Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

chokladkaka

30 Stockholm, Sweden Man

Man

I’m looking for

  • Women
  • Ages 21–33
  • Near me
  • For new friends, long-term dating, short-term dating

My Details

Last Online
Nov 12
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 7″ (1.71m)
Body Type
Average
Diet
Anything
Smokes
When drinking
Drinks
Socially
Drugs
Religion
Agnosticism, and somewhat serious about it
Sign
Pisces, but it doesn’t matter
Education
Graduated from med school
Job
Entertainment / Media
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Fluently), Swedish (Fluently), Spanish (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Ok, nu har jag suttit här och stirrat in i skärmen, skrivit och suddat i säkert en halvtimma så det är väl kanske dags att låta några ord stå kvar. Funderade ett tag på "Jag tar livet med en klackspark" som introduktion men det låter farligt nära någonting någon på "Tur i kärlek" skulle kunnat säga. "Jag är lättsam" kanske, men då låter det lite som att jag lika gärna kunde vara en säck potatis som står i något hörn och samlar damm.
Jag tjuvkilade lite på synonymer till lättsam; älskvärd - trevligt, gladlynt - ok, sällskaplig - absolut, lättskött - ????
Jag tror du förstår vad jag försöker förmedla. Du får ursäkta den långa textraden men det verkar som skriv-skriv-sudda-inget-metoden funkar bättre för mig än ett par väl valda ord.
Jag kan dock vara seriös om det krävs av mig men jag försöker alltid se det positiva i alla situationer och det mesta går lättare att lösa om man har ett leende på läpparna (även ett forcerat leende brukar förvandlas till ett äkta med tiden).
Vad gör jag då här? Jag vill hitta någon att hitta på äventyr med och med tiden kanske någon att dela vardagen med. Jag ger det en chans.
Skriv till mig!
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
För tillfället är jag egenföretagare vilket innebär att jag jobbar en hel del men å andra sidan kan jag bestämma helt över min egen vardag vilket jag drömt om länge. Jag jobbar inte med det jag så frikostigt slängt bort så många timmar på att studera till men när möjligheten kom att bli egen var det för lockande att inte säga nej. På fritiden umgås jag med vänner ute på någon krog, ute i parken eller på någon resa. Inget går dock upp mot en riktig myskväll med matlagning, godis och en bra film eller serie. Jag älskar sjön och havet och seglar gärna, men just nu är det lite för få segelbåtar i närheten. Jag dansar en hel del lindy hop vilket är sjukt roligt men trots mina lovord har jag bara lyckats locka med mig en handfull vänner att börja dansa och det är inte lika roligt att gå ut och dansa själv. Om du vill dansa säger jag aldrig nej!
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Att jag är glad och lätt och prata med, tror jag :)
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Böcker: Har just nu snöat in på Neil Gaiman. Hans böcker passar av någon anledning mitt för tillfället sporadiska läsande.
Läser gärna Ray Bradbury och Aldous Huxley. Fear and Loathing in Las Vegas är en bra bok. Breakfast at Tiffany's en annan. Jag är dock inte sen att erkänna att jag sugas in av en riktigt ostig roman då och då, One Day är ett exempel.

Filmer: Jag är så sjukt dålig på att komma ihåg filmer jag gillar (antar att det egentlig stå under egenskaper), men filmer vars namn ändå fastnat är Big Fish, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Lost In Translation, Donnie Darko, Heat, Collateral, Magnolia, Moulin Rouge, Kiss Kiss Bang Bang, Cloud Atlas, The Man from Earth , Top Gun, Blade Runner, The Breakfast Club, Real Genius, Se7en, Fight Club, Moonrise Kingdom , The Royal Tenenbaums, Pirate Radio, Indiana Jones!, Pulp Fiction, Office Space.
Ok Det var en del men jag låter ovanstående påstående stå kvar för det känns som det är en hel del mer. Jag brukar tycka om de flesta filmer jag ser. Beror nog på situationen också.

Serier: The Office, Archer, Mad Men, Arrested Development. Har precis börjat kolla på Game of Thrones och Veep också. Verkar bra.

Musik: Jag är ingen bandanhängare, jag brukar mer tänka i genrer och där gillar jag nästan allt. Beror lite på humöret. Lyssnar på musik nästan hela dagarna - Reggae, elektro, ambient drones, country, pop. Som sagt, beror på vad jag gör när jag lyssnar på musiken. Just nu råkar jag lyssna på Janis Joplin. Jag tror det är lättare om vi delar spotifylistor istället :)
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
If? Skriv på bara!

Add a photo to:

Stay fresh with Instagram

Are you sure you want to delete this album?

Where's your photo?

Drop it like it’s hot

Photos must be at least 400 x 400px
Edit thumbnail
Add a caption

You look fantastic!