_retu
42Helsinki, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
_retu
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Ja täähän on..

..pieni poika, joka tykkää löytää kivoja ihmisiä, paikkoja ja tapahtumia tällä planeetalla, tekee töissä tv-ohjelmia ja siinä sivussa harrastelee kaikkea...

Mun kaa hengaa ehkä parhaiten sellaset tyypit joilla on taipumuksia olla avoin kaikkea uutta kohtaan ja keskittyä siihen että on kivaa...:)

Ja kivaa on mm: lautapelit, säbä, koris, jalis, laskettelu, sulkis, pingis, kiipeily, sukellus, telinevoikka, trampoliini, ddr(=dancepeli), temppuluistelu rullil/jäällä, leijasurffaus/-hiihto, ridaus, purjehdus, wakeboardleikit veneen peräs, saaripiknikit, yöt veneel ja kaikenlaiset leikit nyt yleensä...

Kivaa on myöskin hajonneiden asioiden korjaaminen itte, jota teenkin ihan viimeseen asti ennen kuin alistun ostamaan uutta. Roskalavoilta tekee myös hienoja löytöjä!

Tykkään ulkoleikeistä enemmän kun baarista. Kyllä mut saa hyvien tyyppien seurassa johonkin pubiinkin istumaan, jos edes pelataan jotain. Mutta ei se silti mun juttu pidemmän päälle olo koskaan ollut, ainakaan vielä.

Toistaiseksi meillä on vain tää yksi planeetta millä hengaa, niin koitan pitää siitä huolta sen mitä pystyn; jaksan kantaa roskat taskussa seuraavaan rodeen asti eikä mun jäljiltä metsä/saariretkiltä jää mitään todisteita maastoon.

Arkistophotoja tuolla: http://irc.fi/retu

Suhdejuttuahan mä toki haaveilen, mutta se ei oo lähtökohtana kohtaamisissa. Ne jutut vaan tapahtuu jos on tapahtuakseen, uskon mä.

Ja mä en halua olla kenenkään yhden yön leikkikaveri, se sattuu.

--
Do not grow up, It's a trap!
I’m really good at
Antaa rakkautta kun on tunne että ollaan samas tiimis ja eletään parasta satua ever.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Jos kerkee, niin parhaiten uppoo SciFi kirjat yleensä, Harry Harrison erityisesti.

Leffoist tykkään eniten, muita lajityyppejä poissulkematta, monimutkasista juonitteluista ja juonenkäänteistä, salaliittotarinat yms.

Kuhan musa ei oo örinämekkalaa, josta ei ota mitään selkoo niin aika paljon kaikki skulaa. Soitan viulua.
Six things I could never do without
Tuulta, (jäätynyttä) merta, (lumisia) vuoria, rakkautta, ja endorfiinejä.
I spend a lot of time thinking about
Ei tää nyt aina oo mielessä, mutta apua, miten iso juttu tää universumi ja kaikki tähtijutut on! Parhautta maata jossain oikeesti pimeessä ja nähä kaikki ne planeetat ja tähdet tuolla kaukana ja vaan ihmetellä mikä idea tässä kaikessa on...
You should message me if
Haluut laajentaa kontaktiverkostojas, mun touhuis on jotain kiehtovaa mihin haluut osallistuu, tiedät jotain mitä ennoo tajunnu viel kokeilla mut saattaisin tykkää tai haluut jubailla muuten vaan maailman menosta... ja oot noin suurinpiirtein kiva tyyppi..:)
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Dating
--
Sex
--
Ethics
--
Other
--
Religion