Miss_Neko
31Tampere, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Miss_Neko
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Ensiksi kannattaa ehkä mainita, että olen naimisissa. Suhteemme on avoin, mikä tarkoittaa sitä, että olen vapaa tapaamaan uusia ihmisiä määrittelemättä sen tarkemmin mitä uusista ihmissuhteista voisi tulla. Oikean ihmisen kanssa suhteesta voi tulla ihan mitä vaan :) (paitsi monogamista :p)

Innostun helposti uusista asioista (joskin myös kyllästyn nopeasti). Uusin ihmisiin on kiva tutustua, varsinkin sellaisiin, joiden kanssa voisi vaihtaa mielipiteitä ja kokemuksia suhteista (avoin suhde, polyamoria etc.) ja elämästä ylipäätään. Eriävät mielipiteet ovat mielenkiintoisia, mutta ärsyttävää jankkaamista ja vain omien mielipiteidensä ja näkökannan hyväksymistä en voi sietää. Syvästi uskonnolliset ihmiset eivät myöskään innosta.

Pyrin suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin avoimesti ja positiivisesti ja usein teen päätökseni tunnepohjaisesti ja siksi ehkä sen tarkemmin ajattelematta. Ystäväkseni en kelpuuta ihan ketä tahansa, ja vaikka enimmäkseen kiltti ja mukava olenkin, täällä käytän oikeuttani olla vastaamatta viesteihin jos koen ettei meillä ole riittävästi yhteistä.

Persoonallisuus tyypiltäni olen ENFP, joka mielestäni kuvaa minua melkoisen hyvin.

Kotoa löytyy pari kissaa ja pidän muutenkin eläimistä paljon :)
What I’m doing with my life
Yritän elää elämäni siten, etten joudu katumaan mitään. Käyn töissä ja teen työtä josta pidän. Sielultani olen maailmanparantajatyyppiä enkä nyt vielä ole kyynistynyt liikaa maailmantilaan.

Vapaa-ajalla rentoudun ystävien ja/tai mieheni seurassa, nautin hyvästä ruuasta laadukkaissa ravintoloissa... Rakastan matkustelua ja olenkin aina suunnittelemassa uusia matkakohteita.

Viime aikoina vapaa-aikani on lähinnä mennyt tankotanssi- ja muiden ilma-akrobatialajiharrastuksen parissa.
I’m really good at
...unohtamaan ihmisten nimiä. Tosin mulla on hyvä kasvomuisti, joten muistan yleensä ihmiset ainakin naamalta jos olen heidät kerran tavannut. Tosin paikka ja aika voi olla hämärän peitossa.

...eksymään. Suuntavaistoni kun on mitä on, mutta eksymälläkin voi löytää uusiin jänniin paikkoihin.

...kokkaamaan. Tykkään laittaa ruokaa, ja kehitellä omia reseptejä yleensä periaatteella mitähän kaapista löytyy ja mitä näistä tulisi jos laittaisi yhteen. Toisinaan inspiraaatio iskee jo kuitenkin kaupassa.
The first things people usually notice about me
Iloinen perusolemukseni (hymyilen paljon). Pukeudun ehkä jossain määrin huomiota herättävästi sillä rakastan värejä ja kauniita kenkiä. Hiusten väri (vaihtelee pinkistä vihreään ja on todennäköisesti eri kuin viimeksi tavatessamme).
Favorite books, movies, shows, music, and food
Leffat: Lähinnä kaikki menee paitsi kuolettavan tylsistyttävät draamat. Leffoissa pitää olla jotain järkevää sisältöä.

Kirjat: Luen paljon (jos on aikaa). Lempikirjailijoihini lukeutuu mm. Stephen King, Charlaine Harris, Robert Kirkman (näin muutamia mainitakseni). Tykkään jännästä, kauhusta ja trillereistä niin kirjoissa kuin leffoissakin. Vähän romantiikkaa saa myös olla kunhan se ei ole itsetarkoitus. Kesälukemisena kuitenkin Sophie Kinsellan himoshoppaaja-kirjat ovat taattua viihdettä.

Suhteeni musiikkiin on aika löyhä, en oikeastaan fanita mitään ja usein en välttämättä sitä kaipaakaan. Toki osaan myös nauttia hyvästä musiikista. Ahdistun tosin helposti väen paljoudessa, mutta viime aikoina olen myös keikoille uskaltautunut ilman paniikkikohtauksia. Musiikissa yleensä tärkeää on lyriikat, siksi en hirveästi pidä "örinähevistä".

Tykkään tehdä ruokaa itse, mutta myös käydä ulkona syömässä laadukasta ruokaa (ei siis pikaruokaloita). Viime aikoina olen pyrkinyt lisäämään kasviruokavaliota, myös vegaanista, mutta toistaiseksi olen sekaani.

Asioista voi kysellä jos kiinnostaa tietää enemmän. :)
Six things I could never do without
Olen melko sopeutuvainen, joten harva esine oikeasti olisi sellainen jota ilman en voisi pärjätä hetkeäkään. Lähinnä epätoivo iskisi silloin, jos en enää uskoisi, että elämälläni on yhtään mitään tarkoitusta eikä minulla olisi ketään jota rakastaa tai kuka rakastaisi takaisin. Kaikkiin muihin tilanteisiin kyllä oppisi sopeutumaan vaikkei tilanteesta hirveästi nauttisi. Tai ei välttämättä tyytyisi tilanteeseen koko loppuelämäkseen vaan pyrkisi sitten muuttamaan asiansa niin että olisi tyytyväinen.
I spend a lot of time thinking about
Elämää, parisuhteita, maailman menoa...Joskus syvällisiä, toisinaan taas pinnallisia asioita.

Pidän asioiden kyseenalaistamisesta ja haluan perustella omat päätökseni elämässä oman moraalini kautta enkä sen mukaan miten muu yhteiskunta olettaa minun elävän.
On a typical Friday night I am
Kotona tai reeneissä. Joskus myös kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Tai ravintolassa syömässä. En vietä enää hirveästi aikaa baareissa, tai lähinnä jos lähden ulos niin se on pubityyppinnen valinta yökerhon sijasta.
The most private thing I’m willing to admit
Harva asia on mulle kovin privaattia. Kerron usein liikaakin :D Riippuu ihan seurasta kylläkin, ihan kaikille en koko elämääni vuodata.
You should message me if
Vähän nirsosti saatan vastailla, mutta jos profiilit sopivat yhtään järkevästi yhteen ja lähetät minulle mukavan viestin niin vastaan varmasti. Olen huono ottamaan täällä ensi kontaktia ihmisiin, joten laita rohkeasti viestiä näistä disclaimereista huolimatta :)

Mukava nainen olisi kiva tavata tätä kautta. Varsinkin sellainen, jonka kanssa voisimme tavata kasvotusten ja katsoa mihin asiat johtaa.

En etsi puolisoaan pettäviä ihmisiä. Arvostan avoimuutta sekä omassani että muiden suhteissa. Kaikkien osapuolien tulee tietää missä mennään.

Jos olet kiinnostonut tapamaan minut yksin tai yhdessä komean ja hauskan mieheni kanssa :) Lähinnä toivoisin, että voisimme nähdä myös livenä (=asut järkevän matkan päässä), toki mielipiteitä ja ajatuksia voimme vaihtaa myös näkemättä.
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Dating
--
Sex
--
Other
--
Ethics
--
Religion