Dineara
27 Turku, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Dineara
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Minä: elämästä inspiroituja, seikkailujen etsijä, innostuja ja ihastuja, intohimoinen oppija, estetiikan arvostaja. Näiden ominaisuuksien lisäksi olen avarakatseinen, positiivinen, itsenäinen ja kokeilunhaluinen. Pidän kovasti kiihkeistä keskusteluista aiheesta riippumatta, luonnosta, hyvästä kahvista, syysilloista, pienistä projekteista (oon ihan superhyvä aloittamaan kaikkea epämääräistä ja muikeeta). Elämässä hienoa ovat pienet hetket, suuret saavutukset, räjähtävä inspiraatio, vaihtelu, monipuolinen (ja paikoitellen armottoman huono) huumorintaju ja pilke silmäkulmassa.

Mua kiinnostaa psykologia ja mielen maailma, ihmisten käyttäytyminen, omien rajojen ylittäminen, ravitsemus, yleinen hyvinvoinnin maksimointi, filosofia, uskonnot, seksuaalisuus ja sen monimuotoisuus, identiteetti, itsensä toteuttaminen ja about miljoona muutakin asiaa. Jonkin sortin pakanaksi voinen identifioitua. Stereotyyppisesti oon semisti hippi, poliittisesti vasemmalla ja melkoisen liberaali tapaus, vaikka politiikan ja yleisen maailmantilanteen puiminen ei ehkä suurimpiin intohimoihin kuulukaan. Oon aina valmis kyseenalaistamaan omat käsitykseni elämästä ja sen erikoisuuksista ja näin ollen tosi huono ehdottomuudessa - elämä ei suinkaan ole mustavalkoista.

Etsin ihmisiä, joiden kanssa voi fiilistellä elämää, pohtia jänniä asioita, lähteä seikkailemaan, istua iltaa, oppia uutta, jakaa kokemuksia ja nauttia läheisyydestä. Ensisijaisesti etsin kavereita, mutten sulje pois siitä suuntaan tai toiseen kehkeytyviä juttuja. Vaikka tuolla lukee panseksuaali, kiinnostun suurimmaksi osaksi queer-tyypeistä ja naisista. Sulta toivon kykyä ja halua keskustella sekä syvällisyyksiä että ottaa rennosti ja nauttia elämästä, itsenäisyyttä, avarakatseisuutta, kokeilunhalua ja jonkin sortin pyrkimystä kasvaa ihmisenä - usein sellaiset ihmiset ovat kiinnostavimpia! Jos vielä satut omaamaan hitusen spontaaniutta, luovuutta ja hulluutta, aina parempi. :)
What I’m doing with my life
Opiskelen päivät markkinointiviestintää ja muutoin saatankin tehdä ihan mitä tahansa ihmisiin tutustumisen, tai chin, taidenäyttelyiden ja kinkybileiden välillä.

Etsin aktiivisesti muikeita juttuja, mitkä tekis elämästä vielä hienompaa. Aika usein tämä tarkoittaa upeita ja mielenkiintoisia ihmisiä.

Pohdiskelen, mitä teen opintojeni päättyessä - niin paljon vaihtoehtoja!
I’m really good at
Innostumaan uusista asioista ja ihmisistä. Myös ihastumaan helposti.

Nauttimaan elämästä ja sen pienistä ja isoista hetkistä. Oon hyvä löytämään hienoutta ja kauneutta melkein mistä vaan.

Verbaalinen ulostantikin on suhteellisen siedettävää sekä kirjoitettuna että puhuttuna. :P Paitsi silloin, kun ajatus katkeaa puhetta tai monologia pitäessä. Onneksi oon myös aika hyvä nauramaan itselleni ja tekemisilleni - eihän elämää suinkaan kuulu ottaa vakavasti!

Kuten aiemmin kirjoitin, osaan hienosti aloittaa erilaisia randomprojekteja. Osaan myös tosi hienosti jättää ne kesken (esim. vahingossa unohtaa), kun jotain muuta jännittävää tulee tilalle.

Oon myös tosi hyvä oppimaan asioita. Tämä kyky tuplaantuu heti, jos oon kiinnostunut aiheesta!
Favorite books, movies, shows, music, and food
Ruoka: hyvää, monipuolista. Parhaimmillaan jonkun toisen tekemänä. :'D Oikeesti osaan todistetusti tehdä isollekin porukalle hyvää, terveellistä ja monipuolista safkaa myös vegaanisena. Syön hyvin vahvasti kasvispainotteisesti.

Musiikki: jos se kuulostaa hyvältä ja sopii fiilikseen, kuuntelen. Viimeisen viikon sisään tämä on sisältänyt psytrancea, power metallia, suomipoppia, neofolkia, reggaeta, progea, industrial-mättöä, Mozartia, räppiä, kurkkulaulua ja shamaanirummutusta. Ota siitä sitten selvää...

Oikeastaan ihan kaiken kiteyttää se, että jos se on muikeeta ja sopii fiilikseen, niin silloin se on se juttu. Musta ei nykyään saa genreuskovaista tekemälläkään.
The six things I could never do without
Vapaus tarkastella kriittisesti omaa toimintaa ja ajatusmalleja ja muuttaa niitä, jos ne eivät toimi. Tähän luonnollisesti kuuluu vapaus vaihtaa mielipidettään paremman argumentin ilmestyessä (tai miksei muutenkin - hetki kerrallaanhan me eletään).

Ihmissuhteet, läheisyys, rakkaus ja yhteyden kokeminen. (Joo, nä on nyt yksi asia.)

Kyky innostua, ihastua, inspiroitua ja nauttia elämästä. Se on vaan jotain niin hienoa.

Kyky ja halu jatkuvasti oppia uutta ja kasvaa ja kehittyä ihmisenä.

Oma tila, aika ja rauha.

Kyky ilmaista itseäni, oli se sitten sanallisesti, kehonkielellä, musiikillisesti tai taiteellisesti.
I spend a lot of time thinking about
Mitä voin parantaa omassa toiminnassani, jotta pääsisin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen (=siisteimpään elämään ikinä)?

Miten elämästä tehdään vieläkin kivempaa?

Mikäköhän musta tulee isona?

Pitäisköhän muuttaa jonnekin?

Entäs jos musta tulee isona Saruman? (Tai Darth Vader. Myös Gandalfia on pohdittu useampaan otteeseen.)
You should message me if
...etsit ihmistä, jonka kanssa kokea elämän hienous ja sulle tuli fiilis, että se saattaisin olla minä.
...haluat tavata jonkun uuden tyypin (=minut) ja raahata sen johonkin jännään tapahtumaan.
...tai olla raahaamatta, mut mennä vaikka kahville, tai teelle, tai viinille.
...haluat vaihtaa ajatuksia mihin tahansa asiaan liittyen. Kaikesta en tiedä, mutta opin mielelläni uutta.
...jokin mun tekstissä vaikutti tarpeeksi mielenkiintoiselta.
...satutaan jakamaan samoja kiinnostuksenkohteita ja haluat toteuttaa/fiilistellä/pohtia niitä mun kanssa.
More