Aquileja
28Stockholm, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Aquileja
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Obs! Jag anser att alla är lika värda och ska behandlas likvärdigt. Om du inte håller med får du söka lyckan någon annanstans.

Obs2! Messages with only "hi/hello" in them have a 99,9% likelihood of being auto-deleted. I get showered with these daily, and honestly, you need to do more if you want to pique my interest.

Jag är en gamer, en musikälskare, en cyniker med lite extra sarkasm, en tänkare, en INTJ, en kvalitetsälskare. Jag har ingen TV utan spenderar min tid med att dansa och ta det lugnt, med eller utan vänner.

Jag dricker massor med te men inget kaffe. Jag vande mig aldrig! Jag smakar gärna alkohol men är inte så intresserad av att ta en öl på puben (fikar hellre). Jag är introvert, men jag saknar vänner att gå på bio med, att larva sig med och dela trevliga ögonblick med. Jag känner att mitt liv är lite för seriöst och regelbundet just nu, och att jag vill göra mycket men saknar sällskapet till det. Jag blir gärna lite filosofisk och rätt som det är har ämnet glidit över till intersektionalitet eller någonting meta.
What I’m doing with my life
Jag jobbar med underbara, sarkastiska människor. Jag dricker alldeles för mycket te, dansar, dansar, dansar, styrketränar, funderar på allt, och skriver. Just nu fokuserar jag väldigt mycket på min fysiska hälsa. Man har bara en kropp och den ska förhoppningsvis räcka i mer än 80 år. Med tiden har jag återupplivat min vandringslust också, så nu ska det vandras och hajkas. Älskar att vara ute i naturen, att skippa civilisation och teknik, att ha allt man behöver i en ryggsäck.
I’m really good at
Jag är en hejare på att baka, på att ta folks uppmaningar som utmaningar, och att sitta i min soffa. Det är den bästa soffan.
The first things people usually notice about me
Att jag är kort och har maffigt hår. Och när jag öppnar munnen, min dialekt (född i gröna, sköna Södermanland). Dä ä så dä ä.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Böcker: Fantasy, lite sci-fi. Nu breddar jag mig med hjälp av Popsugars läsutmaning, så att jag inte grötar in mig på Pratchett utan får upptäcka lite annat.

Filmer: Jag är jättedålig på att se på film, men jag gillar superhjältefilmerna som är på g just nu.

Musik: Raqs (klassisk magdans, Chaabi, Kawleeya, Khaleegy, persiskt etc), plus Bollywood, en mix av elektroniskt, progressive/house, ambient, dubstep och drum'n'bass.

Mat: Jag älskar mat. Testar allt.
Six things I could never do without
Musik, te, dansen, mitt skrivande, trevligt umgänge och mina filtar (ständigt lite kylslagen).
I spend a lot of time thinking about
Dans. Hahahaha, jag är lite enkelspårig. Men det är så mycket mer än bara rörelser, det är ett område som man verkligen kan utforska till den dag man dör och ändå inte ha lärt sig allt.
On a typical Friday night I am
I horisontalläge i soffan med laptopen i knät - på dansskolan - ute på restaurang med en kompis.
The most private thing I’m willing to admit
Man säger att jag är snäll, men jag är väldigt cynisk. Jag ser bara ingen poäng med att visa det.
You should message me if
- du gillar att flamsa och inte tar dig själv på så himla stort allvar
- du är chill och gillar att diskutera stort och smått
- du älskar mat, böcker eller skrivande
- du gillar katter
- du klarar av att jag svär som en borstbindare när så krävs
- du gillar det du läst hittills
- du gillar intellektuella kvinnor
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Dating
--
Sex
--
Other
--
Ethics
--
Religion