Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

VäinämöVaahtera

24 Turku, Finland Man

Man

I’m looking for

  • Women
  • Ages 18–39
  • Located anywhere
  • Who are single
  • For new friends

My details

Last online
Mar 28
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
6′ 0″ (1.83m)
Body type
Average
Diet
Mostly vegetarian
Smokes
Yes
Drinks
Not at all
Drugs
Never
Religion
Atheism, and very serious about it
Sign
Aries, and it’s fun to think about
Education
Dropped out of high school
Job
Retired
Income
Less than $20,000
Status
Single
Type
Strictly monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, and doesn’t want any
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Okay), Finnish (Fluently), Japanese (Poorly), Russian (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Olen siis tällainen 2.4.1990 Oulussa syntynyt, Kiimingissä kasvanut, Oriveden Opiston sanataidelinjalla opiskellut ja nyt Turun Port Arthurissa eli ”Portsassa” asuva nuorimies. En haluaisi antaa etukäteen liikaa itsestäni, sillä tarvittaessa oikeaan henkilökohtaiseen tutusteluun ei jäisi paljoakaan varaa, enkä yleensäkään pidä tällaisista, että tutustumisen pilaa tietoisuus siitä, mitä toinen tai molemmat voivat toivoa toisiltaan.

Mutta… Opiskelin sanataidetta ks. opistossa, koska kirjoittaminen on intohimoni, ollut jo kahdeksan vuotta. Siihen on kuulunut alusta asti esikoisteokseksi haaveksimani romaanikäsikirjoitus, muutamakin runokokoelma (http://www.rakkausrunot.fi/runoilija.php?runid=61761&lue=1), esseitä, toteuttamista vaille vietyjä pakinoita, novelleja, ja viime aikoina olen alkanut kiinnostua sanoittamisestakin, vaikkei se olekaan varmasti minun juttuni. Kirjoittamisen arjestani olen kertonut viimeisen vuoden aikana blogissani, http://vainamovaahteranpaivakirja.blogspot.com/, mutta viime aikoina olen alkanut painottua elämänfilosofiseen tuottoon, uudessa bloginalussa http://reimyphilosophyoflife.blogspot.com/p/rei.html.
Muita harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita ovat tietty musiikki, joskus elokuvat, valokuvaus, liikunta ja luonto. Musiikkipuolella olen väittänyt olevani kaikkiruokainen, mutta rajat on minullakin. Kuitenkin tykkään aika laajasta skaalasta, klassisesta heviin. Ne, jotka eivät koskaan ole päässeet sydämeeni, ovat iskelmä, jazz, suurin osa popista, ja hevipainotteisuudestani huolimatta äärimmäinen hard core, sekä rap, vaikka viimeisen sanomakeskeisyys onkin hyvä pointti yrittää tutustua. Nyttemmin poistettu Facebook-profiilini sisälsi parhaillaan yhteensä 65 kappaletta artisteja, bändejä ja genrejä. Suosikkeihini kuuluvat Nightwish, Deathstars, Within Temptation, Evanescence, Fireal, Sirenia, Xandria… yleensä olen kuitenkin totutellut tiivistämään musamakuni: pääasiassa sinfonista metallia.

Persoonastani voisin kertoa paljon. Ensinnä sen, että se on taas viimeisen vuoden parin aikana vaihdellut todella paljon, mutta nyt olen löytänyt sen ainoan oikean identiteetin, johon palasin joidenkin poikkeusten ja muutosten jälkeen. Aina kuitenkin pohjana on ollut persoonallisuus, uniikkius, individualistisuus. Erikoisuus, monen mielestä suoranainen friikkiys. Siihen kuuluu alituinen pohdiskelu elämän eri piirteitä koskien, ja tietyillä hetkillä päästelenkin vastauksina aforismeja. Kuljeskelen aika paljon ulkoilmassa, joskus tunnettua nopeatahtista marssiani sinnetänne pitkin katuja ja polkuja, kaupungissa, metsäpoluilla, milloin missäkin. Joskus tiedostan tutkivani ihmisten touhuja ja olemusta ja mietin sen kirjallisen ilmaisun muodossa. Työetiikkani kuitenkin on, etten kanna manttelini taskussa muistivihkoa ja kynää tätä varten, vaan puhtaasti tajunnastani tulevia juttuja varten.

Mielestäni en ole koskaan ollut ollenkaan hyvä sosiaalisissa suhteissa tai asioissa, minkä takia minulla ei olekaan syntynyt syvällistä suhdetta ja yhteisymmärryksen tunnetta kuin yleensä normaaleiksi luokittelemillani ihmisillä yleensä katson tapahtuvan lähes jokaisen ystävänsä kanssa – ensimmäinen sellainen koettiin vapun ja kesän välillä, mutta sekin on nyt onnistuttu pilaamaan. Toivoisin tällaisen erityisen, katkeamattomaksi jäävän suhteen syntyvän.

Minua onkin epäilty Aspergerin syndroomaiseksi, http://fi.wikipedia.org/wiki/Aspergerin_oireyhtym%C3%A4, koska täytän monia sen tunnuspiirteistä. Huonot sosiaaliset taidot, intohimo johonkin asiaan, ties mitä, mikä on minulle arkielämässäni tuttua. Tietty olen ajan myötä oppinut edes jotain, ja en kaiketi vaikuttaisi niin autistisluontoiselta kuin voisi tämän artikkelinkin perusteella kuvitella, mutta ymmärrykseni eri jutustelutilanteissa on vaan niin rajallinen, etten ymmärrä oikeastaan mitään niistä jutuista joista muut keskenään puhuvat, enkä osaa muodostaa niitä. Tavallaan jutun täytyy olla ”yksinkertainen”: sillä täytyy olla selkeä aihe, tausta, juoni, jne. En myöskään osaa aina lukea rivien välistä sitä, mitä joku voi todellisuudessa esim. täällä tarkoittaa, tai tunnetiloja tai mielialoja viestien takana.

Ymmärrettävistä syistä minulla ei ole liikaa kokemusta ihmissuhteista, mikä selittää sen, ettei minulla ole kokemusta seurustelustakaan tai mistään siihen liittyvästä.

Mutta toivoisin tämän voivan joku päivä muuttua. Lukemattomien epäonnistumisten kautta olen jo menettänyt toivoni löytää ketään, joka voisi pitää minusta yksinäni sellaisena kuin olen niin paljon, että voisi viettää aikaa kanssani, jakaa elämänsä, niinkin laajaan mittakaavaan kuin toivoisin – kerralla koko loppuelämäksi.

Millainen toisen pitäisi olla? Nämä kokemukset ovat ajallaan kerrallaan hioneet käsitystäni ihannenaisestani, ja olen tullut seuraaviin tuloksiin, jotka eivät ole koskaan ehdottomia, eikä niitä mielestäni pitäisi edes esittää, mutta varmasti jokainen haluaisi että kerralla voisi löytyä sellainen, joka täyttää mahdollisimman monet toiveet, että yhteisymmärrys voi mahdollisesti syntyä.

Ikäraja kulkee täysi-ikäisestä eli 18 ylös ehkä noin omaan ikääni. Olen huomannut, etteivät tätä nuoremmat tai kypsemmät ole minun juttuni, sillä nuoremmat ovat monesti vähän liian kokemattomia ja tiedottomiakin, ja vaikka tämän vuoden puolella useimmat yritysteni kohteet ovatkin olleet 28-34, siinä iässä on myös paljon erottavia tekijöitä persoonan muutoksiin liittyen. En myöskään pidä siitä tunteesta, kun joudun jälleen kerran ennemmin neuvottavaksi, koska olen kyllästynyt siihen tunteeseen, etten osaa oikeastaan mitään, vaikka se vaikuttaakin aivan tosiseikalta. Toivoisin kuitenkin ikäisekseen mahdollisimman hyvää kypsyyttä henkisesti, että osaa ajatella avarakatseisesti ja empatialla, tunteella ja sympatialla. Herkkyys, tunne-elämän värikkyys on mielestäni kaunis asia. Taiteen toteutus, mieluiten kirjoittamisella olisi ehkä toinen keskeinen juttu. Olisi hyvä että hän viihtyisi kirjojen parissa, mutta etteivät ajatukset lähtisi pääasiassa vain kirjojen kautta, vaan omista mietteistä, ja molemmat rikastuttaisivat toisiaan. Luonnonläheisyys on minun kanssani melkeinpä pakko olla, eikä ”ympäristösidonnaisuus” maalle tai kaupunkiin saisi olla rajoittava tekijä. Tyytyy mieluummin kuin vaatii. Ei tulkitse kliseiden mukaan, myöskään minua, ei neuroottinen siinä mielessä, ei pelkää liian häpeilemättömän tuntuista lähestymistäni ja tutustumistapaani tai huomiotani. Itse tarvittavan sosiaalinen, ettei puheenpito jäisi yksin minun vastuulleni, ja ettei syntyisi minulle erityisen ahdistavia hiljaisuuden hetkiä ja vaivaantuneisuutta.

Sitten tullaan siihen ehkä pahimpaan, jonka luettelointia kyseenalaistetaan ehkä eniten. Mutta jokaisella kuitenkin on omat vaateensa siitä, mikä sytyttää ja mikä ei, se on tosiasia, minkä takia minäkään en ole useimmiten ollut tarpeeksi riittoisa siinäkään. Mutta ulkonäköön liittyvien tekijöiden valinnat, vaatetus, staili yms. antavat aina oman kuvansa sisäisestäkin maailmasta, ja minulla siitä kielivät mm. vanhahtavat pussihousut, korkeat maiharit, musta kauluspaita ja liivi, mantteli (en ole armeijamyönteinen tai mitään, pidän vaan sen ja maihareiden ulkonäöstä), mahdollisimman naturena pidetty muu malli, kuten värjäämättömät hiukset, lävistämättömyys ja tatuoimattomuus, se etten kulje minkään muodin tai hiusmallin mukaan. Toivoisin Sinunkin olevan mahdollisimman persoonallinen, muttei ehkä samanlainen resupekaksikin nähtävä tapaus kuin minä. Ylipäätään selvästi muista erottuva persoona joka voi näkyä myös omalla tavallaan aisteinkin olisi hyvä.

Olen huomannut viime aikoina, etten ole sopivaa seuraa yltiöpirteille ja elämäniloisille euforistikoille, vaikka oma elämänasenteeni onkin positiivinen, mutta sen tasavuuden ja melankolisuuden alta ei oikein voi erottaa sitä mitä em. tyypit ehkä ennemmin toivoisivat. Harmikseni olen huomannut, etten muista milloin olisin saanut toisen oikeasti kunnolla nauramaan, eli mikäli etsit ennemmin huumoria kuin asiallisuutta, en ole oikea siihen. Tietenkään en voi elää ilman huumoria, joka esiintyy omassa tapauksessani lähes jokaisessa kohtaamisessa jonkun palveluammattilaisen kanssa, mutta se voidaan nähdä vain pelkkänä sirpaleena ensisijaisen luonteeni ja hahmoni ohessa.

Jalat maassa, mutta eskapismi kallistaa puoleensa ennemmin. Vaikka epäröisit jonkin edelleen vallitsevan vaikean elämäntilanteen takia, ei pidä epäröidä, sillä toivoisin kokevani sen tunteen, jos voin auttaa toista, ja toisinpäin.

Olen– valitettavasti – kyllästynyt myös erääseen piirteeseen, joka on harmillisen usein tullut esille monien ihmisten kautta: patologisuus. Kaksinaamaisuus. Se että esittää jotain silmien edessä, mutta selän takana se osoittautuukin pelkäksi lumeeksi. Toivon luontaista hyväntahtoisuutta ja avoimuutta, että sanoo suoraan minulle tai kenelle tahansa asianomaiselle jos on jotain mitä sanoa, vaikkei se välttämättä olisikaan sopivaa, joko ajattelijan ja puhujan kasvoille tai luontaisille sosiaalisille etiketeille.

Vielä yksi seikka niille, jotka minulle parhaassa tapauksessa saattavat miettiä vastausta: yksi hyvä pikkutarkka merkki olisi, että jos ette vastaisi sillä mielellä, että koette olevanne kenties tähän sopiva – vaan siten, että jos tunnistatte minussa jotain samaa kuin itsessänne, mielellään tietty mahdollisimman paljon.

Oma kuvani on nähtävissä rekisteröidyn nimimerkkini yhteydessä, Irc-galleriassa on kaikelle yleisölle avoin profiili, joka varmaan valottaa elämääni ja itseäni. http://irc-galleria.net/user/V%E4in%E4m%F6Vaahtera. Sähköpostini on vainamovaahtera@gmail.com, muut yhteystiedot löytyvät profiilista. Toivoisin kuvan mukaan, jos vastaatte.

Kiitos jos luit tähän asti.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Olen aina kulloinkin haaveillut urasta milloin missäkin. Tällä hetkellä kaikki toiveeni siis perustuvat haaveeseeni päästä kirjailijaksi, voidakseni tehdä jonkinlaisen "elämäntehtävän" tällä alalla. Tällä hetkellä kuitenkin yritän kokea ihmisten elämästä mahdollisimman paljon oppiakseni ymmärtämään heitä. Yritän juuri nyt päästä työharjoitteluun itselleni sopiville aloille, esim. Turun kaupunginkirjastoon tai suoraan johonkin kirjoittamista vaativaan toimeen.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Olen hyvä kuuntelija, ennemmin seuraan kuin vaikutan. Toivon olevani myös hyvä kirjoittamisessa.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Melko poikkeava ulkoinen olemukseni ja ennenkaikkea asuni herättävät monesti huomion... mustansävyinen mantteli, mustat pussihousut, musta kauluspaita, vanhanaikainen herrasmiesliivi, silloin tällöin maiharit, aina mustaksi lakatut kynnet. Ankaralta vaikuttava ilmeeni.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Suosimiani kirjailijoita ovat Lev Tolstoi, Fjodor Dostojevski, F.E. Sillanpää, Marcel Proust, Volter Kilpi, Bo Carpelan, Ema Saikoo, Riikka Pulkkinen, Mikko Rimminen, Väinö Linna, Kalle Päätalo.

En omista TV:ta, enkä seuraa elokuva- tai musiikkimaailmaa kovin tiiviisti. Seuraan vain netin kautta Big Brotheria, koska se on omanlaisensa tapa seurata ihmisten toimintaa, käytöstä ja keskusteluja. Harrastan kuitenkin mangaa ja animea.

Olen aikoinaan ollut ilman musiikin vakituista kuuntelua, olen korkeintaan antanut sen tulla jos on tullakseen, milloin missäkin, ja joko olen tykännyt tai en. Nyttemmin kuuntelen sitä ihan säännöllisesti, ja oma mielipide siitä mikä kuulostaa itsestä hyvältä on jo löytynyt: olen suunnitellut käyttäväni tarvittaessa ilmaisua "Pääasiassa sinfonista metallia", vaikka nyttemmin poistettu Facebook-profiilini sisälsikin yhteensä 65 bändiä, artistia ja musiikkisuuntausta. Nightwish, Sirenia, Xandria, Tacere, Within Temptation, Evanescence, Deathstars, Lordi, Rammstein, E Nomine, Jean Sibelius, Jenni Vartiainen, Fireal, Samael, Enya, mainitakseni joitain helpostimuistettavia.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Kirjallisuutta, filosofiaa, psykolofiaa, historiaa, luontoa.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Kotona.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Mikä tahansa.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Jos kaipaat samanhenkistä ystävää, ihan kaveriksi tai elämänkumppaniksikin asti. Jos HARRASTAT KIRJOITTAMISTA, olisi se plussaa.