Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

Utelus

31 F Espoo, Finland

My Details

Last Online
Jul 15
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 3″ (1.60m)
Body Type
Full figured
Diet
Mostly anything
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Agnosticism, but not too serious about it
Sign
Aries, and it’s fun to think about
Education
Job
Technology
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, but wants them
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently), Swedish (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Oon suhteellisen normaali, huumorintajunen, "ihan kiva", vähän nörtti, paljon hoilottelija, perfektionisti, melko positiivinen, ehkä aika vaativa ja taatusti pikkuisen hankala tapaus.
Nautin teestä, musiikista ja kävelyistä rannalla (tosin en sillain kliseisesti, vaan vedän lenkkarit jalkaan ja reippailen kuuntelemaan veden liplatusta.)

INFJ.
What I’m doing with my life
Teen töitä käyttäjätutkimuksen parissa, mutta en ole "tutkijatyyppiä", vaan enemmän semmonen motivaatioista kiinnostunut ihmettelijä. Vapaa-aika kuluu ystävien kanssa, pelaillen tai laulaen.
I’m really good at
Haluaisin sanoa että olen hyvä laulamaan mutta ujostelen kaikkea esiintymistä. Oon myös törrrkeen hyvä puhumaan internettiä ja käyttämään ylettömästi hymiöitä ja muita väkkyröitä. Ystävät sanoo että oon hyvä kuuntelija ja joskus annan hyviä neuvojakin. :) Yleensä mun on helppo ymmärtää ihmisiä. Ittenikin oon oppinu tuntemaan jo aika hyvin.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Kirjoja luen aivan liian vähän, ja kun luen jonkun hyvän kirjan, luen sen mielelläni todella monta kertaa. Puhkiluettujen listalle on päässyt toistaiseksi mm. Taru Sormusten Herrasta, Hannibal-trilogia, Ylpeys ja ennakkoluulo sekä jotkut Agatha Christien Poirotit.

Leffojakin katson liian vähän, ja niissäkin tuppaan jumittamaan :) Tykkään komedioista, mutta kauhua mua ei saa kattomaan, oon vaan liian herkkis. Telkkaria ei tuu nykyään avattua vaan kattelen sarjoja Netflixistä. Vimeisimpiä katsottuja sarjoja ovat olleet: Game of thrones, How I met your mother, Mad men ja Orange is the new black. Ne on kaikki omilla tavoillaan oikein viihdyttäviä. :)

Musiikkimaku on (pop)rockpainotteinen. Erityisesti mahtavat laulajat vievät mut mennessään. Viime aikoina on tullut kuunneltua Evanescencea, Adelea, Queenia, Melody Gardotia, Lana Del Reyta.. Joskus innostun kuuntelemaan klassista, erityisesti baletteja.

Ruoaksi maistuu lähes kaikki mutta ei mitkään merenelävät. Hedelmiä voisin syödä kilotolkulla joka päivä, varsinkin kun pomelokausi on parhaimmillaan!

Tähän on lisättävä kaksi puuttuvaa kulttuurikategoriaa, nimittäin ooppera ja baletti. En ole nähnyt montakaan livenä, mutta innostun taatusti kummasta tahansa! Jos tähän pitäisi vielä mainita joku lemppari niin Joutsenlampi oli ihana, ja haluaisin päästä pian katsomaan Pähkinänsärkijän, koska näin sen viimeksi ehkä 20 vuotta sitten. :)
The six things I could never do without
Läheiset ihmiset, laulaminen/musiikki, tee, oma tila/oma aika… Kahdelle vielä jäi tilaa, ehkä keksin ne myöhemmin. Ehkä tietokone, koska tykkään pelailla, ja internet, koska se on tärkeä kommunikaatioväline, ja päästelen ärräpäitä aina kun netti kyykkää. :)
I spend a lot of time thinking about
Elämää ylipäänsä. Ekologisuutta. Miksi minä tai muut toimitaan tietyillä tavoilla eri tilanteissa. Miten voisi olla parempi ihminen. Millainen on parempi ihminen...
On a typical Friday night I am
Teellä, punkulla tai siiderillä kavereiden kanssa tai rentoutumassa kotona. Rentoutuminen kotona voi sisältää vaikka jotain tyttömäistä hiusten hemmottelua tai nörttimäistä tietokoneella istumista. :)
The most private thing I’m willing to admit
Huuhaa, hömppä, humpuuki ja kaikki sellainen on kiinnostavaa. Oon vähän hihhuli. ;)
I’m looking for
  • Guys who like girls
  • Ages 27–35
  • Near me
  • For new friends
You should message me if
Jos haluat keskustella teestä! :)

Muutkin aiheet toki ovat mielenkiintoisia... Mutta tällä hetkellä kiinnostaa lähinnä uudet tutut, kaverit, ystävät. Ystävissä ja deiteissä arvostan kylläkin monia samoja piirteitä: avoimuutta, sitä että tunteita saa olla ja näyttää, ja että niistä saa puhua. Sitä että osataan ja uskalletaan kommunikoida kun se ei ole kivaa. Arvostan myös ihmisiä jotka tuntee ittensä, sekä omat vahvuudet että heikkoudet. :)