Find better matches with our advanced
matching system

—% Match
—% Enemy

yougotsoul

28 Vught, Netherlands Man

Man

I’m looking for

  • Women
  • Ages 25–29
  • Near me
  • Who are single
  • For long-term dating, short-term dating

My details

Last online
Apr 19
Orientation
Straight
Ethnicity
White
Height
6′ 1″ (1.85m)
Body type
Fit
Diet
Smokes
No
Drinks
Socially
Drugs
Never
Religion
Sign
Aries, and it’s fun to think about
Education
Working on university
Job
Student
Income
Status
Single
Type
Offspring
Pets
Likes dogs and likes cats
Speaks
English (Fluently), Dutch (Fluently)

Similar Users

My self-summary
Write a little about yourself. Just a paragraph will do.
Hallo Hallo Hallo! Drie keer groeten kan heel veel zeggen; bijvoorbeeld dat ik compleet gestoord ben, iedere groet binnen een fractie van een seconde alweer vergeten ben, van symmetrie houdt of het meest waarschijnlijk geval; dat ik dingen graag voluit doe. Wellicht ben ik alle genoemde redenen naast anderen, behalve basic boring.

Dingen waar ik echt niet zonder kan; ik schijn volwassen te zijn, maar ik speel nog steeds met Lego Technic in de metaforische zin; pielen met programma's en statistische modellen hebben daarvoor plaats gemaakt. Verder ben ik enorm blij met de lage frequenties in het geluidspectrum; het laten kletteren van een bas in een rock- of metalband is nog steeds mijn favoriete bezigheid, al zit ik op het moment even zonder band door het afstuderen. Metal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goed, waar ben ik; ah in deze paragraaf. Mijn profielfoto zou zo in een Japans vakantiefotoboek kunnen; een beetje teveel opgezet... maar... GOD DIE KIN!

Goed, vuren je hersenen plasmabolten af als je aan iets denkt? Hup berichtje gestuurd en no drama queens... no no NO wees lief voor jezelf en je medemens!