HSund
31 Eskilstuna, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
HSund
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Har lägenhet i Eskilstuna men får bo hos en vän vid Globen i veckorna eftersom jag studerar i Stockholm. När jag inte pluggar ägnar jag mig åt fotografering, läser, skriver, ser film, gymmar, umgås med vänner och familj, och sådant som folk gör mest.

Som person är jag nog ganska lugn, trygg och organiserad. När man behöver anförtro sig åt en vän är det ofta mig man vänder sig till. Jag har egna åsikter och säger vad jag tycker, men försöker att inte vara dömande och blir sällan arg. I rätt sällskap har jag bottenlöst dålig humor. Jag är väl mer av en romantiker än jag länge velat erkänna för mig själv. Söker något genuint betydelsefullt i allt jag gör.
What I’m doing with my life
Jag studerar museivetenskap och konsthistoria vid Stockholms universitet.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Mina senaste litterära upptäckter har varit Marcel Proust och Haruki Murakami. Filmsmaken är nog ganska bred, men min absoluta favoritserie är Six Feet Under. Även musiksmaken är bred men tenderar att luta åt metal i alla dess former.
I spend a lot of time thinking about
Livet, universum och allting. Jag tänker nog mycket över huvud taget. Den senaste tiden har relationer och sexualitet varit återkommande.
The most private thing I’m willing to admit
Jag har aldrig dragit en tydlig gränslinje mellan offentligt och privat, så har inget speciellt exempel. Jag brukar anpassa mig efter hur personlig den andra är.
You should message me if
Jag har nog slutat tro på att det finns en lista med egenskaper som man kan bocka av för att få fram en idealpartner. Verkar jag intressant får du gärna säga hej :)
More