Petrichor12
38Stockholm, Sweden
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Petrichor12
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Jag älskar vardagen, och är som lyckligast en regnig tisdag i februari. Naturligtvis måste vardagen vara rolig, vilket jag till exempel har löst genom att utnämna just tisdagar till Dagen För Experimentell Matlagning. Det projektet har lärt mig mycket, alltifrån vikten av att lämna sin bekvämlighetszon ibland, till kaprisens användningsområde.

Min stora passion är balett. Jag har dansat i drygt fyra år, och att våga ge mig på det är ett av de bästa steg utanför min bekvämlighetszon jag någonsin har tagit. Att dansa känns som att flyga, vilket händelsevis är den superhjältekraft jag helst skulle vilja ha.

Min andra passion är att undervisa. Jag är gymnasielärare, och jag älskar det. Att vara lärare får mig att känna att jag gör något meningsfullt och viktigt med mitt liv. Dessutom händer det att om man lämnar klassrummet i tre minuter så har eleverna byggt ett torn av alla bänkar och stolar när man kommer tillbaka. På hur många jobb har man sådant att se fram emot?
What I’m doing with my life
Jag är gymnasielärare i svenska och historia.

Jag har också tänkt börja simma, varför jag kände att det var viktigt att lägga upp en bild på mig i mina nya simglasögon.
I’m really good at
Svara på frågor, tydligen. Jag hann svara på över hundra stycken innan jag insåg att de inte skulle ta slut, och att man alltså inte behövde svara på alla.
The first things people usually notice about me
Det får nog du tala om för mig.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Jag älskar såklart böcker, eftersom jag är svensklärare. Eller kanske snarare tvärtom. Den senaste boken jag läste var A Dance with Dragons, och om du har läst den också är det ett plus, för då kan vi diskutera eventuella oklarheter.

Mitt favorittvprogram är för närvarande QI.
Six things I could never do without
Tupplurar, te, balett, böcker, mina vänner.
On a typical Friday night I am
En lugn kväll hemma.
You should message me if
Tja, om du tycker att jag verkar intressant?
More
The two of us
--
Dating
--
Lifestyle
--
Other
--
Ethics
--
Sex
--
Religion