-Helle-
43Copenhagen, Denmark
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
-Helle-
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
I am a lot older, than I look and act. I was born unorganised, I'm distrait and quite messy :) I can be shy at times in new company, but usually I'm fairly confident and comfortable in my own skin. I'd like to think of myself as a creative person and I prefer to surround myself with people, who think outside the box. My temper is mild and patient, except when it comes to racism, blind religious faith - and rude people :)
I'm generally more attracted to the artistic, creative type than the conservastiff man in a suit and tie. If your religion is very important to you, I'm probably not your type. I do appreciate intelligens and charms - bald men are sexy!

Jeg har nu været single i 4 år efter at have været sammen med den sammen mand (og kun ham) i 16 år - siden jeg var 16. Vi fik 2 børn sammen, som vi i dag har fælles forældremyndighed over og jeg har dem 50% af tiden. Det fungerer fint og problemfrit. Jeg er født uorganiseret, er distræt og et rodehoved. Derudover er jeg stille, mild, tålmodig, kreativ, tænksom, flirtende, tolerant, feminin og empatisk. Jeg har tabt mig meget på det seneste og kan vist godt klassificere mig selv som erotisk buttet.

Jeg har en stor kærlighed til dyr i stort set alle afskygninger. Jeg har osse både kat og hund og 4 frøer, så er du allergiker, skal der sluges nogle piller.

Jeg tror ikke, jeg ville kunne fungere med en højreorienteret mand. Og slet ikke, hvis vi er ovre i noget Dansk Folkeparti. Der sætter jeg helt sikkert grænsen. Jeg ville diskutere dig til døde og nægte dig sex op til et valg
Så for din egen skyld...hold dig væk;)

Økonomisk ansvarlighed er én ting, men nærrige, gerrige mennesker går mig på. Snyltere har en tendens til at leve fedt af mig. Jeg deler gerne, men føler jeg mig misbrugt, skal du nok få det at vide.

Høflighed, er en anden ting, jeg sætter pris på. Jeg bryder mig ikke om ordrer, som giv mig.. jeg skal ha...osv. det kan altså gøres på en pænere måde. Behandl andre, som du gerne selv vil behandles og med høflighed, venlighed og imødekommenhed, kommer man længst, er sandheder i mine ører.

Religion er et interessant emne, men går du meget op i din, er vi sikkert ikke et godt match.

Brok, brok, brok...kender du de her mennesker, som altid skal brokke sig over alt og intet? Så er det for koldt, så er det for varmt, for skyet, så har du tømmermænd for 7. gang denne uge osv. Det er ikke dig vel?

Jeg føler mig umiddelbart mere tiltrukket af kunstneriske , kreative, lidt skæve typer end i den konserverstive mand i jakkesæt med orden på alt. Jeg finder skaldede eller meget korthårede mænd sexede. Langhårede mænd - ikke så meget.

Jeg bliver glad, hvis du kan stave og formulere dig. Ordblindhed, skal du selvfølgelig ikke lastes for. Jeg ser op til intelligente mennesker. Folk, som kan lære mig noget. (Der er mange måder at være intelligent på) Jeg er selv en total tumpe til tal, men ret begavet på andre områder. Social intelligens, er også en god egenskab at besidde. Jeg ville ønske min egen var bedre - arbejder på det - skål

Jeg leder efter en charmerende, intelligent, gentleman med glimt i øjet, på nogenlunde min egen alder -ikke meget ældre. (Jeg mener det!) Du må gerne gå blot en smule op i dit udseende og ha' selvtilliden i orden.
Jeg søger flirt, samtale, diskussioner, latter, tavst selskab, byture, hyggestunder foran fjersynet og i sengen:) og en masse andet. Ideelt set Manden I Mit Liv. Det kunne være ret lækkert at opleve forelskelse igen. Hvis du mener, vi opfylder hinandens kriterier, så skriv og invitér mig ud. Det kan jo være jeg siger ja;)
Du får ikke meget ud af at skrive uden billede (af dit ansigt), så hvis du ikke har et på din profil - vedhæft et. Uanset hvor charmerende din pik, overkrop, røv etc. end måtte være, er det altså glimtet i øjet, som kan smelte mig, jeg søger. Så vis dine øjne;)

Jeg læste lige min profiltekst igennem igen og puha... jeg stiller vist en masse krav. Tag dem ikke alt for alvorligt;)
What I’m doing with my life
I have recently gone back to school, now studying to be a web-integrator. Need a web-page? It'll cost ya;)
I’m really good at
First thing that springs to mind is being a mom. I love my kids beyond words and I couldn't be prouder of them. Second, I guess...computers and being all-round creative.
The first things people usually notice about me
Hmm I'd like to say my eyes, but I think unfortunately, that it might be my protruding breastal area.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Jerome K. Jerome - Tree men in a boat
Joseph Heller - Catch 22
Fargo
Donnie Darko
Coldplay
Adele
Mexican
Thai
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Dating
--
Other
--
Ethics
--
Sex
--
Religion