Kiukkulempi
36Turku, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Kiukkulempi
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Minulle on hyvin tärkeää tulla ymmärretyksi ja ymmärtää toista; löytää yhteisymmärrys. En tiedä huijaanko itseäni, mutta minusta on hämmentävää havaita, että useimmille se ei tunnu olevan yhtä tärkeää. Muut ovat minua valmiimpia hyväksymään perustavanlaatuistakin erilaisuutta kumppaneissaan. Minulle on tärkeää edetä ymmärryksessä, ja kun kyseessä on yhteistyöprojekti, on tärkeää lakkaamatta sietää konfliktia, joka tästä versoo. Sanovat että olen liian riitaisa. Minulle useimmat ihmiset ovat liian välinpitämättömiä. Jos todella välität jostakin, jos sinua motivoi jokin, olet varmasti valmis haastamaan minut, vakuuttaksesi minut. Jos mikään ei motivoi sinua, häivy silmistäni.
What I’m doing with my life
Välillä teen töitä. Tällä hetkellä esiintyvän taiteen parissa, mutta milloin missäkin. Työnteko sinällään ei ole minulle itseisarvo, ja useimmat työt ahdistavat liikaa, koska tuntuvat enemmän vallitsevan rakennelman ylläpitohommilta kuin jonkin uuden luomiselta, ja siihen en mielelläni osallistu. Osan ajasta olen lapseni kanssa. Ja osalle keksisin mielelläni parempaakin käyttöä, kuin mihin se tällä hetkellä hupenee.
I’m really good at
aiemmassa profiilissani tässä kohtaa luki:

"this. Am i not?
I love arts. I'm really goot at loving arts. Especially theatre. Visual theatre to be exact. I'm not very visual, though. Not an aesthete. Got some sense of dramaturgy, perhaps. Some talent when it comes to listening to others and building up meanings together."

Tähän minulla ei taida olla lisättävää. En ole kovin hyvä kehumaan itseäni. Tietynlaisessa rehellisyydessä olen hyvä. En väitä olevani hyvä kaikessa rehellisyydessä.
The first things people usually notice about me
Läski, mut tavallaan komee, kattoo silmiin ja on jollain tapaa karismaattinen, mutta vaihtaa asentoa tai ilmettä oudoissa kohdissa. Välillä eloisa, avoin ja helppo, välillä ihan lukossa, sillä tapaa harvinainen tapaus?
Favorite books, movies, shows, music, and food
tänki mä säilytän:

"...all make very good subjects for a conversation if they come up from the situation at hand, perhaps not so without a context."

Mut lisään tähän et:
jossain tilanteessa joskus sain psykiatrisen osaston hoitajalta täytettäväkseni lomakkeen, jolla arvioitiin kuinka vakavasti masentunut olen. Hän antoi kuitenkin väärän paperin ensin, sen joka hänen olisi pitänyt täyttää. Ensimmäinen, ja sivulla useamminkin toistuva kysymys arvioitaessani masennukseni laatua hänen näkökulmastaan oli: "Saako potilaan puhumaan muista aiheista, vai palaako hän aina masennukseensa ja sen syihin?"

Nyt just musta tuntuis et haluaisin listata tähän vaikka mitkä teokset, mut eniten siks et ne toimii aasinsiltoina asioihin, joista mielelläni huutaisin, jos olisi joku joka lupaisi kuunnella. Siis kaikki liittyy kaikkeen, se mikä mua motivoi on se minkä oon kirjoistakin oppinu, eli sama asia kuin masennukseni syy.
Six things I could never do without
"the six strings that drew blood"
I spend a lot of time thinking about
Miksemme jo muuta systeemiä. Et mitä on ne kaikki vaikuttimet ihmisissä, jotka saa ne valehtelemaan toisilleen ja pitämään yllä keskitysleiriä.
On a typical Friday night I am
Either with people out there, or with my child.

Tänään oli perjantai-ilta. Kirjoitin siitä jotakin toisaalle. Kopioinpa sen tähän, ehkä se kuvaa mua:

no nii no niiii
tänäänki ne taputti ihan oikeesti
sitten join kaljaa
joku kiva nojaili muhun
mut tulin kotiin ajoissa sillä
huomenna on 2 x esitys
omituista tämä tämmöne
esityskausielämä
ku mähän oon ihavvitun down
oikeestaan vaan nukun kaiken muun ajan
ja sit meen välil lavalle hymyilemään
vakuuttamaan ihmisii siitä et just hyvä jee jee
ja sit otan vähä kaljaa ja vakuutan kavereita siitä et jusst
hyvä jee jee
ja rehellinen oon vaan yksin ollessani
ja kaiken ajan jonka voin, vaan väistelen puuhaa
ja makaan ja kelailen että mihin laittais kirjepommin
ja mmun fb feedi täyttyy jostain pimujen kuvista
kehtaisko sanoo
et mitä tää nyt palvelee tämmönenki
The most private thing I’m willing to admit
Oho, vaihdoin takaisin englantiin yllä, vahingossa.

Niin tuota, minä en ole kovin kaino; mielelläni myönnän ja jaan pitkällekin yksityisiä asioitani, jos tiedän etten niin tekemällä loukkaa ketään. Julkisesti huutelemalla helposti loukkaa jotakuta.
You should message me if
jos lukemasi jätti sellaisen tunteen.

jos ajatus tosikkomaisesti asioihin suhtautuvan masentuneen mielipuolen seurasta ei houkuttele, pysy loitolla.

tai jos haluat välillä sidotuksi, selkäsaunan silloin tällöin tai muuta bdsm -sessiointia, sekin saattaa ehkä mua kiinnostaa, vaikkei älyllisesti kohdattaisikaan, jos oot tarpeeks söpö. eh.
More
The two of us
--
Sex
--
Dating
--
Lifestyle
--
Ethics
--
Other
--
Religion