Daeddroth
35 Tampere, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Daeddroth
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Viime aikoina on kokoajan läheisyyden kaipuu mielessä pyörinyt. Liekö sitten vuodenajalla vaikutusta tähän. Ajattelin kokeilla, josko tätä kautta sattuisi löytymään ihana ja ymmärtävä, huumorintajuinen nainen, jonka kanssa voisi helliä hetkiä harrastaa turvallisesti, sitä läheisyyttä myöskään unohtamatta.

Kerrottakoon nyt tähän väliin että minulla on hieman heikko erektio. Ollut aina. Lopulta sain aikaiseksi tutkituttaa asian ja ilmeisesti laskimopuolen vika peniksessä, eli paine pääsee joskus tippumaan. No, lääkkeitä on nykyään onneksi, jotka jonkinverran auttavat.

Tuosta syystä olen oikeastaan aina ollut varsin arka seksin suhteen ja eipä seksikokemuksia kovin montaa olekaan. Olinkin keskivertoa vanhempi, kun ensimmäistä kertaa virallisesti pääsin ns. "seksiä harrastamaan".

Olen erittäin avoin kyllä muutoin seksin suhteen ja todella kokeilunhaluinen. Ehkäpä siksi olen hyvin avoin, koska ei aina tuo erektio ole niin vahva, joten joutuu sitten joskus turvautumaan muihn konsteihin. Ja eihän sen seksin pelkkää jyystämistä pidä ollakaan.

Olen muutoin varsin tavallinen tyyppi. En polta, eikä nykyään alkoholiakaan innosta kovinkaan usein ryypiskellä. Elelen täällä Tampereella pienessä yksiössä, eikä lemmikkejä / lapsia ole vielä ainakaan näkynyt. Pidän kyllä koirista ja omakin on ollut haaveissa pitkään. Joskus on joku jopa komeaksikin kommentoinut, mutta siihen en osaa oikein itse ottaa kantaa. Riippuu siitä, kuka katsoo.

Olisi kiva saada viestejä naisilta, minkälaisia ajatuksia tämä ilmoitus herätti, jos nyt ei vaikka kiinnostaisikaan tavata. Voisi ainakin kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia.

Rohkeasti vaan viestiä tulemaan, kun itse olen vähän huono ottamaan ensikontaktia, olisin erinomaisesti ja iloisesti yllättynyt. Eihän siinä mitään menetäkään ja voi vaikka mukava tuttavuus löytyä, jos tuuri käy.
What I’m doing with my life
Sometimes working sometimes not.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Favourite music: Pretty wide selection, mainly trance, heavy, metal, rock, 90s crap etc.

I rarely watch TV or movies nowadays but here are a few things I've watched in the past.
House, Prison Break, OZ, Dexter, Star Trek TNG, Farscape, Babylon 5, Simpsons, Family Guy, Band of Brothers etc. etc..
I spend a lot of time thinking about
Selling everything I own and riding across Canada/US on a motorcycle.
The most private thing I’m willing to admit
I'm quite shy.
You should message me if
You want to.
(I'm terrible at making the first contact...)
More