Dineara
27 Turku, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Dineara
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Sanoja, jotka jollain tavalla kuvaavat mua: avarakatseinen, positiivinen, helposti innostuva, itsenäinen, kokeilunhaluinen, hedonisti, rento, monipuolinen. Olen milloin mitäkin ja pystyn sulavasti pomppimaan kategoriasta toiseen, ja useimmiten tuntuu, että mieluummin unohdan lokerot kokonaan ja nautin elämästä niiden ulkopuolella. Mulle tärkeämpää on tehdä sitä, mistä tykkää ilman, että välttämättä tarvitsee tuntea kuuluvansa johonkin tai olevansa tietynlainen. :)

Nautintojani ovat estetiikka, kiihkeät keskustelut, hyvä kahvi, syysillat, kynttilät, musiikki, uuden oppiminen ja kokeminen, innostuminen, ihastuminen. Elämässä hienoa ovat pienet hetket, suuret saavutukset, räjähtävä inspiraatio, vaihtelu, monipuolinen huumorintaju ja pilke silmäkulmassa.

Etsin ensisijaisesti kavereita. Saisko susta seuraa kahville, kynttiläillallisille, metsäretkille, taidenäyttelyihin, keikoille, kinkybileisiin, illanistujaisiin, seikkailuun, jonnekin ihan muualle? Lähde tekemään mun kanssa jotain kivaa. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole niin väliä, kunhan vain ajatusmaailmat kohtaavat. Romanttisesti tosin kiinnostun lähinnä queer-ihmisistä ja feminiinisistä tyypeistä, yleensä naisista.
What I’m doing with my life
Tällä hetkellä koko homman oikeastaan kiteyttää ankara pohdinta siitä, mitä haluan tehdä elämälläni. Ehkäpä joskus pääsen lähemmäs sitä oivallusta, mutta toistaiseksi tyydyn tekemään asioita, joista tulee hyvä fiilis ja nauttimaan elämästä - kyllä se oivallus tulee, jos on tullakseen.

Toinen iso teema ovat ihmiset. Tuntuu, että tunnen ihan hirveän vähän ihmisiä, ja musta olis tosi upeeta tutustua ja ystävystyä mahtavien tyyppien kanssa!

Ja niin, opiskelen markkinointiviestintää, aloitan pian tai chin, osaan soittaa pianoa ja vietän useita viikkoja vuodessa vetämällä ja kokkaamalla Prometheus-leireillä. Kyllä mä siis asioita teen! :D
I’m really good at
Innostumaan uusista asioista ja ihmisistä. Myös ihastumaan helposti.

Nauttimaan elämästä ja sen pienistä ja isoista hetkistä. Oon hyvä löytämään hienoutta ja kauneutta melkein mistä vaan.

Verbaalinen ulostantikin on suhteellisen siedettävää sekä kirjoitettuna että puhuttuna. :P Paitsi silloin, kun ajatus katkeaa puhetta pitäessä. Onneksi oon myös aika hyvä nauramaan itselleni ja tekemisilleni - eihän elämää suinkaan kuulu ottaa vakavasti!
Favorite books, movies, shows, music, and food
Ruoka: hyvää, monipuolista. Parhaimmillaan jonkun toisen tekemänä. :'D Oikeesti osaan todistetusti tehdä isollekin porukalle hyvää, terveellistä ja monipuolista safkaa myös vegaanisena. Syön hyvin vahvasti kasvispainotteisesti.

Musiikki: jos se kuulostaa hyvältä ja sopii fiilikseen, kuuntelen. Viimeisen viikon sisään tämä on sisältänyt psytrancea, power metallia, suomipoppia, neofolkia, reggaeta, progea, industrial-mättöä, Mozartia, räppiä, kurkkulaulua ja shamaanirummutusta. Ota siitä sitten selvää...

Leffat: Star Wars.

Oikeastaan ihan kaiken kiteyttää se, että jos se on muikeeta ja sopii fiilikseen, niin silloin se on se juttu. Musta ei nykyään saa genreuskovaista tekemälläkään.
The six things I could never do without
Vapaus tarkastella kriittisesti omaa toimintaa ja ajatusmalleja ja muuttaa niitä, jos ne eivät toimi. Tähän luonnollisesti kuuluu vapaus vaihtaa mielipidettään paremman argumentin ilmestyessä (tai miksei muutenkin - hetki kerrallaanhan me eletään).

Ihmissuhteet, läheisyys, rakkaus ja yhteyden kokeminen. (Joo, nä on nyt yksi asia.)

Kyky innostua, ihastua, inspiroitua ja nauttia elämästä. Se on vaan jotain niin hienoa.

Kyky ja halu jatkuvasti oppia uutta ja kasvaa ja kehittyä ihmisenä.

Oma tila, aika ja rauha.

Ja sitten Mysteeriasia X, joka on hyvin jännä ja tarpeellinen osio, mutta vaihtelee sen hetken tarpeiden ja fiilisten mukaan.
I spend a lot of time thinking about
Mitä voin parantaa omassa toiminnassani, jotta pääsisin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen (=siisteimpään elämään ikinä)?

Miten elämästä tehdään vieläkin kivempaa?

Mistä löytää kivoja ihmisiä?

Pitäisköhän muuttaa jonnekin?

Entäs jos musta tulee isona Saruman?

Entäs jos musta ei tuukkaan Sarumania?
You should message me if
...haluat tavata jonkun uuden tyypin (=minut) ja raahata sen johonkin jännään tapahtumaan.
...tai olla raahaamatta, mut mennä vaikka kahville, tai teelle, tai viinille.
...haluat vaihtaa ajatuksia mihin tahansa asiaan liittyen. Kaikesta en tiedä, mutta opin mielelläni uutta.
...haluat esitellä mulle jonkin tosi oudon biisin, kirjan tai vastaavan.
...jokin mun tekstissä vaikutti tarpeeksi mielenkiintoiselta.
...sua kiinnostaa esim. luonnonuskonnot, mytologiat, estetiikka, zen, ihmisenä kasvaminen, hauskanpito ja hetkessä eläminen.
More