Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

blue_eyes_3

42 Stockholm, Sweden Man

Man

I’m looking for

  • Women
  • Ages 35–49
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating, short-term dating

My Details

Last Online
Today – 7:51am
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 8″ (1.72m)
Body Type
Average
Diet
Mostly anything
Smokes
No
Drinks
Rarely
Drugs
Never
Religion
Atheism, but not too serious about it
Sign
Pisces, but it doesn’t matter
Education
Graduated from university
Job
Technology
Income
Rather not say
Status
Single
Type
Offspring
Has kids, but doesn’t want more
Pets
Speaks
English (Fluently), Swedish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
I dont care who you are or where you´re from, as long as you love me for who I am :) 

Don't understand Swedish? Send me a message and I will translate for you... If I like your profile :-).

Jag söker en underbar kvinna... finns du här? Jag är här för att liksom du komma härifrån. Jag värdesätter ärlighet, vill inte fastna i veckolånga mejlväxlingar eller bygga luftslott. Det är bättre att ses för en promenad eller fika för att se om man vill ses igen. Det ska inte behöva vara så komplicerat, eller hur?

Jag är lugn och trygg i mig själv, dock så är jag absolut inte främmande för att hitta på lite olika saker. Jag gillar att varva aktiviteter med lite lugn och ro, jag vill gärna ha lite luft i kalendern mellan alla måsten. Jag är ganska snäll av mig… dock inte dumsnäll. Jag gillar att röra på mig, långa promenader eller cykla är något jag ser fram emot. Ibland har jag med mig min kamera ifall jag får lite inspiration att ta några bilder… fotografi och bildbehandling är en av mina passiva hobbies som jag har. Jag vill gärna uppleva och upptäcka saker, både hemma och när jag är ute på resor. Jag undviker charterresor och jag har svårt för att bara ligga på stranden i en vecka, jag vill gärna se mig omkring.
Jag har barn som jag har halva tiden som är en viktig del av mitt liv, men det finns plats för en kvinna i mitt liv som vi tillsammans kan bilda till en helhet. Viktigt att poängtera att jag letar inte efter en mamma till barnen, de har en redan. Har du själv barn så är detta självklart inget hinder. Dock känner jag själv att jag är klar med att skaffa fler egna barn. Jag ser gärna att du, liksom jag, har ordning på tillvaron.

Jag värdesätter ömsesidig respekt, ärlighet och öppenhet i en relation. Lätta saker ska inte vara svåra i en relation. Tillsammans gläds man i goda tider och hjälper och tröstar varandra i dåliga. Vi har alla ett förflutet, det viktiga är att ta lärdom av tidigare erfarenheter och blicka framåt. Fysisk såväl som känslomässig attraktion är viktigt, att personkemin känns bra. Det gör ont att le när hjärtat inte gör det.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
----------------------------------------------------------------------------WARNING: Any institutions or individuals using this site or any of its associated sites for studies, projects, advertising, sales, or any other reason-you DO NOT have permission to use any of my profile or pictures in any form or forum both current and future. If you have or do, it will be considered a violation of my privacy and will be subject to legal ramifications.
*It is recommended that other members post a similar notice.