Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

SgtJackrum

20 M Helsinki, Finland

I’m looking for

  • Girls who like guys
  • Ages 18–40
  • Near me
  • For new friends

My Details

Last Online
Today – 3:12am
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
6′ 3″ (1.91m)
Body Type
Average
Diet
Strictly anything
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Atheism, and laughing about it
Sign
Education
Job
Technology
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Mostly monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, and doesn’t want any
Pets
Likes dogs and dislikes cats
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently), Swedish (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
When two people kiss, they create a tube with an asshole at each end. - Put that in your online dating profile... you'll stand out.

Oon kauhian pahoillani kun tää profiili on niin helvetin pitkä... En vaadi teitä tuhlaamaan elämästänne kymmentä minuuttia joten tästä eteenpäin jatkaminen on täysin vapaaehtoista... Lopussa saattaa olla kakkua.

Ujo, introvertti, älykkö (en siis ole älykäs, käytän vaan huomattavan osan aivokapasiteetistani ajattelemiseen ja asioiden oppimiseen jne. tiede, tarkemmin maailmankaikkeus, astronomia, fysiikka.), nörtti.
Elä nyt pelästy! Osaan keskustella asioista, en oo täysin toivoton tapaus. Ujo sekä _Introvertti_ olen, se kuitenkin kannattaa muistaa.

Ja kuten ehkä kuvista näkyy niin vietän myös sillon tällön aikaa muuallakin kuin koneella istuen.
Kalastus on ehkäpä ykkösharrastus. Luonto on lähellä sydäntä ja tykkään pyöräillä tai vaan kävellä metsässä. Myös autot ja muu tekninen huuhaa kiinnostaa.
Kirves pysyy kädessä, auto huolletaan itse, ruoka tehdään itse, puukatos rakennetaan itse, jos joku ei toimi niin otetaan selvää että miks ei toimi, ja miks se on menny sellaseen tilaan ettei toimi, ja korjataan molemmat ongelmat.
Kulkuneuvona toimii jenkki-neliveto-lava-auto, a.k.a. Possu. Kuluttaa paljon, pitää huoltaa usein, en vaihda pois, ja jos joku hippi vetää herneet nenään, niin kaks pointtia a) pienhiukkaspäästöt 0 = tapan vähemmän ihmisiä aiheuttamalla heille syöpää kuin Toyota Priuksen ajajat b) possu on 23 vuotta vanha ja sillä ajettu 567 000 kilometriä, eli noin neljä kertaa enemmän kuin keskiverto henkilöautolla... lasketaas tästä tuotantopäästöt. Noniin. Jatketaan.

Varotuksen sana. Jos annat pientäkään vihjailua siihen suuntaan ettet pelästy vähän mustasta huumorista, niin sit saattaa kadota kaikki filtterit ja sit tulee sen tason natsi-läppää että Saatana (Tai jos tunnistat: Astfgl) astuu syrjään ja luovuttaa mulle toimistonsa avaimet.

Rakastan mun possua vaikka se on ihan hirvee.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Yritän keksiä mikä sen tarkotus on. Ei mitään käryä.
Harjottelen opiskelijabudjetilla elämistä... sekä siitä syystä että palkka on paskaduunarilla aika heikko ja ideana olis hakea yliopistoon tai TKK:lle jossain vaiheessa... Fysiikkaa/energiatekniikkaa/jotain sellasta kivaa nörttijuttua. Jos ja kun lähen opiskelemaan, tiedän että mun motivaatio opiskeluun on aika huono, enkä opiskele työn takia. Opiskelen sen takia, koska haluan tietää kaiken. Okei, ehkä kaiken fysiikasta mutta sekin taitaa kattaa jo aika suuren osan kaikkeudesta.

Ja usko tai älä, tämä laiska sika liikkuu ja kuntoilee. Hirveesti ei ittelle merkitystä sen suhteen millanen keho on ku rumasta naamasta ei pääse eroon, mutta sellanen yleinen terveys tavotteena. (Lievää motivaatiopuutetta havaittavissa, apu olis tarpeen...)
Mutta pekonista en luovu. Enkä oluesta. (huom olut, ei kalja)
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Kohtuulliset kädentaidot ja taitaa jotain korvienkin välistä löytyä. Tai no... riippuu keneltä kysytään... broidi vittuilee että kädetön oon vaikka ainut perheessä joka ei sormia ole sirkkelillä trimmaillu (true story). Systeri vittuile etten mistään mitään tajua, vaikka hän katsoo kuin hullua kun kyselen että mitäs ne myonit ja leptonit olikaan..?
Tosin välistä tuntuu ettei käytännöllisyys riitä leivän voiteluun enkä osaa käyttää ovea, mut ne taitaa olla ihan normaaleja maanantaiaamuja jokasen elämässä?

Hyvin sarkastinen mieli. Välillä myös kaksmielinen... aika useinkin... Okei, aina.

Erittäin taitavasti uppoudun oman mieleni sisään filosofioimaan sitä miksi käytän lasikaapista niitä laseja jotka ovat pakkautuneet taakse, koska ajattelen että laseilla olisi tunteet ja takana olevat lasit tuntevat itsensä hylätyiksi.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Jokaikinen nainen on kommentoinut että mulla on kauhian pitkät silmäripset...

Mitäs muuta? Pituutta tuppaa olemaan jonnii verran. Totesin justiinsa että en ole kovinkaan hiljanen uudessa porukassa... Uus työpaikka, tajusin itse tänään että heitän sellasia satunnaisia kommentteja jokaseen väliin sellailla... "sivusuulla" ja aika iso osa niistä taitaa olla hauskoja ku jotkut niille hekottelee ja tulee tauoilla heittämään kuivaa läppää samaan pöytään vaikken tiedä edes kyseisten otusten nimiä... siinä menee vähän introvertti lukkoon, mutta itte kun aiheutan tällaset niin se on vaan henkilökohtanen kyynel.

Ja tuppaan tietämään jotain vähän kaikesta. Kokeile jos et usko. Okei, aika paljon sellasta teknistä juttua ja historiaa... en tiedä esimerkiks miten pukeutua tyylikkäästi, en tiedä mistä kaupoista saa miesten vaatteita (dressmannilta 10 mustaa t-paitaa ja 10 bokserit + 15 paria mustia sukkia on se perus lataus) joka vähän häiritsee... (auttakkee miesrukkaa :( )
Ihastuin vähän Kiltteihin, rupesin windowshoppailee sellasia netistä... siinä vaiheessa kun totesin hinnaks 400-2500€ niin ihastus lopahti.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Kirjallisuutta
Pratchett! Aina ja ikuisesti Pratchett, minun jumalani, vähän myös Vonnegutia, Twainia, sarkasmi, ironia, huumori, sellanen kirjallisuus joka saa nauramaan, ja pohtimaan elämän tarkotusta saman aikasesti. Viimeaikoina ei paljoa oo tullu luettua... ehkä kirja/kuukaus... sit ku lähtee lapasesta niin se on se 10-15/kk...
Tykkään myös raiskata mieltäni puhtaasti fysiikalla, Ajan Lyhyt Historia ja Suuri Suunnitelma Hawkingilta tullut luettua muutamaan otteeseen. Mitään en tajua mutta tuleepahan yritettyä.

Musiikki
Klassinen, metalli/rock, elektroninen... Tchaikovsky, Shostakovich, Beethoven, Vivaldi, Mokoma, Metallica, Ajattara, Dimmu Borgir, Carbon Based Lifeforms, Solar Fields, Koan, Flogging Molly, God is An Astronaut...
...ja sellasia mitä mä en myönnä... Paleface, Imelda May, Within Temptation... En siis myönnä sitä että hoilailen Imeldan tahtiin "it's your voodoo working" tms... teen sitä, mutten myönnä... Sama taitaa olla Sarah Brightmanin kohalla... mut ei se mitään kun kuuntelee sit sitä savolaista saatananpalvontaa siihen perään niin pysyy ees joku uskottavuus...(?)
http://youtu.be/UGrvkYt39-I Oikeesti... swengaus... ääni... miten kukaan voi olla tykkäämättä kurvikkaasta irkkuneidosta?
http://youtu.be/e5qmSEvDEGs Kyllä, pidän oopperasta. Toreador ottaa pataan.
http://youtu.be/lZl2CtuEhBg erittäin hyvää ajelumusiikkia..
http://youtu.be/TsoLb-E7oy8 Vaikkei lettiä oo nii pitää tukkaheviä kuunnella!
Ja loppuun sopivaan vitutukseen menee aina Dimmu! http://youtu.be/eAmMcBQavKE?t=58s
Aika paljon kaikenlaista kuuntelen. Poppi ja iskelmä ei hirveesti uppoo. Laitappa jotain robinia soimaan niin pääsen kokeilemaan kuin paljon mun vahvistimesta lähtee Norjalaista Black Metallia sen peittämiseen.
Musiikki on hieno ja aika tärkee juttu mulle.

Sarjat
Game of Thrones, Walking Dead, Hannibal, Vikings, Top Gear, Futurama jne.

Leffat
No en kyllä rupee listaamaan tähän muuta ku sen että kauhuleffat on omasta mielestä koomisia, komediat yleensä aika masentavia ja mikään ei pääse alkuperäsen Kummisedän tasolle.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Unta unta unta
Muutamat läheiset ystävät
Luonto ja luonnon rauha
Tähtitaivas, fysiikka/astronomia
Musiikki, Kirjat
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Reippaat 13,8 miljardia vuotta sit possahti, tapahtu asioita, rupes muodostumaan alkuaineita. ~4,6 miljardia vuotta sitten pieni kaasupilvi näitä alkuaineita rupes gravitaation voimasta kerääntymään kasaan, rupes muodostuu lämpöä ja painetta, fumm, fuusioreaktio alko, tähti rupes säteilemään. Nyt auringossa yhdistyy näitä alkuaineita, pääasiassa vetyatomeita heliumiks fuusioreaktiossa, syntyy energiaa tarpeeks ja vähän päälle, karkuun pääsee fotoneja joka suuntaan, fotonit matkaa ~780 000 000km Jupiterin pinnalle, heijastuu Jupiterista kohti maata ja matkaa ~630 000 000-930 000 000km riippuen planeettojen sijainnista. Fotonit matkaa mun kaukoputken 15cm pääpeiliin joka heijastaa ne 3cm toissijaseen peiliin, siitä okulaarin lasien läpi taittuu mun verkkokalvolle. Nään pienen pisteen jota kiertää 4 Jupiterin troijalaista, eli Kuuta, Io, Europa, Ganymedes ja Kallisto. Se miten Jupiter ja Kuut on muodostunu on miljoona kertaa monimutkasempi homma kun auringon muodostuminen, se miten maapallo on muodostunu, elämä, evoluutio, se että ymmärrän, että nään Jupiterin ja muutaman kuun, on aika monennessa potenssissa monimutkasempaa. Ja täällä mä piereskelen ku kattelen kaukoputken läpi maailmankaikkeuden ihmeitä ja mietin et mitäs iltapalaa tekis.

Ajattelen ihan liikaa... pitäs opetella vähentämään sitä

Jos ottaisin elämäntarkoitukseksi olla samanlainen kuin Kersantti Jackrum, missä olisin 5, 10, 20 tai 40 vuoden kuluttua?

http://youtu.be/JSUIQgEVDM4
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
http://youtu.be/H2rJrB2pHtY

Kotona kuuntelemassa musiikkia, lukemassa tai katsomassa elokuvaa. Samalla maistuu yleensä joku Belgialainen Golden Ale, Brittiläinen/Jenkkiläinen IPA, vähän vahvempi punkku ja hyvä ruoka.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Diagnosoitu lievä masennus. Ei lääkitystä tms.

Mulla on kaks tyynyä sen takia että voin kääriä toisen peiton sisään ja halata sitä ku nukun...

Haluaisin olla tyhmä ja yksinkertainen... Muttei pysty... Rupee päähän särkemään jos yritän.

Ja käytän leivän päällä aitoa voita. Koska Hitler.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
TL;DR!!! Oon todennu täällä että niiden näiden juttelu on helkkarin hauskaa! Eli jos mikään sai vähänkään huomiota niin laita viestiä niin kokeillaan saadaanko naurut aikaseks tai riippuen aiheesta syvällisiä pohdintoja..?

En jaksa stressata tällasista turhuuksista.
Jos haluut jutella astronomiasta, luonnosta, kirjoista, musiikista, masennuksesta, kynsilakoista tai hiustyyleistä niin laita viestiä...

Jos tiedät kuka on Lobsang Ludd, Lu-Tze, Kersantti Jackrum, Vimes taikka Susan Sto Helit, niin rakastan sua nyt jo.

Tai, jos oot sadisti ja haluut kiduttaa mua sillä karmeimmalla tavalla. Jhuu, BDSM:mää kohtaan löytyy mielenkiintoa jos siitä haluat jutustella.
Huom. Jutustella.

Tällä hetkellä juttukavereita hakusessa, ehkä myös kavereita kavereita, niitä kun ei juurikaan ole... deittailun suhteen taidan (?) olla tällä hetkellä varattu... Tai jotain. En tiiä. Oon ihan pihalla koko systeemistä :D

ÄLÄ laita viestiä JOS et ole valmis rakentamaan lumilinnaa mun kanssa! Tää on sellanen basic juttu. Jos pyydän kaveria rakentamaan lumilinnaa, niin en hyväksy vastaukseks "Miks nyt sellasta? Täh? En todellakaan". Siinä vaiheessa menee kaveripiiri vaihtoon. Oikeesti. Mulla ei oo elämässä aikaa ihmisille ketkä ei halua rakentaa lumilinnaa mun kanssa.

Nostan hattua jos tänne asti luit... pahoittelen myös mahdollisista traumoista, toivottavasti vakuutus kunnossa, mä en korvaa mitään. Ehkä kupillisen kahvia. max.
Ja muuten... cake is a lie!
Ellet oikeesti halua porkkanakakkua... sellanen mikä on kohotettu leivinjauheella ja ruokasoodalla, tosi mehevä ja kuohkea, päällä tuorejuustokuorrutetta... Sellasen leipomisesta voin tehdä jonkinlaisen sopimuksen.