Madasafish77
40Uppsala, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Madasafish77
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Hejsan,

Och välkommen in, får det lov att vara en drink medan du väntar på maten?

Jag älskar att laga mat, så gillar du att diska kan vi nog komma överens :) Men att laga mat tillsammans är nog roligast.

Jag gillar att läsa böcker, ser alltid framför mig en brasa i ett dovt rum med mig sittandes i en hörnfåtölj tillsammans med en bra bok, lite te och en filt. Kanske sitter du i den andra fåtöljen?

Jag tränar på gymmet, jag gillar att lyfta vikter, men vill inte bli särskilt större än vad jag är nu. Jag skulle vilja träna upp kondition, men att springa är det tråkigaste jag vet. Kan väll också säga att jag utövar Yoga som jag tycker är en njutfull träningsform. Om du tränar eller ej är helt upp till dig :)

Jag har både bra och dåliga egenskaper, en som är en sådan är att jag kan vara för ärlig, vissa gillar därför att ha med mig när de t.ex. shoppar, medan andra inte vill ha mig i närheten då :) Men jag försöker att vara så snäll och diplomatisk jag kan annars :) Jag är också väldigt jämn i humöret, gillar att lyssna, men kan även prata på en del om tillfälle ges. Jag gillar även kroppskontakt, så det kan bli en del kramar om du stöter på mig, min släkt och mina vänner är också kramvänliga.

Jag kan väll också inflika att jag är en brädspelsnörd, så någon gång i månaden försvinner jag bort i min brädspelsgrotta och spelar lite tillsammans med likasinnade :)

Vill du veta mer om mig är det bara att fråga, som varför jag inte kan franska fast jag bott i Paris, och sådana saker. Jag, som du. är ju mycket mer än det man kan läsa här.

Kram på dig!
What I’m doing with my life
Right now working seems to be everything I do :D
I’m really good at
Reading, and also I must admit I am a decent amature chef.
The first things people usually notice about me
my blond hair, how stereotypical.
Favorite books, movies, shows, music, and food
I love fantasy books, and watch alot of anime. Currently I am interested in Mexican food, and like it spicy.
Six things I could never do without
Friends, family, boardgames, a good book and a beer and tasty food.
I spend a lot of time thinking about
the future. Or recipies I want to try tonight, or things I have seen and/or experienced, or want to experience. There is so much out there!
On a typical Friday night I am
at home relaxing, or with some friends. Perhaps I am making a really nice dinner together with someone.
More
The two of us
--
Dating
--
Lifestyle
--
Sex
--
Other
--
Ethics
--
Religion