7ASA9
37Helsinki, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
7ASA9
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Olen monesta kiinnostunut ja ennakkoluuloton uuden kokeilija. Harrastan monipuolisesti kulttuuria ja liikuntaa, ja sit toisaalta tykkään lueskella kotona ja sosialisoida pienessä porukassa. Elän mielestäni aika leppoisaa elämä.
What I’m doing with my life
Aloitin vuoden alussa uuden työn ranskan opettajana. Siinä suoritan sellaista henkilökohtaista koeaikaa. Minä olen kai tällainen opetusalan ja matkailualan välillä seilaava monitoimi-ihminen. Edelleenkin teen satunnaisesti opastuksia Helsingin kaupungille.

Olen utelias ja ennakkoluuloton ja kokeilen mielelläni uusia asioita. Nyt kesällä kiinnostaa pyöräily ja retkeily, melomaan pitäisi vielä mennä, kun kuulun melontakerhoon toista kesää. Harrastan myös performansseja ja lukemista. Ostin juuri museokortin.
I’m really good at
Olen etevä oppimaan kieliä. Olen myös taitava remontoimaan, vaikka tällä haavaa olenkin tyytyväinen, että sitä hommaa ei tarvitse vähään aikaan tehdä.
The first things people usually notice about me
Olen vilkas ja puhelias ja hymyilen paljon. Usein tapaan ihmisiä kaupungilla niin, että he sanovat kuulleensa ääneni jo kaukaa. Kai minulla on kauas kantava ääni.

Joskus joku sanoi, että minun seurassani tapahtuu hauskoja asioita. Joskus nuorempana olinkin aika vauhdikas tapahtumanjärjestäjä, sittemmin rauhoittunut ja hyvä niin.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Lempikirjailijoitani ovat Lionel Shriver ja Siri Hustvedt. Ann Patchett, Sadie Jones ja Curtis Sittenfeld. Kuin surmaisi satakielen teki myös suuren vaikutuksen minuun.

Elokuvista Adelen elämä, Grosse Point Blank, The Hours, Nebraska, paljon hyviä on tullut nähtyä, mutta muistapa niistä nyt sitten lista tehdä. On The Beach oli kova. Sarjoista tietty the Wire ja Breaking Bad.

Fok-it ja Cyanide&Happiness naurattavat minua useasti synkkyydellään. The Aristocrats, Mortified Nation. Tykkään nauraa absurdeille asioille.
Six things I could never do without
Kirjoista en luopuisi, enkä ystävistä / läheisistä / sukulaisista. Olen muuttunut sukurakkaammaksi vuosien saatossa.
I spend a lot of time thinking about
Mietin elämän suuria kysymyksiä, miten tämän elämän oikein eläisi parhaansa mukaan onnellisena. Siinähän onkin miettimistä.
On a typical Friday night I am
Hyvänä perjantaina nukun päiväunet, harrastan liikuntaa, tapaan kavereita ja käyn saunassa.
The most private thing I’m willing to admit
Vaikka olen reipas sosiaalisesti, olen melko varautunut uusien ihmisten kanssa.

Luen aina kirjaa samalla, kun harjaan iltaisin hampaitani.
You should message me if
Löytäisin mielelläni samanhenkisen: omalaatuisen ja reippaan miehen, jonka kanssa voisin retkeillä, pyöräillä, juosta, katsoa leffoja, lukea ja ihan mitä vaan yhdessä keksitään.

Olethan hauska ja luotettava, minäkin olen!
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Dating
--
Other
--
Sex
--
Ethics
--
Religion