Zenadra
40Tampere, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
Zenadra
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Utelias punapää joka innostuu helposti kaikesta. Empaattinen, optimistinen, tunteellinen. Joskus levoton ja liikaakin höpöttävä, joskus haikea ja syliä tai kanaloa vailla. Nurmikolla paljain jaloin kävelevä, estoton, haahuilevakin pohdiskelija ;) Ota tuostakin selvityksestä tai luettelosta selvää ;)

Kaipaan kosketusta, hauskuutta, innostumisseuraa, käsikädessä kulkemista, hiljaa olemista, lempeää ja ymmärtävää jutustelua, mielipiteiden vaihtoa ja tutkimista, seuraa keikalle, jotain uutta ja jännän kihelmöivää ;)
What I’m doing with my life
Vapaa tekemään mitä vaan, vaikea vain yksinään löytää motivaatiota. Pitäisin kovasti seurasta uimaan, metsikköön (jos ei ole hyttysiä!), tv:n ääreen tai elokuviin , kaupungille kävelemään käsikädessä, puistoon oluelle, ja johonkin yllättävään, ööööö, vaikka planetaarioon tai alpakoita katsomaan.
Itekseni tykkään tehdä koruja lasihelmistä ja hopeasta, ommella pikkujuttuja, lukea scifiä ja fantasiaa, ratkoa sudokuja ja pelailla koneella sekä uida ja kropan salliessa pyöräillä..
I’m really good at
Halkomaan asioita ja mietteitä, kyhnyttämään pilkkuakin, mutta aina positiivisella asenteella, kuuntelemaan, keskittymään moneen asiaan samaan aikaan, eksymään sivupoluille ;) Rakastamaan, avaamaan naruja solmuista ja huomaamaan pieniä seikkoja (esim kauniita asioita) joista muut vaan kulkevat ohitse
The first things people usually notice about me
Eloisuuden, optimistisuuden, pulppuavan menon ;)
Favorite books, movies, shows, music, and food
> Kasvissyöjä olen, mutta en voi kyllä väittää eläväni terveellisesti
> Musiikkina Skata, Punkkia, Regeitä, asenteeellista musiikki yleensäkin (myös Paleface, Steen1 ja Notkearotta käy mainiosti), välillä jotain itseäkin yllättävää ja outoa sekalaista... Mainita pitää vielä, että en kuuntele kovasti musiikkia, en läheskään joka päivä edes
> Kirjoissa ja elokuvissa kiehtoo scifi ja fantasia, myös tietyt toimintaelokuvat on Jes
Six things I could never do without
Kosketus, Ystävät (jotka vähiin näyttävät käyvän), Kirkkaat värit ja muu kaunis elähdyttävä, Pörröiset eläinystävämme (edes ajottain), Toiveikkuuteni
I spend a lot of time thinking about
Jouskus olen huolissani maailmasta ja ihmisten kylmyydestä ja suvaitsemattomuudesta. Usein kaipaan kosketusta ja hellyyttä (ehkä vielä useammin jotain tuhmempaa)
On a typical Friday night I am
Out in a park now in summer, whit friends and refreshments ;) you know
The most private thing I’m willing to admit
Täytynee jättää kertomatta mitään, kun tiedän että tuota itsestäni avautumista riittää niin paljon, etten ihan heti keksi mitään mitä jättäisin kertomatta kysyttäessä ;)
You should message me if
Tahdotko fyysisyyttä, pidätkö pehmeydestä, kaipaatko seuraa? Oletko omituinen mutta kärsivällinen ja kiltti? Ajattelet ihan itse, etkä huoli toisten tyrkyttämiä mielipiteitä ja asenteita?

Ei kai toisesta voi oikestaan paljon mitään tietää ellei sitä edes kerran tapaa ja ota selvää :D Eikös? ;)
More
The two of us
--
Dating
--
Sex
--
Lifestyle
--
Other
--
Ethics
--
Religion