Securitassen
36Oslo, Norway
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Securitassen
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Jeg er en 3 1 års gammel gutt som har vært singel altfor lenge, jeg søker noe seriøst og langvarig og evt barn etter hvert.
Hvorfor har jeg vært singel så lenge; jo jeg har siste årene bygget opp et firma, mitt eget hus samt jeg bor på landsbygda, så jeg har ikke hatt tid til noe skikkelig dating og fester der jeg kunne møtt mange nye interessante folk.
Som sagt driver jeg mitt eget firma og trives med dette, samt jeg jobber i kommunen med psykisk utviklingshemmede barn for og hjelpe og jobbe litt med mennesker også. Siste årene har jeg bygget mitt eget store drømme hus som har vært en stor og flott utfordring. Dette er på min gård som er slått i sammen med mange andre, dette vil si at det er en meget stor gårdsenhet med store verdier i et flott åpent landskap i Østbygda.
Jeg har de siste 10 årene fått en veldig god økonomi og alt er på plass i livet uten ei dame, så dette er et stort ønske nå. Hun må være ei oppegående og klok dame med bein i nesa tålmodig og elske friluft og naturen. Hun må være slank og gjerne høy. At hun er snill og forståelsesfull liker husdyr er også viktig. Damen kan ha barn fra før men hun må ønske flere.
Jeg har ellers utdanning fra politiskolen og har jobbet i fengsel o kjørt utrykning i mange år i Securitas.
Skriv gjerne til meg og spør meg om mer, sløs ikke bort tiden min hvis dere ikke vil være seriøse eller ta steget fult ut og møtes hvis kjemien er bra
More
The two of us
--
Dating
--
Ethics
--
Sex
--
Lifestyle
--
Other
--
Religion