ChristCasteels
59Turnhout, Belgium
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
ChristCasteels
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Ik ben 1,80 m, slank, blond grijzend haar, huiselijk, zacht, lief, rustig, optimistisch, breeddenkend, vrijzinnig, eigenzinnig, eerlijk en betrouwbaar. Ik heb blauwe ogen, een verzorgd uiterlijk en een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ik help en steun graag mijn naasten, ik ben een probleemoplosser. Ik lees graag, zowel De Morgen als Humo, als romans. Ik hou van schaken en lange gesprekken. Ik ben hongerig naar kennis, maar ik wil die kennis ook graag delen met anderen. Ik beheers vele kunsten, waaronder genieten van het leven. Ik kook graag en lekker, ik draai mijn hand niet om voor huishoudelijke klussen zoals strijken, wassen en poetsen. Mijn huis is altijd aan de kant. Ik wandel graag en hou van winkelen en een terrasje doen. Ik hou niet van geweld en schuttingtaal. Ik kijk graag naar (natuur)documentaires, cabaret en humoristische films. Ik heb geen huisdieren. Ik verzorg mijn kamerplanten goed en heb groene vingers. Ik rook matig en ben ook matig met drank en voedsel. Ik hou van pure chocolade van goede kwaliteit en prefereer ook in andere zaken steeds kwaliteit boven kwantiteit. Ik hou niet van junkfood. Ik werk niet meer, woon alleen en leef van een invaliditeitsuitkering. Hoe dat zo komt, vertel ik je graag als we elkaar ontmoeten. Meer informatie over mij lees je op mijn website: http://users.pandora.be/ccasteels
What I’m doing with my life
Ik ben een sociaal en meelevend mens, die graag anderen helpt met raad en daad. Ik leef min of meer volgens een vast gestructureerd patroon (denk aan: op tijd eten, slapen, werken en rusten). Voor anderen komt dit soms vreemd over, maar voor mij is het een vorm van luiheid, die mij veel tijd geeft om te ondersteunen, persoonlijk te groeien en te leren.
I’m really good at
Ik beheers vele kunstjes en leer nog elke dag bij. Kijk, daar hou ik nu van : jezelf ontwikkelen tot een volwaardig humanistisch mens.
Psychologie, esoterie, astrologie, tenen lezen, kinesiologie, ...
Ik werk vlot met computers en los PC-problemen vlot op.
Ik ben een handig mannetje, al word ik dan geremd door mijn fysieke beperking, met een grote wilskracht en een zekere koppigheid.
The first things people usually notice about me
Wat een speciale lieve man... en wat een slimme...
Mensen kunnen mij niet vlug vastpinnen op een bepaald issue. Ik weet ze steeds te verrassen door ze een nieuwe inkijk te geven.
Ik ben eerlijk, betrouwbaar en open. Mensen bouwen op mij en leunen op mijn schouder als ze daar behoefte aan hebben.
Ik ben geduldig en straal veel rust uit.
Ik weet veel van heel veel. Ik ben dan ook een goede raadgever, zelfs in zeer moeilijke situaties. Dit wordt heel erg gewaardeerd.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Ik ben verslaafd aan ('t klinkt zwaar, ik weet het, maar ik kan niet zonder) lezen. De Morgen, kwaliteitstijdschriften, psychologie-handboeken (momenteel ben ik veel bezig rond enneagramtypes), een goede roman (zowel fictie als non-fictie), ... ik heb het nodig.
Ik kijk graag naar documentaires (BBC, Antenne 2, VPRO, NTR) en komische films (nee, niet die Amerikaanse flut, maar goede producties uit heel de wereld). Ik ben een fan van Pedro Almodovar. De films van Louis de Funes speel ik als ik een oppepper nodig heb.
Ik luister de ganse dag naar muziek (radio, CD). Ik houd van wereldmuziek, POP, Rock, Latin, maar ik heb ook een verzameling meditatie-muziek op de slaapkamer. Ik volg Peter Gabriel, hij is al meer dan dertig jaar mijn idool, niet alleen voor zijn muziek, maar ook voor zijn inzet voor een betere wereld.
Ik eet met mate alles, maar geen junkfood. Pikant eten mijd ik. Ik heb ervaring met macrobiotiek, maar ik ben afgestapt van het lineaire denken. Ik let heel goed op wat ik eet en ik ben sober met hoeveelheden. Ik kook graag en (volgens vrienden) goed.
Six things I could never do without
Boeken, kwaliteitskranten en tijdschriften
Communiceren met mensen, vrienden, kennissen, jou...
Een kwaliteitsvol leven
Ik hou veel van sex, lichamelijk contact, knuffelen en kussen
Orde, netheid en warmte heb ik nodig om goed te gedijen
Mijn vrijheid van denken : ik wil blijven groeien, leren en ontdekken
I spend a lot of time thinking about
Hoe ik het leven van mijn medemens en mijn omgeving kan helpen te verbeteren. Hoe ik in het leven sta, wat ik voel, wat ik beleef, op welke golven ik surf, waar ik naartoe ga. 't Klinkt misschien zwaarmoedig, maar zo ben ik niet. Ik denk positief, voel me vaak gelukkig, zowel in mijn uppie als in gezelschap. Ik sta elke dag zonnig op, ben erg kritisch voor mezelf en zeer begrijpend en geduldig naar anderen toe.
On a typical Friday night I am
Op vrijdag heb ik mijn was- en poetsdag. Als de was is gedaan en het huis is klaar voor wat het weekend brengen zal en ik niet te moe ben, durf ik op stap gaan. Ik maak gemakkelijk contact en verdiep me dan in mijn toevallige gesprekspartner of speel schaak. Ik drink rustig mijn Duveltje. Ik stop sowieso na drie biertjes, want dan heb ik genoeg gedronken en is het tijd om naar huis te gaan.
Anders blijf ik gewoon thuis. Nee, ik zit zelden voor de buis. Ik lees wat en ga op mijn grote zolder verder bouwen aan mijn modelspoorbaan op 1:160, mijn hobby. Omstreeks 10 uur kom ik dan terug naar beneden voor mijn avond-boterham, waarna ik snel de slaap voel opkomen en naar bedje ga.
The most private thing I’m willing to admit
Soms kan ik geïrriteerd geraken door welbewuste dommigheden en mondeling scherp uithalen. Nadat ik ben uitgesproken, is mijn woede over. Ik ken geen wrok of haat.
Ik hou van mijn vrijheid van denken en zijn. Ik ga om met mensen van allerlei pluimage, een soort van polyamorie dus, maar zonder het sexuele aspect. Ik hou ervan dat ze zorgzaam en begrijpend zijn. Agressie tolereer ik niet in mijn omgeving, welbewuste dommigheden storen mij.
Het leven is te kort om tijd te besteden aan triviale dingen. Ik hou heel veel van lichamelijk contact. Een liefdesrelatie waarin mij dit wordt ontzegd evolueert snel naar een vriendschappelijk verbond. Ik hou niet van ruziemaken, maar wel van alles uit te praten.
Het leven is te mooi om elkaar de duvel aan te doen. Ik geef veel liefde en ik ontvang graag veel liefde. Is dat teveel gevraagd?
You should message me if
U bent tussen de 45 en de 63, heeft pit en wilt genieten van het leven. U heeft een normaal figuur en daar geen complexen over. U wilt een vaste (lat)relatie en eventueel op termijn samenwonen. U bent Nederlandstalig, zodat we vlot kunnen communiceren en praat verzorgd. U houdt van een goed gesprek en windt er geen doekjes om. U bent welopgevoed en evenwichtig, optimistisch en eerlijk. U komt verzorgd naar buiten en heeft een fiere houding. U heeft een aangename stem en zeker geen kinderwens meer. Eventuele kinderen zijn uiteraard welkom, een beperking hebben is geen bezwaar.
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Other
--
Dating
--
Ethics
--
Sex
--
Religion