Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

_retu

39 Degerö, Finland Man

Man

I’m looking for

  • Women
  • Ages 20–35
  • Near me
  • For new friends, long-term dating

My details

Last online
Mar 29
Orientation
Straight
Ethnicity
Height
5′ 5″ (1.65m)
Body type
Average
Diet
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Religion
Sign
Education
Job
Entertainment / Media
Income
Status
Single
Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Speaks
English (Okay), French (Okay), Finnish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
..pieni poika etsii kivoja ihmisiä, paikkoja ja tapahtumia tällä planeetalla, tekee töissä tv-ohjelmia ja siinä sivussa harrastelee kaikkea vauhdikasta...

Oon tiedostanut kyllä, mitä syntymäajan kohdalla lukee, mutta se ei mun häiritse menoa, enkä oo ikinä lakannu tykkkäämäst leikeistä tai peleist ja uuden löytämisen seikkailuista. Oon vaan vähn erilainen enkä suostu asettuu mihinkään muottiin :)

Ihmisil on selkeesti ihan kammo isot ennokkoluulot, että tietyn ikäset tyypit on tietynlaisii. Mä en vaan pysty ajatella niin; jokainen ihminen on omanlaisensa persoona oman tarinansa ja historiansa muovaamana. Ja mä haluun ihan oikeesti ottaa selvää kaikenlaisista ihmisistä näkemällä ja juttelemal 2f2.

Mun kaa hengaa ehkä parhaiten sellaset tyypit joilla on samansuuntaisia taipumuksia olla avoin kaikkea uutta kohtaan ja keskittyä siihen että on kivaa...:)

Ja kivaa on mm: lautapelit, säbä, koris, jalis, laskettelu, sulkis, pingis, kiipeily, sukellus, telinevoikka, trampoliini, ddr(=dancepeli), temppuluistelu rullil/jäällä, leijasurffaus/-hiihto, ridaus, purjehdus, hylätyt tehtaat ja rauniot, wakeboard veneen peräs, saaripiknikit, yöt veneel ja kaikenlaiset leikit nyt yleensä...

Tältä kesältä on nyt veneleikit ohi. 2015 keväällä on taas tarjolla saariseikkailuja ja wakeboardleikkejä.

Photoja tuolla: http://irc.fi/retu

Mulle voi kirjottaa ihan huolettomasti. Mä en tulkitse sitä tilauksena varata kirkosta hääaikaa(en kuulu btw. kirkkoonkaan), vaan ihan normi ihmisten välisenä kommunikaationa jonka tarkoitus on toivottavasti vaan diilata että missä nähään ja mitä tehään, jotta voi paikan päällä sit nähä millanen mä oikeesti oon ja tietty toistepäin kans.

Mä ymmärrän myös mitä tarkoittaa ei, eli voi ihan huoletta kertoo jos tuntuu et oon ihan eri planeetalt ajatuksineni..:) Mä nimittäin kyl arvostan suoruutta, että sanotaan mitä ajatellaan, niin ei tarvi arpoo.

Suhdejuttuahan mä toki haaveilen, mutta se ei oo lähtökohtana yhdessäkään kohtaamisessa. Miten vois haaveilla jostain jonkun kanssa josta ei tiedä mitään etukäteen? Ne jutut vaan tapahtuu jos on tapahtuakseen, uskon mä.

Ja mä en halua olla kenenkään yhden yön leikkikaveri, se sattuu.

--
Do not grow up, It's a trap!
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Antaa rakkautta kun on tunne että ollaan samas tiimis ja eletään parasta satua ever.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Jos kerkee, niin parhaiten uppoo SciFi kirjat yleensä, Harry Harrison erityisesti.

Leffoist tykkään eniten, muita lajityyppejä poissulkematta, monimutkasista juonitteluista ja juonenkäänteistä, salaliittotarinat yms.

Kuhan musa ei oo örinämekkalaa, josta ei ota mitään selkoo niin aika paljon kaikki skulaa. Soitan viulua.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Tuulta, (jäätynyttä) merta, (lumisia) vuoria, rakkautta, ja endorfiinejä.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Ei tää nyt aina oo mielessä, mutta apua, miten iso juttu tää universumi ja kaikki tähtijutut on! Parhautta maata jossain oikeesti pimeessä ja nähä kaikki ne planeetat ja tähdet tuolla kaukana ja vaan ihmetellä mikä idea tässä kaikessa on...
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Haluut laajentaa kontaktiverkostojas, mun touhuis on jotain kiehtovaa mihin haluut osallistuu, tiedät jotain mitä ennoo tajunnu viel kokeilla mut saattaisin tykkää tai haluut jubailla muuten vaan maailman menosta... ja oot noin suurinpiirtein kiva tyyppi..:)

Ikäkriteeristö viitteellinen. Suhdetarina todennäköisemmin toteutuu jonkun kans joka on mun jälkeen tupsahtanut tälle planeetalle kuin toistepäin... oon aika pentu viel.