Find better matches with our advanced matching system

—% Match
—% Enemy

videro

29 F Stockholm, Sweden

My Details

Last Online
Yesterday – 10:07am
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
5′ 5″ (1.65m)
Body Type
Average
Diet
Anything
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Agnosticism, and laughing about it
Sign
Leo, but it doesn’t matter
Education
Graduated from university
Job
Other
Income
Relationship Status
Single
Relationship Type
Offspring
Doesn’t have kids, but might want them
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Fluently), German (Poorly), Swedish (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Sånt här är svårt, som så många andra redan har konstaterat på den här sidan. Jag är hur som helst relativt nyutexaminerad på Stockholms Universitet och innehar två kandidatexamina i de vitt skilda ämnena statsvetenskap och arkeologi. Att det blev just de två har nog att göra med att jag som person är nyfiken på många olika saker sådär överlag. :)

Min nyfikenhet har även lett till att jag skaffat mig lite udda intressen tror jag. Jag brukar till exempel ta mig ned till Medeltidsveckan på Gotland varje år och det har blivit ett självklart inslag av sommaren numera.

Jag är även en musiksjäl ända ut i fingerspetsarna och påståendet om att varje dag utan musik är en förlorad dag är något som jag håller med om totalt. Om du inte känner likadant eller ens kan förstå detta tror jag att det är en ganska stor chans för att vi inte har mycket annat gemensamt heller.

Avslutningsvis kan jag ju skriva att jag är en väldigt social person och att jag gärna träffar nya människor, en av anledningarna till att jag sökt mig hit. Om jag skulle stöta på något mer än bara vänskap här så vore det förstås helt underbart men jag tror mycket på att ha en avslappnad inställning till hela grejen.

Hoppas på att höra av er alla! Kram på er!
What I’m doing with my life
Don’t overthink this one; tell us what you’re doing day-to-day.
Jag jobbar som handläggare för Stockholms stad.
Annars tycker jag om att springa, cirkelfys (nyupptäckt intresse som jag älskar) gå på konserter, hänga med polare sådär allmänt och att promenixa i fina skogar. Jag tycker också om att fika och öla *hint hint* . ;)
I’m really good at
Go on, brag a little (or a lot). We won’t judge.
Jag tycker att jag är bra på att få folk att känna sig bekväma i mitt sällskap (älskar ju att prata med folk). Jag är även bra på att laga mat och på att vara lite sådär fint romantisk tror jag. :)
The first things people usually notice about me
I’m an empty essay… fill me out!
Jag tror att folk märker av att jag är glad och social men kanske också mina fina ögon? ;)
Favorite books, movies, shows, music, and food
Help your potential matches find common interests.
Böcker: Pride and Prejudice, Lord of the Rings, Hitchhikers Guide to the Galaxy, biografier i allmänhet, böcker om politik och historia (jo, det är sant) och ptja.. svårt att säga! Jag är nyfiken på många olika saker så det blir väldigt blandad läsning tror jag.

Filmer: The Godfather, The Life Aquatic, Léon, Monty Python (ALLT!), Stranger Than Fiction, Velvet Goldmine, The Royal Tenenbaums, Amélie, Moonrise Kingdom, The Boy With The Striped Pyjamas, The Notebook, A Walk To Remember, The Dark Knight triology, Lawless, The Big Lebowski, Pixar-filmer, Big Fish, Searching for Sugar Man, ParaNorman, Drive, Django Unchained, A Clockwork Orange (alla Kubrick överlag) mfl.

Serier: Six Feet Under, True Blood, Game of Thrones, Black Books, Coupling, Dexter, Homeland, Pride And Prejudice, Gilmore Girls etc.

Musik: http://www.lastfm.se/user/Videro

Mat: Jag tycker om all mat mer eller mindre! Jag tycker om att pröva på nya maträtter och att upptäcka nya kök. Favoritmat är överlag inte alltför komplicerad att göra, innehåller bra råvaror och har intressanta smakkombinationer. Jag gillar italiensk- och persisk mat mest tror jag. Det enda som jag kommer på att jag absolut inte kan äta är getost. That's it.
The six things I could never do without
Think outside the box. Sometimes the little things can say a lot.
Min familj, mina vänner, mat (helst god), musik, ett jobb, böcker.
I spend a lot of time thinking about
Global warming, lunch, or your next vacation… it’s all fair game.
Uj.. Svårt att svara på! Just nu är det nog en del tankar om vart jag vill komma i livet yrkesmässigt och så. Framtidstankar allmänt!
On a typical Friday night I am
Netflix and takeout, or getting your party on — how do you let loose?
Tränar jag (till att börja med), hänger med min familj eller mina vänner, kanske går på någon konsert eller bara är ute och dansar eller tar ett par öl någonstans.
The most private thing I’m willing to admit
I’m an empty essay… fill me out!
Hehe.. Ptja.. Jag älskar när män har stubb/skägg och/eller brösthår! ;)
I’m looking for
  • Guys who like girls
  • Ages 22–35
  • Near me
  • Who are single
  • For new friends, long-term dating, short-term dating
You should message me if
Offer a few tips to help matches win you over.
Du borde höra av dig till mig om du tycker att jag verkar vara en intressant person (såklart), om du bor i närheten (eller i alla fall hyfsat i närheten) och känner för att ta en fika eller öl någonstans. Jag ses gärna relativt snabbt och är inte intresserad av något distansförhållande eller sånt där evigt mailande som inte resulterar i att man ses. And in English: I'm not interested in having a relationship of any kind with someone that isn't living in Sweden. Kanske kan vara bra att vara öppen med det direkt! Hoppas på att höra av er som sagt! Höpp!