger att jag påminner väldigt mycket om Sheldon, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det :P
Humor i övrigt så är jag väldigt road av märklig engelsk humor. Favoritprogrammet är nog QI, för där kan jag kombinera min kunskapstörst med min torra humor. Sen får jag väl erkänna att jag gillar att se folk ramla och slå sig, så Americas Funniest Home Videos får mig att asgarva. Detta är inget jag är stolt över men vafan lika bra att erkänna :P.
Har aldrig riktigt fastnat för det här som många håller på med att sträckkolla på amerikanska tv-serier. Tycker att även de bästa serierna blir trista och förutsägbara efter ett tag. Är lite trist att sitta ensam och titta också, det kanske vore roligare om man var två? Gillade Twin Peaks starkt dock.
Till sist måste jag väl säga att jag gillar Star Trek, och har sett samtliga säsonger av alla serierna åtminstone en gång. Vet att många blir avskräckta av detta men kan du inte hantera detta, så synd om dig :P. Försöker hålla min nördighet på en lagom nivå så min Star Fleet-uniform kommer bara fram vid speciella tillfällen. Skojade bara, har ingen sån.

Musik: Gillar hårdrock och Metal, helst av den mindre kommersiella sorten. Nickelback och Linkin Park kan du behålla. Favoritbandet är nog Opeth. Gillar stoner rock, doom metal, döds, och även lite black ibland när de känslorna tränger sig på. Gillar även mycket annan musik, gärna klassiskt och visor, folkmusik och sånt. Är absolut ingen musiknazist utan jag tycker att man får väl lyssna på vad man vill, så länge man har ansträngt sig lite för att komma bort från skvalradio. Tycker det är roligt att träffa folk som gillar annorlunda musik så man får lite nya perspektiv.

Mat: äter det mesta. Är väldigt öppen för att prova ny mat. Gillar att laga mat och är nog ganska bra på det, men gör det sällan för det är så trist att bara göra en-portionsrätter.

Spel: de glömde spel, dafuq? Gillar strategispel som t.ex. Civilization och Europa Universalis, och rollspel, t.ex. Mass Effect och Dragon Age. Blev aldrig nåt fan av Elder Scrolls-spelen, som alla andra verkar älska sönder. Märkligt. Gillar även massa andra spel som jag inte orkar räkna upp här :P.
Gillar även att spela sällskapsspel, men jag har sån rackarns otur så jag slår ofta tio ettor i rad och sånt, väldigt underhållande för motparten dock.

Oj oj, vad långt det här blev då, borde kanske sålla lite. Ifall du orkade läsa allt det här så förtjänar du något slags pris.

Total geek who likes fantasy and sci-fi. Also enjoy metal music, and computer games, mostly strategy and RPGs.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Oj, svår fråga. Wikipedia. Min dator. Min telefon där jag har all min musik. Kärlek (ok jävligt cheesy svar, men vafan jag börjar bli rackarns trött på den här ensamheten). Dig (återigen cheesy, jag vet :P). Skogen. Så, det var väl sex grejer?

I dunno, stuff I guess...
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Allt mellan himmel och jord. De Stora Frågorna. Varför Är Vi Här? Vad Är Meningen Med Allt? Vem Sköt J.R.?
Är väl något av en grubblare och dagdrömmare. Tänker nog lite för mycket ibland. Ibland så får jag känslan av att jag skulle vara mycket lyckligare ifall jag körde upp en rostig spik i näsan, men jag skulle ändå inte vilja vara en sån "vanlig människa".

I spend to much time thinking in general. But I like it though.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Hmm, antingen jobbar jag för i mitt yrke har man väldigt märkliga arbetstider, eller så sitter jag uppe och wikipediasurfar halva natten. Ibland så kanske någon har lockat ut mig på lokal. Är väl inte så road av att "klubba", utan tycker det är mycket trevligare att ta några glas öl på nån trevlig pub och snacka lite om märkliga saker.

Probably working since I´ve got really wierd hours in my profession, or sitting at home browsing wikipedia for random facts. Sometimes you´ll find me at a local public house enjoying a few pints with good friends, dissussion various topics. You´ll most definitely not find me out clubbing.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Oj oj, har många mörka hemligheter. Ifall du lär känna mig så kanske jag berättar några, men inte här :P.

I´m a really private person, maybe I´ll tell you some really dark stuff if you get to know me.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Du borde messa mig ifall du är en glad, snäll och trevlig tjej som inte är rädd för en lite udda, märklig man som ändå är snäll och mysig. Jag är väldigt svag för intelligens, självständighet, rött hår, fräknar och kurvor, men det är absolut inget krav att du ska ha något av de tre sista. Utseende är mindre viktigt för mig, jag bryr mig mer om inre skönhet :D

Ta gärna chansen att utmana könsnormerna och kontakta mig först, I dare you ;)

If you are a nice, kind, happy girl who's not afraid when a guy is a bit odd. I have a weak spot for intelligent, independent women. I also enjoy redheads, freckles, and curves, but those things don´t matter as much to me, since I am mostly interested in what´s on the inside (and I don´t mean that in a Hannibal Lecter kind of way :P ). I´m not really interested in a long distance relationship, but don´t let that discourage you. I haven´t tried it, you never know, I might like it.