Dineara
27 Turku, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Dineara
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Polyamorinen, queer, värikkään luonteen omaava, avarakatseinen, itsenäinen, kokeilunhaluinen, hippi, gootti, hedonisti, pakana. Nautintojani ovat estetiikka, kiihkeät keskustelut, hyvä kahvi, syysillat, kynttilät, musiikki, uuden oppiminen ja kokeminen, innostuminen, ihastuminen. Elämässä hienoa ovat pienet hetket, suuret saavutukset, räjähtävä inspiraatio, vaihtelu, monipuolinen huumorintaju ja pilke silmäkulmassa. Kauhea lista sanoja, joiden jälkeen on hyvä sanoa, että viihdyn paremmin kategorioiden ja lokeroiden ulkopuolella.

Etsin ensisijaisesti kavereita. Saisko susta seuraa kahville, kynttiläillallisille, metsäretkille, taidenäyttelyihin, keikoille, homobaariin, kinkybileisiin, illanistujaisiin, seikkailuun, jonnekin ihan muualle? Lähde tekemään mun kanssa jotain kivaa. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole niin väliä, kunhan vain ajatusmaailmat kohtaavat. Romanttisesti tosin kiinnostun huomattavasti helpommin queer-ihmisistä ja naisista. Jos tahdot vaihtaa ajatuksia kanssani, teen sen muutaman viestin jälkeen mieluummin kasvotusten - olen huono ylläpitämään kiinnostusta pitkiin viestiketjuihin, sillä tahdon tutustua ihmiseen sen takana. Koitathan silti yrittää jotain omaperäisempää kuin "moi mitä kuuluu", se on välitön turn off. ; )
What I’m doing with my life
Teen paljon kivoja juttuja. Opiskelen mielenkiintoisia asioita, kehittelen projekteja, tutustun ihmisiin, käyn tapahtumissa, vietän aikaa metsässä. Paaaaljon kivoja juttuja. ^_^
I’m really good at
Innostumaan uusista asioista ja ihmisistä. Myös ihastumaan helposti.

Nauttimaan elämästä ja sen pienistä ja isoista hetkistä. Oon hyvä löytämään hienoutta ja kauneutta melkein mistä vaan.

Verbaalinen ulostantikin on suhteellisen siedettävää sekä kirjoitettuna että puhuttuna. :P
Favorite books, movies, shows, music, and food
Syön hyvää ruokaa, luen hyviä kirjoja ja kuuntelen hyvää musiikkia - mikä milloinkin fiilikseen sopii.

Musiikkia on viime aikoina tullut kuunneltua genreistä metal, neofolk, industrial, post punk, gothic rock, electro swing, reggae, ooppera, dark cabaret, pelien ja elokuvien soundtrackit, native american, pagan, fantasy, steampunk...
I spend a lot of time thinking about
En mä sitä pahemmin ajattele, mutta ihmetyttää, miten nää kysymykset aina kategorisoi mut liikkumista vihaavaksi ja epäromanttiseksi o_O Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.
You should message me if
...haluat tavata jonkun uuden tyypin (=minut) ja raahata sen johonkin jännään tapahtumaan.
...tai olla raahaamatta, mut mennä vaikka kahville, tai teelle, tai viinille.
...haluat vaihtaa ajatuksia mihin tahansa asiaan liittyen. Kaikesta en tiedä, mutta opin mielelläni uutta.
...haluat esitellä mulle jonkin tosi oudon biisin, kirjan tai vastaavan.
...jokin mun tekstissä vaikutti tarpeeksi mielenkiintoiselta.
...sua kiinnostaa esim. luonnonuskonnot, mytologiat, estetiikka, zen, ihmisenä kasvaminen, hauskanpito ja hetkessä eläminen.
More