MiguelHKI
32 Helsinki, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
MiguelHKI
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Fun, easygoing guy looking for some fun and new friends.

---

Olen 32-vuotias Helsinkiläismies joka on myös yhden parivuotiaan koiraherran 50% -yh, ja meidän tiimissä olisi tilaa myös naispuoleiselle jäsenelle.

Koska koira on vuoroviikoin yksin vastuullani tulee sen kanssa harrastettua paljon, mutta en myönnä olevani "koirahullu", vaan esimerkiksi koiranäyttelyt olen ulkoistanut suosiolla kasvattajalle, ja muutenkin elämä ei pyöri pelkästään karvakaverin ympärillä, vaikka se toki omat rajoitteensa asettaakin. Työn ulkopuolella viihdyn mieluusti pyörän selässä polkemassa (Tour de Helsinki vielä joskus...) ja kavereiden kanssa. Golf-mailat ja greencard löytyy, mutta edellisestä kierroksesta on neljä kesää. Elokuvateatterikäynnit ovat vähentyneet opiskeluaikojen 50/vuosi ehkä noin kymmeneen, ja keikat 30/vuosi ehkä viiteen, eikä festareillekaan ole enää vaivautunut sen jälkeen kun ikää kuvaava ensimmäinen numero vaihtu kakkosesta kolmoseen. Pidän kuitenkin tapahtumissa kiertelystä ja mielelläni lähden kokeilemaan uusiakin juttuja.

Isoin motivaattori ehkä on aina elämässäni ollut matkustaminen, ja olen ehtinyt näkemään jo paljon, mutta vielä enemmän on vielä jäljellä, kunhan vain ehtisi. Ongelmaa kuvaa parhaiten ehkä kolmio jonka kärjet ovat Aika-Talous-Kunto, eli nuorena oli aikaa ja kondista, muttei rahaa matkata, nyt olisi rahaa ja kondista muttei juuri aikaa, ja vanhemmiten yllättää tilanne jossa on rahaa ja aikaa, muttei enää pääse liikkeelle. Teen kaikkeni löytääkseni itseni jostain kolmion keskeltä, ja yritän optimoida itselleni sopivasti kaikkia noista. Kansainvälinen työni on tuonut uusia ystäviä ympäri maailmaa, ja avoimia kutsuja ja tarjouksia paikallisoppaiksi on useampia, ja näinpä uskonkin seuraavan pidemmän matkani suuntautuvan Aasiaan. Matkaseura olisi tervetullutta ;)

Huomaan usein löytäväni itsestäni vastakohtaisuuksia. Olen toisinaan laiskuuteen taipuva, mutta kuitenkin työviikot voivat venyä 60-70 tuntisiksi ja viikonlopulle tilanteen niin vaatiessa. Olen liberaali city-vihreä jolla kuitenkin on joitain konservatiivisia arvoja ja oma auto. Kannatan uusiutuvaa energiaa ja hiilivapaata Helsinkiä, mutta toisaalta myös uutta ydinvoimalaa, puhtaasti itsekkäästi siksi että pelkään uusiutuvaan energiaan siirtymisen voivan nostaa sähkön hintaa joka tappaisi työnantajani energiaintensiivisen teollisuuden. Haluaisin osallistua hyväntekeväisyyteen enemmän, mutta aktivoiduin lahjoittajaksi vasta Nepalin maanjäristyksen jälkeen, koska tunnen sieltä ihmisiä ja olen käynyt maassa. Haluaisin olla parempi ihminen, mutta toisaalta viihdyn näinkin :)

Ja ilmeisesti pidän kirjoittamisesta, vaikken pidäkään huomion keskipisteenä olemisesta ja itsestäni kertomisesta...

Kirjoitin alussa tiimistä, ja se ehkä on kuvaavinta sille mitä olen hakemassa; Naista jonka kanssa muodostaa "meidän jengi", kasvaa yhteen muuttumatta yhdeksi, rakentaa yhteinen tulevaisuus ja olla toiselle tärkeä vielä vanhanakin.

Yhteyden saa sähköpostitsekin, miguelhki084@gmail.com
What I’m doing with my life
Procrastinating, studying, learning, keeping busy
The first things people usually notice about me
I'm really unnoticeable, up to a certain point when in a larger crowd I say something (at least in my mind) funny, and people either burst in to laughter or shut up in utter awkwardness. It's been pretty much fifty-fifty so far!
Favorite books, movies, shows, music, and food
TV: BBC!
The six things I could never do without
Computer/Mobile phone
Friends
Original Coca-Cola (no, Pepsi/generic brands do not taste the same! It's my only vice, let me have it ;) )
Internets
A good nights sleep
Sunshine
I spend a lot of time thinking about
What I really should do with my life! I graduated and started a job, but every morning I feel like this is not the way to go, but I keep doing it until I find something better.

Kaukokaipuu iskenyt myös viimeaikoina, mieli halajaa matkalle yhä useammin.
On a typical Friday night I am
Either in a pub with friends, or at home, watching TV/Movies/Football. I'm not much of a party animal, and I haven't had a drink since 2013, but don't wish to make a scene about it, at a wedding when handed a champagne glass I accept it and make a toast, but will not go for the refill.
You should message me if
You feel like it!
And you think we might be suited for one another.
More