a_Lonely_Soul
27Jyväskylä, Finland
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
a_Lonely_Soul
Join today
Find great matches with our advanced matching system!
My self-summary
Kas vain, löysit tiesti luoksein vain.

Epäilemättä yksi profiili on pisara meressä. Joskus se pisara sattuu olemaan timantinkova helmi.

Luonnettani kuvailen sanoilla varautunut ja ulkoisesti kyynikko mutta sisäisesti romanttinen jermu josta löytyy kerroksia enemmän kuin sipulista.

Yksi kerros kertoo nörtin tarinan. Pelaan pelejä, luon tietokoneellani taikuutta, joita ihmiset omilla tietokoneillaan ja puhelimillaan käyttävät ja nauttivat. Alani on muuttunut kellarissa piilottelevasta haukkumasanasta palveluammatiksi.

Toinen kerros on ujoutta. Olen ujo. En siksi ettenkö pystyisi sosiaaliseen kanssakäymiseen vaan siksi, että useimmiten keskustelun avaus on haasteellista ja keskusteluaiheen valinta vielä haasteellisempaa. Oletko kiinnostunut taiteista? Tieteistä? Politiikasta? Muodista? Puhutko mieluummin syntyjä syviä vai arkisista askareista? Näitä minä mietin kun katson sinua ja toivon löytäväni aiheen joka innostaa myös sinua.

Kolmas kerros on intohimo. Kun löydämme puheenaiheen josta uskallan avautua niin huomaat ujon nörtin takaa nousevan miehen, jolla on mielipiteitä tarjota ja argumentteja niiden tueksi. Olen mielipiteissäni intohimoinen mutta myös säästeliäs ja toisinaan äänekäs kun innostun aiheesta.

Neljäs kerros on älykkö. Kylmä logiikka ja totuus ajaa ajatuksiani ja tekojani. Toisinaan saatan vaikuttaa rujolta ja epäkohteliaalta suoruuteni takia. Koskaan en pyri loukkaamaan vaan sanoillani on yksi päämäärä ylitse muiden: saada sinut ajattelemaan. Kanssani keskustelu on aina älykäs aktiviteetti.

Älykön vastapainona löytyy empaattinen runoilija. Tunnen paljon mutta perinteisenä suomalaisena pidän niistä paljon sisälläni. Kirjoitan ajatuksiani ylös käsin, toisinaan riimitellen, koska pidän kynällä kirjoittamisen tunteesta ja sen romanttisuudesta. Lausu en runoja ääneen tai ilman, mutta värssyni säkeet saat joskus sivuiltani lukea. Kädestäni löytyy viinilasi ja korvissani soi tunteita herättävää musiikkia.

Olen elegantin klassinen mutta myös modernin monipuolinen. Olen herrasmies mutta en ritari valkealla ratsulla. Itsenäinen mutta kaipuun kannattama. Taipuva koivu kesän tuulessa mutta samalla jylhä kallio, muuttumaton ja vahva. Mustanpuhuva skeptikko piilottaen romanttisen runoilijan.

Minä ajattelen, siis olen.

Mitä muita kerroksia minulla on? En tiedä itsekään. Haluaisitko auttaa minua löytämään ne? :)
What I’m doing with my life
I have a steady job, friends and hobbies. Now I just want someone to make it all worth it.
I’m really good at
Being humble but pretending to be stereotypically arrogant.
The first things people usually notice about me
Never asked anyone that question since I really don't stand out but I suppose my eyes can be quite piercing at times. Especially if you catch me off guard.
Favorite books, movies, shows, music, and food
Books: LOTR, Runelords, Belgariad and Mallorean, Instruction manuals (never read them though), Star Wars, Hobbit, Silmarillion, Dan Brown books.

Movies: Avengers, Iron Man, Sherlock Holmes, Casino Royale, LOTR, Matrix, Burtons and Nolans Batmans, The Count of Monte Cristo, Les Miserables, Indiana Jones, Bourne movies, POTC just to name a few.

Shows: Babylon 5, Stargate, Star Wars CW, CSI, Mythbusters, Merlin, Mentalist, NCIS, Bones, Castle, Person of Interest, Burn notice, Grimm, Fringe, Star Trek (NG, DS9, VOY), Supernatural.

Music: Hammerfall, Nightwish, Stratoravius, Kamelot, Sonata Arctica, Rhapsody (of fire), Dragonforce, Nobuo Uematsu, Sabatton and many many others.

Games: Mass Effect series, Final Fantasies, GTA, LOTR Third Age and War in the North, Star Wars - Force Unleashed, KOTOR, Fallout 3 and New Vegas and many many more.
Six things I could never do without
My mind. Going insane or losing my mind is propably in the top ten of my horror list.

Internet. In this time and age access to vast amount of information is almost as necessary as breathing.

Imagination. This has saved me from vast amount of boredom.

Friends, family, other people. "No price is worth attaining if you can't share it. There would be no point."

Home. I need some place to put all my stuff :D

Music. Have you ever been moved to tears by a musica score?
I spend a lot of time thinking about
Life, the universe and all that.
On a typical Friday night I am
Alone at home, propably either with a book or a movie.
You should message me if
Did I raise your interest? Do you see something in me? Can you make me smile?
More
The two of us
--
Lifestyle
--
Other
--
Sex
--
Dating
--
Ethics
--
Religion