Their result for The Food Mythbuster Test ...

You are 100% Food Mythbuster

Finally done! =) Please try out my other âThe Advanced Mythbusterâ test for greater challenge. Thanks. =)

Here are the answers to the questions shown above:

1. Apple seeds contain a cyanide compound. Cyanide is a poison which causes its victim to die of asphyxiation.
Ans: Truth

2. Instant noodles pose danger to consumers due to their wax linings. Our livers will have difficulties to clear the toxic due to the wax.
Ans: Myth

3. Eating celery results in ânegative caloriesâ.
Ans: Truth

4. A young boy died from the explosive effects after eating Pop Rocks candy with soda.
Ans: Myth

5. Carrots act as sight-boosters, it will improve vision if consumed them daily.
Ans: Myth

6. Green potatoes are poisonous.
Ans: Truth

7. Mold forms in pancake mix can cause life-threatening allergic reaction.
Ans: Truth

8. Prepackaged salad and spinach might be contaminated with E-coli, which will caused serious illness and might even lead to life-threatening condition.
Ans: Truth

9. Heating non-fatty food in plastic containers with a microwave could releases cancer-causing agents into the food.
Ans: Myth

10. Sushi is always made from raw fishes.
Ans: Myth

11. Jell-o brand gelatin includes bones and hides.
Ans: Truth

12. Red bull energy drink contains a banned stimulant linked to the formation of brain tumors.
Ans: Myth

13. Eating mentos and drinking coke at the same time will results death.
Ans: Myth

14. Hepatitis A outbreaks are associated with raw or lightly-cooked green onions.
Ans: Truth

15. It is possible to cook an egg by placing it in-between two cellphones.
Ans: Myth

Hope you guys have fun! =)

Their Analysis (Vertical line = Average)

  • Mythbuster Distribution

    They scored 100% on Mythbuster, higher than 96% of your peers.

All possible test results

Result

Finally done! =) Please try out my other âThe Advanced Mythbusterâ test for greater challenge. Thanks. =) ... Read more

Take this test »

More tests we think you'll like

More Top Tests