Renee_87
30Eindhoven, Netherlands
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Renee_87
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
ik ben Renee, ik ben geboren in het jaar 1987 op de 17e dag van de maand augustus. Eerlijk, betrouwbaar, gezellig, prater, luisterend oor, creatief, sociaal, vriendelijk, alternatief, en behulpzaam zijn een aantal woorden die mij in het kort zouden kunnen omschrijven.

Ik ben iemand die veel plezier heeft in het leven en dit graag deelt met andere mensen, een echt groepsmens zoals ze dat dan zeggen.
Ik heb dan ook een zwak voor gezelligheid en zal bijna nooit een gelegenheid uit de weg gaan om nieuwe mensen te leren kennen of gezellig met oude bekende iets te ondernemen.

Ik mijn studie Bos en Natuurbeheer sinds 2013 afgerond, een opleiding waar ik mijn toekomstig werk in wil gaan vinden.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag iets met vrienden (film, wandelen, musea, de kroeg in, etc). Daarnaast kan ik genieten van een goede film, serie of boek. In het weekend ben ik op zaterdag leiding ben bij de scouting voor de verkenners.

Qua uitgaan ben ik meer van de kroegen dan van de discotheek, ik wil namelijk graag met mensen praten en dat kan niet met het volume op 120%. Ik zeg niet dat ik niet van een feestje houdt maar ik geniet liever van een goed speciaal bier/trappist op een terras dan dat ik een pilsje drink in een zweethok waar ik niemand kan verstaan. :P

Wat ik zoek is iemand waar ik mee mijn leven kan delen en samen dingen kan ondernemen. Dat kunnen kleine moment zijn zoals een kus maar ook grote zoals een reis naar een ver land. Je moet goed in je schoenen staan en een eigen wil hebben. Ik heb iemand nodig waar ik me tegen kan spiegelen en samen mee beslissingen kan maken.

Het is nu al een hele lap tekst en ik zal nooit alles over mezelf hebben vertelt. Heb je nog vragen over mij of ben je geïnteresseerd twijfel niet en stuur een berichtje, ik reageer altijd terug
What I’m doing with my life
Zie summary
I’m really good at
Luisteren, praten, creatief zijn, vrienden maken, problemen oplossen samen met andere mensen en nog veel andere dingen.
The first things people usually notice about me
Dat ik een tweeling ben, dat ik lang ben, dat ik krulhaar heb, dat ik leuk ben in gezelschap, dat ik misschien soms iets te veel praat, en vast nog meer dingen. Maar die hebben ze me nog nooit verteld.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Als ik vrij ben dan ga ik graag:
iets doen met vrienden, (lees. de natuur in, naar de film gaan, naar een festival gaan, op vakantie) lees ik graag een boek kan ik soms uren met iemand praten genieten van de zomerzon

Favoriete eten:
Mijn favoriete eten is lekker eten natuurlijk. Wat ik lekker vindt kan zijn andijviestamppot met spekjes tot en met zalm met verse kruiden en zwarte tagliatelle. Mijn smaak is zeer divers en er zijn dan ook weinig dingen die ik niet lust of niet wil proberen. Tevens houdt ik ook wel van koken.

Favoriete muziek:
(pop) Rock, hard rock, metal en klassiek. Dat zou ongeveer mijn muziek smaak kunnen beschrijven. Net als bij mij eten smaken loopt het vrij uiteen. Een aantal bands zijn: coldplay, acdc, audioslave, bruce springsteen, dire straits, evanescence, FLOGGIN MOLLY, foo fighters, kane, keane, korn, led zeppelin, muze, nightwish, priestess, queen.radiohead, rammstein, red hot chillipeppers, secret garden, snowpartol, system of a down, electric six, tenaciouse D, walter trouwt.

Favoriete sport:
teamsport die gedaan wordt voor de lol en niet voor de prestatie. Ik zit dus niet bij een of andere sport. Maar als je me zou uitnodigen dan zou ik geen nee zeggen.
Favoriete boeken: Als ik echt zou moeten kiezen dan zou ik zeggen. sabriel, lirael en abhorsen. over de muur (verhalen uit het oude koningkrijk.) De vloek van heer veil, de verdelgingsoorlog, De macht die behoudt. (de kronieken van thomas convenant de ongelovige) Oorlog der bloemen de boeken van Dan Brown

Favoriete films:
Mijn top favoriet is: a beautiful mind. maar de films van studio gibli die zijn ook altijd goed. Zoals spirited aways, howls moving castle, princes mononoke, ponyo, the cat returns, nausica and the valley of the winds, etc. verder zijn deze film zeer goed: V for vendetta lock stock and two smoking barrels coraline big fish tenacius D pick of destiny the number 23

Favoriete televisie:
supernatural, family guy, dr. who, QI xl, flikken maastricht en het journaal Die laatste had je vast niet verwacht :P

Favoriete vakantiebestemming:
Mijn favoriete vakantie bestemming is een actieve vakantie met vrienden, familie of vriendin. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar ik naar toe ga, als ik maar in goed gezelschap ben die weten wat leuk is. Verder zou ik wel een keer buiten Europa willen gaan. Bijvoorbeeld Australië, nieuw Zeeland, canada. Maar ook binnen europa dichter bij huis valt nog van alles te ontdekken.
Six things I could never do without
vrienden, familie, gezelligheid, nieuwe dingen om te leren, goed eten, goede nachtrust, de jaargetijden.
I spend a lot of time thinking about
Hoe ik de tijd ga besteden die ik heb en hoe ik daar het beste uit kan halen.
On a typical Friday night I am
Ik kan naar een baravond gaan bij de scouting, ik kan met vrienden hebben afgesproken, ik kan een flim gaan kijken, een goede game spelen of serie kijken.
The most private thing I’m willing to admit
tja... dat ga ik hier niet neer zetten.
You should message me if
als je graag een leuke jonge wil ontmoeten die graag plezier maakt. Als je een vraag heb waar je antwoordt op wilt. Of als je gewoon gezellig wilt chatten. Mocht je me graag willen ontmoeten in het echt, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden.
More
The two of us
--
Dating
--
Lifestyle
--
Other
--
Ethics
--
Sex
--
Religion