armin-only
36 Helsinki, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
armin-only
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Where’s my lady?

Jotain tietoa minusta:

Työskentelen elektroniikkateollisuudessa (B2B) asiakastuki-insinöörinä myynnin tukena (sähköfyysikko).

Vapaa-ajallani käyn (itsensä) johtamista ja ammatillista kehittymistä käsittelevissä nuorkauppakamarin koulutuksissa. Kotona kuuntelen Armin van Buurenin soittamaa trancea, ja olenkin pitkän linjan elektronisen musiikin ystävä :) Luen myös uutisia/artikkeleita/kirjoja erilaisista yhteiskunnallisista aiheista mutta erityisesti olen perehtynyt neuvostohistoriaan. Salilla ja juoksemassa käyn n. 3-4 kertaa viikossa ja noudatan fitness-oppien mukaista ruokavaliota 80/20-periaatteella.

Miehen ja naisen välisen suhteen osalta uskon erilaisuuden voimaan. Erilaisuus tuo muuten niin harmaan androgyyniseen maailmaan väriä, ja sitä kautta luo elämään voimaannuttavaa iloa, jännitettä ja energiaa :) Läheisimmässä ihmissuhteessa arvostan lisäksi empatiaa, emotionaalista lämpöä, toisten huomioon ottamista ja sosiaalisia taitoja. Ja onhan silläkin merkityksensä, että nainen kaipaa kainalokuoppaa minne kaivautua :)

Jos koit, että meillä voisi matchata, niin otathan yhteyttä kiitos! Mutta jos ei, niin toivotan siinä tapauksessa onnea ja menestystä kumppanin etsintään :)

Ja niin, olen myös kiinnostunut tapaamaan hyviä tyyppejä ihan kavereinakin :)
More