Adolphsson
30Västerås, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Adolphsson
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Sorry for the Swedish, but I'm not really interested in long distance relation,- friend,- or space-ships right now. Convince me! ;)
What I’m doing with my life
Jobbar, pluggar och har oftast en del personliga projekt på gång.

Annars gillar jag att njuta av livet tillsammans med släkt och vänner och det skulle förstås vara kul att ha någon speciell att dela allt med. Kanske till och med någon som hjälper till att glömma ta ut soporna. Men jag säger inte nej till nya intressanta vänner heller.
I’m really good at
Spela näsflöjt och handgök :D Men jag försöker lära mig gitarr just nu. Kan spela power chords utan några större problem men om jag och högerhanden vill spela ett solo så verkar vänsterhanden alltid vilja spela någonting helt annat. :/
The first things people usually notice about me
Första reaktionen brukar alltid vara "Oj! Vad lång du är." Varpå jag vanligtvis klappar dig på huvudet och frågar om du tappat bort din mamma ;) Annars brukar jag få höra hur mörkblå mina ögon är
Favorite books, movies, shows, music, and food
Musik: 80 - 90 tals metal, hardrock, rap, synth beroende på humör. Dagens låtar har generellt inte samma klösiga sound som jag växte upp med och som jag gillar så mycket.

Tittar aldrig på tv längre då de bara sänder en massa skräp, men filmer som jag älskar är Fightclub, Fotball Factory, The Matrix och Full Metal Jacket.

Läser rätt så mycket böcker, men det var ett tag sedan jag läste någon skönlitteratur. Liftarens Guide Till Galaxen är rätt bra.
Six things I could never do without
Pffh! Sex prylar?! Ge mig en kniv, ett snöre, ett tändstål och det kommer inte gå någon nöd på mig än om du skulle dumpa mig mitt ute i vildmarken. Jag vet hur man klarar sig.

Men om vi ska vara lite mer oseriösa: sex, vänner, familj, internet, telefon och min underbara velociped :)
I spend a lot of time thinking about
you, missy. But what do I get for that? Huh? Not a single message?! For shame! Write me one right away or get off my Internet!
You should message me if
Om du har en mjuk och feminin röst är det ett stort plus :)

Men jag ska vara ärlig. Jag går vanligtvis rakt på sak, för jag hatar att tassa runt med en gömd agenda. Så om du har lätt för att bli förnärmad så skulle jag uppskatta om du inte slösade min tid.
More
The two of us
--
Dating
--
Lifestyle
--
Other
--
Sex
--
Ethics
--
Religion