Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

oranssilamppu

28 Tampere, Finland Man

Man

I’m looking for

  • Women
  • Ages 18–35
  • Near me
  • For new friends

My Details

Last Online
Jan 29
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 8″ (1.73m)
Body Type
Overweight
Diet
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Religion
Other, but not too serious about it
Sign
Gemini, but it doesn’t matter
Education
Job
Income
Less than $20,000
Relationship Status
Seeing Someone
Relationship Type
Offspring
Doesn’t want kids
Pets
Likes dogs
Speaks
English (Okay), Finnish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Im social and like to chat with friends and strangers on wierd and intresting subjects.

I will write longer self-summary in English on later time. Currently Im mostly looking finnish company and that is the reason I wont bother writing mutch in english. Mostly because im dyslexic, and partly because I dont enjoy writing these kind of forms

Kyyninen, sarkastinen, sosiaalinen ja avoin savolainen joka on päätynyt asumaan Tampereelle. Harrastuksina mm. Lautapelit, elokuvat, roolipelit, valokuvaus ja yhdistystoiminta. Minulla on myös loppumaton tiedonjano, minkä vuoksi luen ja katson paljon.
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Valmistuin painajaksi ja syksyllä aloitan opinnot yliopistolla.

Yritän löytää tässä samalla myös uusia tuttavia ja pohdiskella elämän menoa. Miten olen itse muuttunut vuosien varrella, kun viimeinkin on aikaa pysähtyä katsomaan taaksenkin eikä vain elämään hetkessä.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Tutustumaan uusiin ihmisiin ja löytämään nopeasti yhteiset kiinnostuksen aiheet. Olen hyvä myös keskustelemaan erilaisista aiheista ja kuuntelemaan ihmisten ongelmia.

Osaan hahmottaa helposti suhteellisen laajoja kokonaisuuksia ja pyörittelemään niitä mielessäni.

Lautapelit, valokuvaus ja ruuanlaitto ovat myös vahvoja puoliani.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Puheeni. Savolaisen kyllä kuulee heti kun samaan huoneeseen eksyy.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Philip K. Dickin, John Connollyn, Chuck Palahniukin, Neal Stephensonin ja Jeffreyn Steingartenin tuotanto on tullut läpi koluttua. Luen pääasiassa englanninkielistä kirjallisuutta, painottuen Scifiin, ruokakirjoihin ja tietokirjoihin kiintoisista aihepiireistä. Nuorempana luin fantasiakirjallisuutta ilmeisesti jopa liikaa kun ei nykyään jaksa kunnolla kyseistä genreä lukea. Pitää tosin viimein lukea Robin Hobbin muutkin sarjat kuin Näkijäin taru.

American History X, City of God, Secretary, The Thing, Antichrist, Inland Empire ja The Boondock Saints näin muutaman esimerkkinä heittääkseni, olen melko moniruokainen, mutta teinikomediat ja muu geneerisempi hirvitys tulee kyllä melko suoraan skipattua jos ei joku tuttava kehu paljon. B-elokuvilla on myös oma siivu sydämestäni ja http://www.elitisti.net/ on hyvin tuttu sivusto.

Kuuntelen nykyään musiikkia melko laidasta laitaan. esim. Ayria, Devil Doll, Dresden Dolls, Massive Attack, Tori Amos, KMFDM, Combichrist, Art of Noise, Frank Zappa, Laibach, Depeche Mode Ja Ulver uppoavat kaikki hyvin. Ei taida olla genreä mitä en sietäisi, mutta keskimäärin ei kyllä iske rap, iskelmä, britti rock, trance tai radio.

Kirjoissa, elokuvissa ja musiikissa minusta ylipäätään on tärkeintä että herättää tuntemuksia tai ajatuksia, ja erottuu jollain tavalla edukseen. Omaa jonkinlaista luonnetta kenties tai tekee jotain uudella kiintoisalla tavalla. Tämän vuoksi en oikein jaksa enää nykyään radiota avata, koska on olemassa internet mistä löytää uutta kiinnostavaa musiikkia.

Pidän ruuanlaitosta ja tykkään tehdä varsin monipuolista ruokaa, olen viime aikoina alkanut opetella myös vegaanisen ruuan tekoa vaikka sekasyöjä olenkin, sen verran moni tuttava nykyään on vegaani tai kasvissyöjiä.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Tuttavat,ei näin sosiaalinen ihmien selviäisi hetkeäkään ilman. Sanotaan että seura tekee kaltaisekseen ja ainakin omalla kohdallani se pitää paikkansa, tai ainakin ihminen löytää itsensä kaltaista seuraa.

Tietokone on nykypäivänä tarpeellinen niin moneen asiaan että elämä ilman tietokonetta olisi hyvin vaikeaa.

Internet on tarpeen yhteydenpidossa ihmisiin.

Lautapelit eli tärkein harrastukseni.

Uutta opittavaa

BDSM on osa persoonaani.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Mitkä asiat ovat elämässä tärkeitä, onko mitään erityistä mihin pyrkiä? Vai onko syytä vain elää hedonistisesti? Jatietysti miten voisin olla parempi ihminen ja ystävä.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Tuttavia tapaamassa tai sitten kotona aikaa viettäen.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Hankala päättää mikä olisi yksityisintä, vastaan kyllä kaikkeen kysyttäessä. Sanotaan nyt vaikka että minulla on tapana unohtaa kaapin ovia auki.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Jos haluat tutustua tai keskustella jostain aiheesta mistä omaat mielipiteitä. Arvostan ihmisissä mielipiteikkyyttä ja kykyä ymmärtää myös muita mielipiteitä