FyftyShades
52The Hague, Netherlands
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
FyftyShades
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Ik ben een 47 jarige man. Van nature Dominant. Ben 1.90m, d.bl/l.gr, bl. ogen, geen bbs, niet kalend, geen tattoos of piercings, ong 93 kg, geschoren, 19 cm, IQ en EQ, geil met stijl, humor, 'beschaafd', hygienisch en discreet.

Ik ben een positief ingesteld iemand, goed gevoel voor humor, gek op sport, hou van lekker eten en een goed glas wijn, gek op nieuwe apps en dingen op internet en last but not least gek op mijn lieve kinderen (aantal en leeftijden vertel ik liever prive). Ik ben niet iemand van 'dubbele bodems'. What you see is what you get. Ben in een relatie erg fysiek ingesteld en stel aandacht bijzonder op prijs (en vice versa ofc.).
I’m really good at
Ik heb ervaring met het opleiden van een 2 tal slavinnen. Ik begeef mij (tot op heden althans) niet in 'the BDSM-scene'. Vanuit privacy overwegingen en werk plaats ik hier geen foto's. Bij interesse doe ik dit graag 1 op 1.
The most private thing I’m willing to admit
Ik ben bij voorkeur op zoek naar een vaste sub/slavin. Bij klik evt. uitbouw naar een vaste relatie. Behalve de gebruikelijke extremen in principe geen beperkingen. Alles altijd in goed overleg vooraf. Mijn voorkeur gaat uit naar een slanke/normaal gebouwde stijlvolle charmante vrouw met een zeer kinky inslag. Een volgzame intelligente charmante vrouw, in het dagelijkse leven, die bereid is de opdrachten van haar Mr met trots te aanvaarden accepteren en uit te voeren. Uiteraard gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ook iemand waarmee je, onder het genot van bijv. een glas wijn, een goed gesprek kan voeren. maar wel altijd met een zekere 'ondertoon'. De slavin is trouw en volgzaam aan haar Mr.

Momenteel heb ik een slavin. Ze is nog bij mij in opleiding. Helaas kunnen we elkaar door omstandigheden weinig zien en hebben we besloten dat een relatie derhalve niet mogelijk is. Alleen wanneer mogelijk zullen we elkaar zien. Mocht ik een vaste slavin vinden dan zou ik het fijn vinden als dit contact mogelijk blijft. Echter alles in overleg en met wederzijdse instemming.
You should message me if
- Als je op zoek bent naar een 'ultieme' relatie
- Als je overtuigd bent dat je dit bent en dit zoekt
- Als je een sterke persoonlijkheid bent
- Als je een slanke aantrekkelijke vrouwelijke (bi) vrouw bent
- Als je over IQ en EQ beschikt
- Als je spontaan, sociaal, vrolijk en opgewekt bent
- Als je jezelf bent
More
The two of us
--
Sex
--
Dating
--
Lifestyle
--
Other
--
Ethics
--
Religion