Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

rawkie

24 M Turku, Finland

I’m looking for

  • Women who like men
  • Ages 19–34
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating

My Details

Last Online
Yesterday – 6:31am
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
6′ 0″ (1.83m)
Body Type
Average
Diet
Mostly anything
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Agnosticism
Sign
Cancer, but it doesn’t matter
Education
Working on university
Job
Student
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Strictly monogamous
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Fluently), Finnish (Fluently), Swedish (Okay), German (Poorly)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Turussa asuva tietojenkäsittelyn opiskelija. En oikeastaan tiedä mitä haen täältä, mutta koskaan ei ainakaan voi olla liikaa uusia kavereita ja tuttavuuksia :)
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Tulevaisuudessa toivon saavani mielenkiintoisen alaani vastaavan duunin. Vapaa-aika menee nykyisin kaverien kanssa aikaa viettäessä ja ulkoillessa. Sisällä viihdyn yhtä lailla välillä koti-iltoja viettäen.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Kielet on mun juttu. Ei ole ollut aikaa lukkarissa tarpeeksi niille, mutta opin niitä suht nopeaa. Tietokoneet tietty alankin takia samoin kuin pelit. Tykkään myös näpertää tee-se-itse miehenä jonkin verran, eli ei mene sormi suuhun kun auto tekee tenän.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Kirjoista hmmm... viimeisin lukemani oli Terry Pratchettin ja Stephen Baxterin yhdessä kirjoittama The Long Earth. Pratchettin tuotanto on uponnut hyvin omalla vinksahtaneella fantasia parodioinnillaan ja yhtä suuri suosikki on ollut Douglas Adams scifin puolella.

Elokuvien puolella olen hyvinkin kaikkiruokainen. Oikeastaan mikä vain käy, jos juoni vain on hyvä. Itsekseni katselen enimmäkseen toimintaa ja jonkin verran draamaa, mutta pakko on myöntää että kyllä ne Ice Aget yms on aina pakko katsastaa myös. Sarjoja tulee katsottua jonkin verran. Viimeisin jonka katsomista en voinut lopettaa taisi olla Breaking Bad. HBO:n sarjat, scifit, fantsut, CSI:t, GoT.. näitä riittää.

Musiikki on erittäin lähellä sydäntäni. Harrastin sitä nuorempana enemmän, mutta nykyisin soitan vain kitaraa säännöllisen epäsäännöllisesti lähinnä omaksi ilokseni. Musiikkimakuni on yhtä laaja kuin elokuvamakuni: metalli on iskenyt aina kaikissa muodoissaan, mutta myös rauhallisempi ja enemmän poppiin päin menevä musakin löytää aina välillä sijansa. Konemusiikkia menee nykyisin myös paljon. Trance, dance, house, siinä ne yleisimmät. Rap taitaa olla ainoa joka ei oikein koskaan ole iskenyt. Paitsi Palefacen Shangri La. Vaikka onkin huono biisi mutta silti hyvä.

Ja jos näitä nyt järjestyksessä kirjoittelee niin jäljellä vielä ruuanlaitto... Noh en ole mikään poropeukalo. Pidän ruuanlaitosta ja leipomisesta. Asun yksin ja en tyydy ruuassa oikeastaan koskaan valmispöperöihin. Jos jostain opiskelijana en ole valmis säästämään niin se on hyvä ruoka. Kauhulla vain seuraan vierestä kun kämppis vetää makaronia ketsupin kanssa päivästä toiseen...
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Hmmm... no kaverit, rakkaus, musiikki jne ovat selviöitä mutta jos jotain konkreettista pitäisi listata niin hmmm...

Netti - tämä vain yhdistää ihmiset nykyään niin hyvin ja iso osa kavereistanikin asuu jo ympäri Suomea ja yhteydenpito olisi muuten vähän hankalaa

Kesä - vaikka joskus purnaankin lämmöstä niin ei tämän maan kaamosta jaksaisi ilman vihreitä metsiä ja lämpimiä vesiä

Fillari - liikun pääasiassa sillä Turussa, julkisia käytän oikeastaan vain silloin kun on paljon tavaraa matkassa eikä kaikkea saa reppuun

Haaveet - olen aina pää pilvissä, tai ehkä katseeni on vain kauempana tulevaisuudessa, who knows? Saan usein ehkä vähän liiankin lentäviä ideoita, mutta enpähän ainakaan vajoa siihen mielikuvituksettomaan harmaaseen massaan joka puurtaa päivästä toiseen samassa linjaduunissaan.

Läheisyys - okei no sanoin jo alussa rakkaus mutta tää on tärkeää, itselleni ainakin. Senpä takia täälläki kai olen kun on ns. paikka auki sille jollekulle jonka kanssa voi yhdessä viettää iltaa sohvan nurkassa ja nukahtaa mainoskatkolla

Eläimet - olen hyvin eläinrakas vaikken (vieläkään) yhtään omista. Ei taitaisi olla kovin hyvä idea soluasunnossa... Kissa- vai koiraihminen? Kummatkin, kunhan ei vedetä yli. On tullut kolmen ruuansulatusvaivaisen kissan kanssa asuttua ja se oli jo liikaa...
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Mitä teen tulevaisuudessa, missä olen 10 vuoden päästä, millaisen moottoripyörän haluaisin. Kumma kyllä läheisemmät murheet kuten jääkaapin tyhjyys unohtuvat helposti näitä miettiessä ja palaavat mieleen vasta lähimarketin jo sulkiessa oviaan...
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Riippuu... Nykyisin ei tule niin paljoa baareissa juostua, koska köyhähkö opiskelija. Ainakin omasta mielestään. Koti-illat aika tavallisia, pelailua kaverien kanssa ja jtn hyvää leffaa.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Onhan kysymykset... olet persoonallinen? En kyllä pelkää tulla juttelemaan jos olen sinut jo ehtinyt bongata, mutta kyllä nykimään saa tulla hihasta allekirjoittanuttakin jos siltä tuntuu ja kiikarini eivät ole vielä sinuun osuneet.