Ascaro
31 Waalwijk, Netherlands
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Ascaro
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Hoi hoi. Ik ben Pascal. Ik ben 27 jaar jong en woon in Waalwijk. Ik hoop via deze site veel leuke nieuwe contacten te maken en veel nieuwe vrienden erbij te krijgen. Ik ben dus niet echt opzoek naar een relatie. Ik heb het ook prima in mijn eentje maar wat niet is kan altijd nog komen natuurlijk. Mijn mening blijft nog altijd dat een relatie eerst met een goede vriendschap begint. Zo, ik heb weer genoeg gezeverd voor vandaag ;). Dus heb je een keer zin om een gezellig babbeltje te maken dan hoor ik het graag!
What I’m doing with my life
Vannalles en nog wat. Ik hou er wel van om op pad te gaan. Lekker een keer door de winkelstraat lopen of in het bos een wandellingetje maken. Ik bezoek graag vrienden of familie voor de gezelligheid. Mijn hobby is sporten, sporten, uhhhh sporten en plaatjes draaien al heb ik dat de laatste tijd even links laten liggen. Op de bank lekker een fimpje kijken kan ik ook wel van genieten maar dat zou ik niet elke dag kunnen. Ik trek er liever op uit.
I’m really good at
Ik kan heel goed naar iemand luisteren en iemand steunen als hij/zij dat nodig heeft. Voor de rest was ik ooit goed in voetbal maar dat doe ik al een tijdje niet meer. Plaatjes draaien kan ik wel maar of ik dat echt goed kan is de andere kant van het verhaal. Ik vind het gewoon leuk om te doen.
En omdat ik een beetje uitgekeken ben in het werk wat ik doe ga ik binnenkort aan een studie beginnen en hoop daar goed in te worden :).
The first things people usually notice about me
Dat ik een klein mannetje ben (1.71m). Ik krijg vaak te horen dat ik nogal jong eruit zie voor mij leeftijd. De meeste mensen schatten mij een jaar of 24 a 25 jaar. Maar er zijn ook mensen bij die mij 18 jaar schatten! Al voel ik me dan af en toe nog wel eens 18 (bij ons mannen blijft dat kinds er een beetje inhangen natuurlijk) maar dan hoor ik liever dat eerste ;).
Favorite books, movies, shows, music, and food
Ik hou van muziek en luister vannalles. Het meeste luister ik naar electro house/house (club muziek). Maar een cdtje van iets uit de top40 luister ik ook graag naar. Mijn favoriete radiozenders zijn dan ook Q-Music en Slam FM. Ik hou alleen niet zo van klassiek of hard rock.
Favoriete films heb ik niet echt. Meestal als ik er één heb gezien dan duurt het wel weer een lange tijd voordat ik hem weer zie. Er is trouwens wel 1 film die ik wat vaker kan kijken en dar is Scarface. Die blijft goed!
Boeken lees ik zo heel af en toe een keer. Maar dat is meestal als ik aan het water zit met warm weer. Of als ik ziek op bed lig. En aangezien dat het in Nederland niet zo heel vaak warm is en dat ik eigenlijk nooit ziek ben lees ik eigenlijk vrij weinig ;).
The six things I could never do without
Familie, broers, moeder, vrienden, telefoon en mijn portemone.
I spend a lot of time thinking about
Hoe mijn toekomst eruit zal zien. En aan de leuke dingen uit het verleden natuurlijk.
On a typical Friday night I am
Net waar ik zin in heb. Soms ben ik bij vrienden of familie te vinden. Soms ga ik met vrienden op stap maar het komt ook wel eens voor dat ik gewoon thuis blijf en thuis mijn dingen doe waar ik dan zin in heb.
The most private thing I’m willing to admit
Ik ben af en toe een beetje eigenwijs. Ik draai nergens om heen, steek niets onder potten of pannen en zeg vaak wat ik denk. Dat kan een goede eigenschap zijn maar soms wil het wel eens zijn dat het verkeerd uitpakt :).
You should message me if
Als je het ziet zitten om met mij een nieuwe vriendschap op te bouwen natuurlijk! ;)
More