Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

trettinian

35 Göteborg, Sweden Man

Man

I’m looking for

  • Everyone
  • Ages 18–99
  • Near me
  • For new friends

My Details

Last Online
Dec 17, 2014
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
6′ 1″ (1.85m)
Body Type
A little extra
Diet
Mostly vegetarian
Smokes
No
Drinks
Not at all
Drugs
Never
Religion
Atheism, and very serious about it
Sign
Aquarius, but it doesn’t matter
Education
Dropped out of space camp
Job
Administration
Income
$250,000–$500,000
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids
Pets
Likes cats
Speaks
English (Okay), Swedish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
I prefer to write in Swedish. But feel free to ask questions in English if you want to :)

Boendeort: Göteborg (Kortedala for life)

Ålder: 33 (född 1980 i Östersund, uppvuxen i Falun, Göteborgare sedan 11 år)

Sysselsättning: "Digital kommunikatör" på en stor teleoperatör är det jag sysslar mest med - när jag inte lajvar kontorsjobb gillar jag att syssla med saker jag tycker om (se längre ner i dokumentet). Jag vill inte definiera mig med hjälp av mitt jobb och det jag sysslar med enbart för att dra in cash.

Könsidentitet: man, cis, hetero-ish, skägg.

Intresserad av för typ av relation: Jag är ute efter nya bekantskaper. Att utöka det enormt fina register av folk jag redan känner med flera glimrande personligheter. Det kan handla om allt från att hitta någon att nörda japanskt smideshantverk (som jag inte kan ett skit om men det vore ju kul!) med till romantiska relationer. Men i första hand vänskap och gemenskap. Visst är det fint med romantik och jag kan villigt erkänna att jag inte skulle ha något emot en sådan utveckling men det känns för mig märkligt att börja i den änden.

Intresserad av för typ av person: Personer med huvudet på skaft som har ägnat tid åt att tänka igenom saker och ting. Musikintresse som ligger i linje med det jag gillar är ett plus. Politiska åsikter är viktiga och ska grunda sig i solidaritet. En nördig läggning hjälper till. Gillar du skägg har du kommit till himmelriket.

Äter helst: Jag är allätare men lever vegetariskt hemma. Delar kök och lägenhet med en kollektivkamrat och vi har helt enkelt någon sorts tyst överenskommelse om det kött som serveras här hemma är till för eventuella besökande husdjur.

Alkoholvanor: Ytterst sparsamt. Jag har fram tills ganska nyligen valt att vara nykter en längre period. Numera kan det hända att jag tar någon öl ibland men jag vill inte bli full. Saker med mycket smak prioriteras.

Tobaksvanor: Konstant av och på när det gäller snusning. Har väl dragit i mig lite väl mycket snus den senaste tiden för att kunna hävda att jag är nikotinfri för tillfället.

Politiskt aktiv: Inget organiserat - numera. Har ett förflutet inom SAC, var som yngre med i SUF. Det är därifrån jag fått stora delar av mina nuvarande politiska ståndpunkter. Släng på lite gubbig cynism så ser ni en ganska politiskt deprimerad person som ändå inte har gett upp riktigt än. Jag anser för övrigt att feminismen är vår tids stora fråga och försöker aktivt lära mig att bli en bättre feminist. Anarkistisk socialist med vissa drag åt kommunistisk organisering om jag ska sätta en stämpel.

Musikfavoriter: Skinny Puppy är det eviga favoritbandet. Utöver det roterar det en salig röra av old school-synth, neofolk, black metal, drone, punk, grind, doom, thrash, visor, folk, hip hop, crust, stoner, death metal och allt annat som är bra. Attityd och ljudbild går före lyrik (jag läser aldrig texter, hör jag inte vad som sjungs var det ändå inte viktigt) och välspelat i min värld. För någon sorts topplista går det att kika in på http://www.lastfm.se/user/hemingway Dock missar ju last.fm alla vinyl och demos jag också lyssnar på utöver det som avnjuts via digital uppspelning. Min fysiska musiksamling är sexig på riktigt och bör ses AFK.

Filmfavoriter: Tyngdpunkten ligger mot action med någon sorts intelligens. Det är inte ofta det dyker upp sådana filmer men för att nämna en av de senare årens favoritfilmer så säger jag Children of Men. Kan dock njuta av det mesta om det inte är uppenbart värdelöst och hånar min intelligens. Har dock en soft spot för riktigt riktigt korkad 80-talsaction.

Tv-seriefavoriter: Buffy, alltid. Jag har aldrig känt en sådan tomhet i samband med en tv-serie som när jag såg klart The Wire så den rankar jag också väldigt högt. Annars tittar jag väl det som de flesta tittar på. Breaking Bad, Mad Men, Sons of Anarchy. Vill jag garva käken ur led drar jag igång Arrested Development eller Parks and Recreations. Och Star Trek för helvete. Världens bästa IP. Om du gillar Star Wars mer än Star Trek kan det nästan vara en deal breaker.

Bokfavoriter: Jag läser mycket och ofta. Galagoserier, det mesta från Vertigo Förlag och utöver det faktaböcker. Är historiskt intresserad så det har blivit en del kungar och krig under årens lopp. Har en liten Rysslandsperiod nu (igen) så återläsning av Anna Politkovskaja samt giganten Svetlana Aleksijevitj pågår. Har verkligen försökt mig på science fiction i omgångar men för mig verkar det som att genren passar bäst på film.

Introvert/extrovert: Introvert med några steg åt extroverthållet. Har många klassiska introverta drag men när jag väl slappnar av och känner mig trygg kan jag hålla låda om allt möjligt och omöjligt. Jag ser mig själv i båda delarna av spektrakt, som jag tror de allra flesta gör. Har förstås behov av egentid och ensamhet men det kan gå över rätt snabbt.

Vad jag brukar göra på helgerna: När jag inte arbetar så går tiden mest åt till återhämtning och vila. Jag försöker boka in något som jag verkligen vill göra. Ibland dras jag med på olika grejer av mina vänner. Jag går ofta på spelningar och gillar att titta på livemusik. Att ta en vända i stans skivbutiker är inte alls en ovanlig helgsyssla för mig.

Andra lökiga hobbies jag har: Spel i de flesta former som kan tänkas. Det är tv-spel ibland, mycket lajvande, en del figurspel och så mycket rollspel jag hinner med. Är även aktiv i några olika föreningar som arrangerar olika spelaktiviteter. Skyr hasardspel som pesten. När även ett osunt fotbollsintresse och laget är förstås GAIS. Jag har ett stort musikintresse, jag gillar att lyssna på och prata om musik med andra som har bred smak. Alltid lär jag mig något nytt.

Barn: Inga egna. Jag gillar barn, tycker det är fantastiskt kul att umgås med barn. Skulle jag hamna i en situation då jag skulle behöva axla något sorts föräldraansvar så finns det ingen tvekan om att jag är redo att steppa upp från min nuvarande livsföring och ta det ansvaret.

Krossa patriarkatet: Vi har inget annat alternativ. Det måste bort. Helst i går.

En perfekt dag för mig: Att se GAIS vinna ett derby mot IFK Göteborg för ett sen gå på en spelning med Darkthrone på Truckstop Alaska tillsammans med mina bästa vänner. Intensiv efterfest på ett hotell där tatueringsmaskinen har åkt fram så att jag kan föreviga Fenriz autograf som han garvande skrev på min rygg tidigare under kvällen. Mitt i allt detta hamnar vi på en fantastisk 20-talsfest där alla dansar, ler och är glada. Absinthen flödar och alla som är där tänker "Äh, vafan, vi stormar riksdagen när vi ändå håller på!" - Sagt och gjort, efter en helt odramatisk statskupp inför vi Statshenenismen och alla kan äntligen leva sina egna liv efter eget huvud utan att någon jävla patriarkal kapitalism petar oss på axeln och tvingar på oss hjärndöda jobb och normer.

Tror du att det är dödköttet kan vara något för dig? Inboxa gärna!
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Det rullar på. Inga särskilda planer eller mål för närvarande och är rätt nöjd med det.
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Problemlösning.
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Mitt enorma jävla skägg.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Intelligenta saker producerade av intelligenta människor.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
När det väl kommer till kritan har jag inga materiella ting jag skulle dö utan.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Kungens apanage.
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
På väg hem från jobbet lyssnandes på någon gammal punkdänga samtidigt som jag när en desperat förhoppning om att en bil ska bromsa in bredvid mig och köra iväg mig till något kul.
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Du tycker att jag verkar intressant på något vis.

Add a photo to:

Stay fresh with Instagram

Are you sure you want to delete this album?

Where's your photo?

Drop it like it’s hot

Photos must be at least 400 x 400px
Edit thumbnail
Add a caption
You look great!
I’m Done